Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора брала участь у модельному фотоквесті в Лодзі :) Суть квесту була така: до організатора зголошувались бажаючі фотографи, модельки і візажистки, з яких було вибрано по 7 представників кожної професії. І от вчора ми зібрались в одному кафе, де методом жеребкування вибрали собі команди фотограф+модель+візажистка. Мені попалась модель Марта, яку я вже тричі фотографувала :) Тема квесту - "Чорне і біле завжди в моді". Нам дали 80 хв на макіяж і 80 хв на фотосесію. Мало на фотки, але надиво встигли багато :) Потім всі команди повернулись на місце зустрічі, де вибрали кращі свої роботи, які ми спільно і оцінювали між собою. В результаті наше фото і ще одне набрало по 41 балу, ще одне - 40. І тут виявилось, що спонсор ще не проголосував. Покликали його і затамувавши подих чекали на результат. Голосування було майже як на Євробаченні - на екрані було видно таблицю, в яку організатори вписували бали. І ось 6 балів спонсор дав якомусь фото, 3 бали, 2 бали.. Ситуація залишалась стабільною для перших трьох фото 41, 41, 40. І останній бал пішов до конкурента! А-а-а-а!!! Які емоції!!! Спонсор був в шоці, бо перед тим не знав яка ситуація в рейтингу і от останнім голосом все вирішив.. не в нашу користь :sad: Ну але нічого. Ще були номінації "найкращий кадр" для фотографів, "найкращий макіяж" для візажисток і "найкраща поза" для модельок. В останній виграла наша Марта, що нас теж потішило :)
    Взагалі було супер, бо познайомилась з іншими фотографами з Лодзі. Всі такі цікаві :) І кожна команда придумала цікаві стилізації і зробили цікаві фотки. Осьо наша, яка виграла нам друге місце:

А це фото переможців:

• Подобається Подобається x 21
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А и з цвинтару.
    Мав єдно дочинІнє...
    Все труситься...ще...
    Старий я вже для такого...нерви нікуди не годяться...

• Подобається Подобається x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А що сі сталося?

4. Romko

Йшли з лісу...як звично...
    Дивлюсь...горить свіжа могила..вінки...і крики.
    Підходжу...обкурені дітиска...кричать і б"ють сторожа...(ми знайомі трохи,кожного дня тою дорогою йдем)
    Підпалили могилу і скакали...той прибіг...і на нього накинулись.
    Одного скрутили...двоє втекли.
    Я подзвонив...знайомому..дочекався...і пішли собі...
    Зоряна нічого...вона далеко стояла...
    А на мені аж зараз все труситься....
    Якось...старий я вже для такого...:nea:

• Подобається Подобається x 14
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ромку, міняйте маршрути своєї прогулянки..а то вам такі "чудеса" трапляються...тобі мало стресів?

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Нарешті ранок...
    Сидів тут...кукав...намагався заснути...
    Не вдається...думки...під ранок закемарив...і знов тут.
    От..думав собі...чогось останнім часом дуже часто натрапляю на отаких.
    То,після випускного...діти подуріли...то вчора.
    І,головне,що не обійдеш,не пройдеш мимо.
    Я розумію,що зі сторони може видатись дивним,але ми з малою ходим там,де люди зі звичного світу зазвичай не ходять.
    В лісі...на цвинтар щовечора.
    Мала любить дивитись на свічки...отака маленька розвага,яка стала вже ритуалом.
    Такі,як ми уникаєм людей...їх погляди.
    В лісі часто зустрічаєм діда з внучкою...в неї теж епілепсія.Але майже не спілкуємся...про що?
    В Рясне2 мама гуляє з дорослим сином(с-м Д)
    А є ще...кожен ходить звичними стежками..подалі від світу.
    Подалі...
    Соррі за допис...просто..шо сі думає..то сі каже...:dntknw:

• Подобається Подобається x 18
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

:empathy::empathy::empathy::empathy::empathy::empathy:Все буде, і мусить бути добре!!!!

8. Romko

Та чо...:dntknw:
    Десь буде...:sorry:
    Колись...:sorry:

9. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Ніфіга не застарий
    , а ми чим зможем-поможем.

• Подобається Подобається x 7
  10. Romko

Товкти обкурених дітисків явно застарий...:nea:

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Листівка для тебе,поки порожня:[​IMG]

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ----------

Тут би мали бути мої побажання,але як їх туди було впихнути я не знаю.....тому сам дописуй,додумуй,загадуй.А все таки буде те добре...

12. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Може вам песика завести, 2в1. Може зорянці сподобається, і точно буде полегше спорити з кимось, особливо з дітисками.:bazar:

13. Romko

Згадав си анігдот..

Мені мало Зоряни...ще й з псом мордуватись?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  14. Alias

Отак і ми свою Оленку вигулюємо подалі від людей, подалі від очей..Мало того, що епілепсія так ще фізичні вади:sad:А серед людей таким дітям важко, вони усвідомлюють свою неповносправність ...і оті цікаві очі...перешіптування...вони б"ють в саме серце тих дітей.А питання "Мамо, чому я така?"вбиває батьків...

• Подобається Подобається x 15
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Незвично змучилась...

Дорога в Стрий в суботу, вчора назад, цілу дорогу злива, приїхала вночі і знову робота...

16. Peri

Peri Well-Known Member

До чого світ дійшов?Щоб самі невинні,ті,які так тонко відчувають світ,які є без перебільшення,Божими дітьми-ангеликами,щоб ці сонечка ховалися від світу...

Сьогодні незвичний день,бо День захисту Дітей від такого світу...і це перший день найтеплішої пори - літа...

• Подобається Подобається x 6
  17. Кохана

Кохана LuBimaya

А для мене був дуже незвичний день минулої п'ятниці. Тітка мого чоловіка працює в школі-інтернаті для сліпих дітей, в цьому році вона випускала клас (групу) і попросила нас зняти той випускний на відео. Чоловік був на роботі, то пішла я. Боже мій, як же мені шкода тих діточок та їх батьків..... Наревілася я... Вони такі молодці, як же вони стараються! Їхній мужності можна тільки позаздрити, в доброму розумінні цього слова. А головне, що з 10-ти випускників 7-ро мають грамоти та відзнаки з багатьох предметів... Але більше я точно такий захід відвідувати не стану, дуже важко на то дивитись... Два дні відійти не могла від того.

• Подобається Подобається x 6
  18. Alias

Сьогодні день захисту дітей.В дитсадках , на площі проводяться ігри, конкурси, вітання для дітей.І я сьогодні з декількома одногрупниками і у філармонії вчила дітей робити листівки, малювали, і т.д...Весь час згадувала свою сестру і таких же діток про яких ніхто й не згадав у цей день.Нікуди їх не запрошують, ніхто ними не цікавиться:sad:Ну невже важко хоч листівку прислати з добрими словами?

19. Romko

Зранку побіг по справах.
    Прибіг.
    Зоряна встала.
    До лісу.
    20 кеме.
    Привів.
    Поїхав до Львова по справах.
    Приїхав.
    Зараз до лісу.
    20 кеме.
    Потім на цвинтар.
    І до хати.
    І всьо.
    Ой,соррі...то не сюди.:sorry:
    То в звичний день.

20. comanche

comanche знайшовся

А хто пришле?
    :sad: кожен сторониться не свого горя, так щоб і собі не заразитись.... так наче це вірус.... не підходь, не дивись, не говори....

а де твій аватар? :)