Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

з нетерпінням чекаю наступної зустрічі:girl_in_dreams: і чекаю ще з того часу, як ми ще навіть не розсталися.. тому і питала, коли ти знов будеш у Львові:mocking:
    так наїли-напили, що не влазить..:))) а чи хоч хтось впізнає де то ми сиділи???

• Подобається Подобається x 8
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Певні в якомусь барі?:scratch_one-s_head:

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

нє, на варениках. щоб Вікторіс могла оцінити чи справедливо пишуть файне чи погане про них на ЛФі:)

• Подобається Подобається x 2
  4. syavych

syavych копач

Оо, МВФівські ґудзики :). Давненько не навідувався. Багірко, і далі нічого з меню немає, чи вже шось готують?

• Подобається Подобається x 3
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

вареники були, а щодо решти - не експериментували:)
    слід відмітити, що персонал набагато ввічливіший і турботливіший, ніж раніше

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Скоро в мене свято.....

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

А воко плаче від радости:vo:

• Подобається Подобається x 8
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Варила вранці зупку.. Гарна погода, сонечко. Відчиняю вікно на кухні і дивлюсь - перед моїм вікном на лавці під деревом сидить ніби знайомий (поляк), читає книжку о_О Покликала. Точно він :) В обох величезні очі. Виявилось, що він живе на сусідній вулиці. Вийшов на вулицю почитати книжку. Йшов районом і помітив гарну лавочку під деревом під моїм вікном от і присів почитати :))) Це ж треба! Тут біля кожного будинку лавочки, район великий, недалеко кілька парків і от саме сюди його притягнуло о_О
    Другою незвичною подією цього дня має бути басейн і підводне плавання :) Така спека в офісі, не можу вже дочекатись, коли булькнусь в воду!! :radist:

• Подобається Подобається x 15
  8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Зранку повернулась з Києва. Гарно було. :) Але відходити шось так тяжко... :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

Щастить... Успіху Вам в запливах! :)

10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

позакривала на роботі хвости і - о чудо - свобода на цілий тиждень. відпууууууууууууустка. аааааааааааааа) о 4 ранку лечу. чекайте за тиждень фотозвіт і т.д.

• Подобається Подобається x 14
  11. comanche

comanche знайшовся

Взагалі , гарний завтра буде день

12. poetka

То на Миколаївський байкал?
    А не боїтесь там плавати? Озеро кажуть забруднене.

13. comanche

comanche знайшовся

ким?
    Чим?
    коли?
    куда?
    я не боюсь бо плаваю з дитинства...

14. poetka

Ну,я не в плані ,шо ви не вмієте плавати....
    але такі як у нас зараз озера,а про то задорожнє такого начулась,там поблизу тюрма, і кажуть шо всі нечистоти стікають в озеро, я не берусь цей факт констатувати(не знаю)але люди кажуть, а ше лікарня на додаток.

15. Honda

Honda Well-Known Member

АААА! Завтра вихідні!!!! А я замість того, щоб гуляти, буду готуватись до екзамену:sad:((
    :hang1::suicide:

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Оце будуть для мене незвичні дні!!!!

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Нірванко, тут тема про блоги мене надихнула... може б тобі створити? бо я як бачу від тебе повідомлення - біжу за чаєм.. типу "зараз буде щось цікаве і захоплююче":)))
    будеш там ділитися всякими цікавинками, снами, надзвичайним збігом обставин (можна зробити обмежений (приватний) доступ, типу для ЛФ-івців)
    а також фотками, досягненнями у фотографуванні... зробити на 3 мови - укр, польську і англ.... може то і для роботи буде позитивно...га?

• Подобається Подобається x 7
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Здала перегляд на 5!Навіть похвалили і сказали, що мені треба живописом займатися.
    Хм...це ж останній мій пергляд, ще трішечки та й Прощавай студентське життя!....Аж сумно стало..

• Подобається Подобається x 15
  18. comanche

comanche знайшовся

Так гарно описали що не знаю, тішитись за вас чи сумувати :good: в будь якому випадку вітаю

• Подобається Подобається x 4
  19. poetka

Ну!!!!Ви таки просто джентельмент,такий глантний.....протримайтесь таким,хоча б ще з років 60.....

• Подобається Подобається x 4
  20. comanche

comanche знайшовся

а де твій аватар? :)