Зробили мені заманчиву пропозицію,їхати в Іспанію,але я від неї відмовилась!Тай чого мене туди,мені і тут не погано.Але зарікатись не буду,час покаже і поставить все на свої місця
А я вчора хтів жорстоко побити дітей. В лісі. Йдемо ми з Зоряною...дикі вигуки...вереск... Глядь...а штук з 5 чи 6 13-15-ти річних "дітей" розложили свою ровесницю....і рихтуються гвалтувати.Здирають одяг...б"ють... Взяв патилягу...кільком втиснув... пацанку забрав...втекла... O tempоrа, o mores!
таке було.......? ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ---------- Мені аж мороз по шкірі....13-15 років?
років 4 тому, в карпатах, 4 10-ти річні без рукоприкладства "вламували" 6-ти річну дівчину... Трохи надавав їм підзатильників, бись знали..... а в нас це звичне явище добре Ромко був близько... а скільки таких випадків глибше в лісах, або по підвалах, підїздах, дахах
У нас в школах вчора пролунав останній дзвоник..Згадався і свій..Приємно було дивитись на дівчаток коли вони йшли в формах, фартушках з бантиками.А ось після.....вони вже йшли з цигарками і пляшками пива.До ночі блукали такі випускники добре напідпитку.А сьогодні випускний(а може похмілля?)
І що ім зробиш ? Часто споримо з жінкою на подібні теми... Вона за радикальні хірургічні міри, а я... Не знаю... змовчу... бо не знаю...
Йшла сюди з таким піднесеним настроєм, а прочитала дописи вище і аж мені зле. Я завжди по таких розмовах просто думки позбирати не можу, бо сама маю доньку такого віку... Але все ж розкажу про свій день. Сьогодні у моєї доні був захист дипломної роботи в художній школі, її перша вершина, хай і маленька але все ж, перше, що сама досягла. Йшли до дому і тішились обидві. Душа моя співає від того, що бачу, як дитина займається тим, що любить і це приносить їй задоволення. В свій час мене не підтримали у моєму бажанні, тому сьогодні тішусь за двох і за неї , і за себе.
Дуже радий за Вас. А,щодо моїх дописів...шо вІжу,то пІшу. Мені колись на ДП дуже тонк натякнули,щоб не очорнював їх цьвітник. З тих пір намагаюсь туди не заходити. А тут... Хм...ну має ж бути хтось єден для того,щоб відтінювати ваш світлий світ... А,щодо отого випадку...так,я не міг пройти мимо,але я кожен день стикаюсь зі схожими компаніями,,, вона ж(ота пацанка) усвідомлювала,куди і з ким вона йде...хоча...різні трафунки бувають... Погоджуюсь з Василем...не знаю...
В мене був однокласник (живий, Богу дякувати, але він мені тепер рідний, бо кум), так от, кум коханий і з останньою курвою поводився як з леді. Бо він сам був джентльмен. Відколи в мене є син, я дивлюсь на ситуації і з трохи іншої сторони, але от що стосується саме цієї, то знаю напевне, що буду старатись вкласти йому в голову, що будь-яке насилля по відношенню до жінки не є гідне чоловіка, і не тільки насилля - просто використання її слабин чи стану.
Як би було більше таких людей, що не можуть пройти мимо... І таких мам, щоб так виховували синів та було б більше, то був би наш світ спокійніший. А що до ваших дописів п.Ромку то я вже якось писала, що вони у Вас - перли. Мені не зовсім чужий ваш світ і розумію Вашу біль в душі...
які жорстокі діти...звідки стільки ненависті та злості.... та я в 13-15 років ляльками бавилася і футбол ганяла........ люди перестали боятися Божої кари...перестали приділяти час на виховання дітей...на їх мораль... дуже сумно...і страшно
Колись бавились пістолетами, бо їх бачили по-телевізорі, і копіювали поведінку, тепер дивляться інтернет, і самі знаєте, що там у формі рекламних банерів чуть не на кожному сайті.
Прочитала допис Ромка, і згадала свою жахливу історію... Мені було 14 років, я поверталася зі школи. Від кінцевої зупинки автобусу треба було йти 3 км через поле. На кінцевій зі мною вийшов якийсь мужик, тоді я на нього жодної уваги не звернула. Йде собі позаду та йде. Аж потім він порівнявся зі мною і почав запитувати де живе якийсь його знайомий... Я сказала, що не знаю такого. А він мене як схопить за руку, як потягне до посадки.. Боже мій, в очах потемніло, серце з грудей виривалось... Але, дякувати Богу, мене мій тато з самого дитинства вчив прийомам самооборони. І чи то від страху, чи я й справді щось вміла, але в мене вистачило сили врізати йому так, в саме "дорогоцінне", що він аж звився і впав на землю... Бігла я дуже швидко... Певно, мій вчитель фіз-ри мені одразу в атестат поставив би "відмінно". Не буду розповідати, що зробив мій тато разом з товаришем з тим покидьком... Коли я прибігла додому і все розповіла батькам, тато одразу ж подзвонив товаришу, вскочив в машину і поїхав... а той мудак спокійненько сидів на зупинці і чекав чи автобус, чи нову жертву... Після тієї історії я ніколи не ходила додому сама...
А я сьогодні напрцювався так,що здається, що монітор перед очима плаває.Думаю в такому стані людина ні на які дурості не здатна.Так молодь нашу треба працьою лікувати,а не все на блюдечку подавати.Вихована, працьовита дитина не буде займатись чимсь таким.Це моя думка зараз,тамуючи злість від прочитаного.Завтра може буде інакше.Піду поцілую донечку і лягаю спати.Добраніч.
Аха, нарешті потрапила вперше на лицарські бої, а то мені завжди щось не вдавалось їх побачити вживу. І от сьогодні вони відбувались в Шевченківському гаю на фестивалі "Львів середньовічний". Ммм...як мені подобається епоха Середньовіччя (але потім, Відродження, теж) - то так подобається, що близько підійшла до тих лицарів, які бились, та й зовсім забула про якусь техніку безпеки - в принципі і мені могло би по чолі дістатись ненароком. Але все файно минулось - гарно вони по-середньовічному "потуцькались", я це все гарно пофотографувала, а потім підійшов якийсь інший фотограф до мене і просто сфоткав. Певно, ще такої крейзі ґьорл не бачив. :girl_haha:
А ми з чоловіком вчора були на вечірці, яка мала бути в стилі "Стиляги". Перед тим купили на секонді відповідний одяг. На жаль, вчора був день студента і мало людей прийшло на вечірку. І мало хто був в тематичному одягу. Але все одно було класно! Був суперський діджей з Білорусії і один чувак з Польщі, який підігрував на гітарі диско музики. Заслухувалась тою музикою до кісток! Суперськими були моменти, коли діджей включав пісеньки з дитинства з радянських мультиків і фільмів
Я теж там нині булаМайже цілісінький день там протусували.Просто суууууперово......Шей на кінець купила собі там мідного браслета......А які там костюми класні були,і монахи прикольні.Одним словом і коні і люди і сучасність і середньовіччя...Клаааас!!!!!!!!!!
А в мене нині був плідний день. І троха незвичний. Зраня зайшов до їдного колєги,порився в него на стриху,знайшов тоті роз"єми,жи шукав. В понеділок відправлю їх на Дніпропетровськ. О. А потім мав зустріч з єдним форумлянином,Команч,його нік. Пообщалисі. Файний хлопака. І зі смаком вбраний. Чорні сподні.Чорна футболка.Чорні мешти. І в компах шарит. Випилисьмо кави. В "Кривій липі",звичайно... А,потім з ним перейшлися до Наталки(Мавпусика),вона мала для Зоряни дещо передати. Вона вздріла файного фацета,файно вбраного,завстидаласі і скоро втікла. О. А потім прибіг до хати,взяв Зоряну..і в ліс. І всьо.
Ромку, ну шо ти тут мене змушуєш червоніти... і не втікала я від Вас, а мала купу справ... от зробиш ти мені антирекламу на ЛФ