я дипломований спеціаліст...захистилася на 5// Вітаю, нарешті можна розслабити булки :radist::girl_claping::radist::girl_claping::girl_in_love::radist:
І в мене сьогодні незвичний день :girl_in_dreams: Подзвонив хлопець, якого я фотографувала, і сказав, що мої фотки дуже сподобались видатному польському акторові Пазурі Цезарію, і він хоче в мене фотосесію!! Це ж мій улюблений польський актор!!! :radist: Він зараз знімає фільм, де знімається і мій знайомий. Запросили мене на зйомки, щоб прийшла і домовилась з Цезарієм про фотосесію.. Ну ви собі таке можете уявити??!!! Йому просто сподобались мої фотки.. А так як витратив купу грошей на фільм, то не має грошей на крутого професійного фотографа.. Не можу повірити.. То якийсь сон? П.С. А я ще жартувала вчора "ми переселились, виїхали від свекрухи і тепер в нас все буде добре". І от чоловікові сьогодні заплатила фірма, яка від грудня була винна йому гроші, і мене теж така маленька радість спіткала
В мене шось все,як завше і чому? А позитивчик..... ---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ---------- Але я за вас всіх ну просто дуже рада:gamer:
я сьодлні вибирав мамчі букет. такий шикарний і дорогущий. продавщиця чуть не порскала слиною від задоволення ))) на кінець дня такий клієнт. а ше я протупив і поїхав з ним на пижо. ну добре шо сидів. але всю задню площадку зайняв
сьодні так шваркнуло, так бабахнуло, думав всьо.. гроза була дай боже по вулицях вода гірською рікою врівень з тротуаром. світло нафік повибивало, камінний вік )))
На Сихові на стоянці МЖК навпроти Шувару буревій підняв і перекинув через паркан три металевих гаражі. На щастя ніхто не постраждав. Бачив також зо три десятки повалених вирваних з корінням дерев. Але видно буревій пройшов якоюсь смугою. На одній стороні вздовж проспекту Червоної Калини наче взагалі нічого не було, а на протилежній - годі було пройти через повалені дерева і безліч поламаних гілляк.
А я сьогодні стою під час грози на Кость-Левицького:на тротуарі було зо 3-4см. води,а на дорозі-річка,ледь не по коліна води!А мені ще й як на зло потрібно дорогу перейти!Стояла десь 15хв. приглядалась,де то менше води,щоб перейти,аж тут якийсь мужчина підїжджає до мене і каж:"Вам дорогу перейти?Сідайте перевезу."Та що робити,сіла і переїхала,доставив з тротуару на тротуар От і думаю собі скільки ж за ті 15хв. машин проїхало і ніхто навіть не додумався до такого. Як добре що є ще такі люди з джипами,ато не знаю що б робила! От такий день незвичний. Дрібниця,а так приємно!!!