Тому я майже вупше тєлєвізор не дивлюсь, пів години перед сном "Діскавері" мені цілком вистарчає. Але що ж робити людям, в яких немає Діскавері і взагалі немає інших занять окрім тєлєвізора (на приклад пенсіонери)? Жах...Куди то всьо котиться?
я його - телевізор - не дивлюсь взагалі. хіба примусово, коли в одній кімнаті знаходимось (а варіантів не особливо ) то побіжно доводиться. а коли вдома сам - навіть не вмикаю.
Та нема там що дивитись - в телевізорі, все що потрібно, можна знайти в інтернеті. Але...не всі в Україні мають інтернет, далеко не всі...І що їм залишається?...Оце ТБ
ну що ти! гадаю, не варто так переживати є ж і цікаві передачі. наприклад, "Україна має талант". багато хто он і зараз дивиться
А в мене телевізор тільки для того, аби переглянути фільми, котрі похвалили форумчани. А от компи... мда, від ранку до вечора, всі три...
А рахунки, певно, потім за електроенергію...ого, чи нє? Хм, а що Вам не сподобалось? Я розповіла про свій незвичний день - такий він був стосовно телебачення. Незвично, бо а) дивлюсь ТБ рідко, б) бо все тепер на тому ТБ російськомовне. І це свідчить не про моє русофобство, а про явне українофобство тих людей, що створюють такий інформаційний простір на ТБ.
Ну і добре - що все гаразд. А то, Полковнику, в Україні тепер багато незвичного починає відбуватись. От приклад: в моєму резюме пише національність "українка", то при розмові про працевлаштування тонко натякають, що ліпше було б якби я була "русскоязычное население" і відповідно, співбесіда завершується без працевлаштування. Ок, можливо це "непроста" сфера - туризм. Але ж сумно - живу у Львові, в Україні і людей не цікавить що я вмію чи знаю, а національність нервує...От дожилися українці в Україні, нє?
Нє,ну треба ж з розумінням ставитись до розумових здібностей рускоязичного насєлєнія. Нє панімают оні. Па украінскі. То ми можем знати російську,польську мови,а ані нє панімают. І усьо... І шо тут поробиш.... Нє дано....
Сьогодні,до незвичного, я така гнила,нічого не робиться,підхопила певне вірусяку,ноги,руки ломить,горло паршить,вочі сльозяться,одним словом якась млявість незрозуміла, шо б це таке?
Йдемо на ніч музеїв. Як у прошлому року. Здарма, до півночі. Пропозиція велика. Вибрали собі у цьому року Арсенал, Музей Телекомунікації, Национальний (день посвящений пам"яті Тадеуша Кантора - грають фрагмент його штуки ) і як встигнемо - археологічний Дівчини вже поїхали, в них своя програма з Палацом von Spätgen-a.
Троха є..., але в мене взагалі на електриці багато всього працює, вода закачується, гріється також... ну і купа побутової техніки. Зате я всюди лампочки економні повкручувала
Сьогодні вперше за майже 2,5 р. сіла за кермо-відчуття незабутні....останній раз я таке відчуття свободи від швидкості мала ще на 7міс. вагітності(зараз малому вже2,2р.)..хочу ще...