і ще доречі я потім довго мусіла оправдовуватися перед одним фацетом, з якими то я такими "однофорумчанами" балакала...
Попросіть нірванку видалити дописи про сині джинси , а то й справді якесь неподобство у Ромка імідж губиться
Початок 70-х. В душовій студентського спортивного табору чув такий діалог: - Чорний! - Рожевий! - Примажемо на пляшку пива, що чорний? - На дві пляшки, що рожевий! . . . . . . - ЧОООРРРНИИИЙ!!!! (двоє наших студентів дочекалися, поки негр вийде з кабінки).
У суботу був запрошений на весілЄ! Від обох сторін разом. З подивом в ЗАГСі взнав жим назначЕний старостов... Але то ніц незвичного, горівку носити і дурень зможе... А от те, що молода скинула вельон під AC/DC, і у білім платю вискакувала як кізка під “Road to Hell” - то було фест!!!
А ми вчора вечером спонтанно поїхали в Карпати,красота.... неймовірна!!!Ну а погодка бррр ... дощ,то падав,то переставав,але що там той дощ коли навкруги така краса,ємоцій море А під ранок гори в тумані,складається таке враження що дістають до хмар. Приїхали раненько.Люди на роботу,а ми додому спати..... Вот виспалась і сюди.І дивлюсь (по фото)не одна я була в Карпатах