у нас був сусід - любив спати на бальконі, але було важко тоді для нас спати навіть з відкритими вікнами - дуже вже він хропів
Вже певне можна відкрити карти,бо тоті "цвіріні" вже з"явились: ---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ---------- http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=16854&page=393
сьогодні було так особливо - провела вечір з Вікторіс... дуже приємно поспілкуватись особисто з людиною, яка викликала в мене масу позитивних емоцій на ЛФ і непорівняно більше при реальній зустрічі:girl_in_love::girl_tender:
для мене сьогодні день також особливий, настільки, що заставив серце битись швидше, легке запаморочення, чарівний аромат парфумів і як же легко з цією людиною спілкуватись(хоча напруженість відчувається, чогось би не ляпнути... я таке вмію), здається знову закохуюсь.... ех де мої 18 =) :redface:
Що це за кальвінізм мало бути рівно так, наскільки добре все підготувалось ну і від настрою викладачів, етсетра... тому Мавпусик молодчинка, що все гарно здала
оу, я за тебе кулачки тримала цілу ніч і трохи зранку через безсонницю то помогло?) про інший результат годі було думати, зая, ти в мене така розумниця