Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

І у нас шваркало... але гаражі з маршрутками не носило...

• Подобається Подобається x 6
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я сьогодні вибралася з подругою на премєру фільму любимого:)
    замшеві туфельки, платтячко легеньке,піджачок... дощу ще не було.. вийшла з дому, пройшла 5 метрів і вже була мокрезна.. там парасоля як зайцю стоп-сигнал, плащ палатку хіба тре)))
    зате нарешті відчувала себе впевнено... гармонійно. ніби зняла взуття, яке постійно муляло:)

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я в мізинец вдаривсі....на нозі....:sad:
    Посинів....:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  4. Honda

Honda Well-Known Member

А до мене Коханий нині приїжджає:girl_in_love:
    2 тижні небачились!!!!!!!! Оце для мене незвичний день!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Хм,невже незвична доба скінчилася?......щойно світло увімкнули,дерева ті,що повиривало з корнем позрізували,шифер з городу позбирали.....ні ще не скінчилося,бо вже лиє і веранда знов тече.....йду тазіки підставляти....ще й ми з малим хворі....

7. terrible

terrible Well-Known Member

завтра їду на зустріч випускників... єххх... збирається правда лише з десяток може одногрупниць, а один-єдиний одногрупник так і не приїде, аж в Харкові у відрядженні...
    чекаю... з нетерпінням... 4 роки, аж не віриться, минуло...
    http://www.youtube.com/watch?v=BZF4J6km5NQ

• Подобається Подобається x 9
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вчора вирішили з чоловіком виключити на цілий день голови і поїхали на цілий день з дітьми в аквапарк.

Через деякий час приїхали маленька групка дітей з синдромом Дауна. Я вже звикла до того, що тут для них є відповідні умови і увага, але була здивована. Чергові вивезли спеціальні пластикові крісла, допомогли пересадити дітей, завезли їх у воду, у частину басейну з рівним дном, чи зійти туди тим, хто міг ходити самостійно.

Сподобалось, що це все було без якогось намальованого співчуття на обличчі.

• Подобається Подобається x 14
  9. Справді незвичний день - до вечора не працював інтернет. Пішла в парк, підгледіла там качечку з каченятами біля самого берега, постояла біля вікового дуба - справді, іде від нього неймовірна енергетика, недарма так в народі кажуть! А ще в мене новий акваріум - фотки трошки пізніше покажу.

• Подобається Подобається x 16
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

З новосіллям Вас, Рибко!

• Подобається Подобається x 13
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

А в мене в п'ятницю був незвичайно-нервовий день... Зранку в поліклініці лікар мене настрашив, що з моєю дитинкою "щось не то", бо серце б'ється "якось не так"... Я поперла на Лисенка в МГЦ робити УЗД з доплерометрією, відвалила 200 грн :ireful1:, щей просиділа там півтори години... але, дякувати Богу, все виявилось добре, а лікар, що робив зранку КТГ виявився придурком - вибачте... Потім пішла на зупинку, почався "дощ", якщо це можна було назвати дощем, просто лило. Чекала маршрутку більше години на зупинці біля Винниківського базару... скажіть, люди добрі, а 32-й маршрут взагалі має якийсь графік, чи нє??? то капєц... поперла пішки до митної площі... поки дісталася додому, була мокра, як плющ... навіть :)pardon:ще раз вибачте) труси промокли. Але серце дома заспокоїлось тим, що чоловік зробив гарячу вану і купив 2 кг черешень та полуниці :nyam2: Але зла ще трошки була :)

• Подобається Подобається x 12
  12. comanche

comanche знайшовся

Такий собі незвичний день, провели Євангелізацію в парку ім. Б. Хмельницького... так... собі.... молоддю... поспівали... поговорили... загалом гарно :) Якийсь дідусь активно плескав на першій лавці... ну хоча ми якби.... цего... не плескаєм... ну таке... деталі :)
    А в центрі знову купа народу, затоптали своєю компанією по Бігбургеру, біля того ж Бігбургера... сиділи в костюмах і білих сорочках на тротуарі і жували Бургери.... такі контрасти....
    Зустріли дівчаток з Києва які шукали вул. Тершаківців 1... то поки мій GPS загрузився.... можна було б до неї дійти.... щось він повільно останнім часом супутники лапає... а потім ще партію, які шукали будь який готель.... скерували бідак в супутник або гетьман... просили подешевше.... то вже була 23 година...
    Власне, мій день був незвично благословенним :) і повним нових відкриттів....

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ми вчора були на цетаделі(любимо там гуляти, так гарно там і Львів видно краса , а в готелі,сууупер....:)

14. Locke

Locke невиправний реаліст

А хіба у Вашому стані можна приймати гарячу ванну????????

• Подобається Подобається x 2
  15. Кохана

Кохана LuBimaya

Можна (вона не була дуже гарячою), це краще, ніж змерзнути на сусульку :)

• Подобається Подобається x 1
  16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я так прийняла і на наступний день з"явився синочок:)

17. Кохана

Кохана LuBimaya

Ні-ні, ванна не дуже гаряча була, тепла, просто хотілося погрітися.... :)

18. victorys

victorys позитивчик :)

І в мене був тоді незвичний день, от тільки зараз добралась до цієі гілки щоб про це написати... :)
    І справді незвично, коли зустрічаєшся з людиною, яку зовсім мало знаєш, бачиш другий раз в житті і незважаючи на це, цілих 3 години маєш про що поговорити так, наче ми старі добрі коліжанки [​IMG]

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Багірка:).Добре посиділи, що аж фото в комп не влазить:haha:

• Подобається Подобається x 3
  20. victorys

victorys позитивчик :)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)