а я сьогодні вибралася з подругою на премєру фільму любимого замшеві туфельки, платтячко легеньке,піджачок... дощу ще не було.. вийшла з дому, пройшла 5 метрів і вже була мокрезна.. там парасоля як зайцю стоп-сигнал, плащ палатку хіба тре))) зате нарешті відчувала себе впевнено... гармонійно. ніби зняла взуття, яке постійно муляло
А до мене Коханий нині приїжджає:girl_in_love: 2 тижні небачились!!!!!!!! Оце для мене незвичний день!!!!!
Хм,невже незвична доба скінчилася?......щойно світло увімкнули,дерева ті,що повиривало з корнем позрізували,шифер з городу позбирали.....ні ще не скінчилося,бо вже лиє і веранда знов тече.....йду тазіки підставляти....ще й ми з малим хворі....
завтра їду на зустріч випускників... єххх... збирається правда лише з десяток може одногрупниць, а один-єдиний одногрупник так і не приїде, аж в Харкові у відрядженні... чекаю... з нетерпінням... 4 роки, аж не віриться, минуло... http://www.youtube.com/watch?v=BZF4J6km5NQ
Вчора вирішили з чоловіком виключити на цілий день голови і поїхали на цілий день з дітьми в аквапарк. Через деякий час приїхали маленька групка дітей з синдромом Дауна. Я вже звикла до того, що тут для них є відповідні умови і увага, але була здивована. Чергові вивезли спеціальні пластикові крісла, допомогли пересадити дітей, завезли їх у воду, у частину басейну з рівним дном, чи зійти туди тим, хто міг ходити самостійно. Сподобалось, що це все було без якогось намальованого співчуття на обличчі.
Справді незвичний день - до вечора не працював інтернет. Пішла в парк, підгледіла там качечку з каченятами біля самого берега, постояла біля вікового дуба - справді, іде від нього неймовірна енергетика, недарма так в народі кажуть! А ще в мене новий акваріум - фотки трошки пізніше покажу.
А в мене в п'ятницю був незвичайно-нервовий день... Зранку в поліклініці лікар мене настрашив, що з моєю дитинкою "щось не то", бо серце б'ється "якось не так"... Я поперла на Лисенка в МГЦ робити УЗД з доплерометрією, відвалила 200 грн , щей просиділа там півтори години... але, дякувати Богу, все виявилось добре, а лікар, що робив зранку КТГ виявився придурком - вибачте... Потім пішла на зупинку, почався "дощ", якщо це можна було назвати дощем, просто лило. Чекала маршрутку більше години на зупинці біля Винниківського базару... скажіть, люди добрі, а 32-й маршрут взагалі має якийсь графік, чи нє??? то капєц... поперла пішки до митної площі... поки дісталася додому, була мокра, як плющ... навіть pardon:ще раз вибачте) труси промокли. Але серце дома заспокоїлось тим, що чоловік зробив гарячу вану і купив 2 кг черешень та полуниці Але зла ще трошки була
Такий собі незвичний день, провели Євангелізацію в парку ім. Б. Хмельницького... так... собі.... молоддю... поспівали... поговорили... загалом гарно Якийсь дідусь активно плескав на першій лавці... ну хоча ми якби.... цего... не плескаєм... ну таке... деталі А в центрі знову купа народу, затоптали своєю компанією по Бігбургеру, біля того ж Бігбургера... сиділи в костюмах і білих сорочках на тротуарі і жували Бургери.... такі контрасти.... Зустріли дівчаток з Києва які шукали вул. Тершаківців 1... то поки мій GPS загрузився.... можна було б до неї дійти.... щось він повільно останнім часом супутники лапає... а потім ще партію, які шукали будь який готель.... скерували бідак в супутник або гетьман... просили подешевше.... то вже була 23 година... Власне, мій день був незвично благословенним і повним нових відкриттів....
А ми вчора були на цетаделі(любимо там гуляти, так гарно там і Львів видно краса , а в готелі,сууупер....
І в мене був тоді незвичний день, от тільки зараз добралась до цієі гілки щоб про це написати... І справді незвично, коли зустрічаєшся з людиною, яку зовсім мало знаєш, бачиш другий раз в житті і незважаючи на це, цілих 3 години маєш про що поговорити так, наче ми старі добрі коліжанки А ось такво ми собі файно посиділи (а стіл пустий тому, що всьо смачне, що на ньому було ми давно поїли і попили )