Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. victorys

victorys позитивчик :)

• Подобається Подобається x 4
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Аналогічно Діскавер перед сном і юш....
    А ше фільми качну з нету ,які си схочу,во і си див"ю....

• Подобається Подобається x 7
  3. terrible

terrible Well-Known Member

я його - телевізор - не дивлюсь взагалі. хіба примусово, коли в одній кімнаті знаходимось (а варіантів не особливо:) ) то побіжно доводиться. а коли вдома сам - навіть не вмикаю.

• Подобається Подобається x 5
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та нема там що дивитись - в телевізорі, все що потрібно, можна знайти в інтернеті. :) Але...не всі в Україні мають інтернет, далеко не всі...І що їм залишається?...Оце ТБ :sad:

5. terrible

terrible Well-Known Member

ну що ти! гадаю, не варто так переживати:) є ж і цікаві передачі. наприклад, "Україна має талант". багато хто он і зараз дивиться:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас завжди всі три телека увімкнуті і ніхто їх не дивиться..але щоб було:))Звичка.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Хм,даже сюда....
    Неужели на форуме не хватает руссофобских тем?

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

В мене таке саме. :))) І ще кілька комп'ютерів на додачу :)))

9. Alias

Ну комп, то святе.Його майже взагалі ніколи не відключають...ну може годин на 3-4:))

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в мене телевізор тільки для того, аби переглянути фільми, котрі похвалили форумчани.
    А от компи... мда, від ранку до вечора, всі три...

11. pukhnastyk

А рахунки, певно, потім за електроенергію...ого, чи нє? :)
    Хм, а що Вам не сподобалось? :)
    Я розповіла про свій незвичний день - такий він був стосовно телебачення. Незвично, бо а) дивлюсь ТБ рідко, б) бо все тепер на тому ТБ російськомовне. І це свідчить не про моє русофобство, а про явне українофобство тих людей, що створюють такий інформаційний простір на ТБ.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Не, не.
    Всё нормально.
    Всё сподобалось.

13. Alias

Трохи є, але у нас електроенергія дешевша ніж у вас.Вчора принесли рахунок на 65 гр.

14. pukhnastyk

Ну і добре - що все гаразд. :)

А то, Полковнику, в Україні тепер багато незвичного починає відбуватись. От приклад: в моєму резюме пише національність "українка", то при розмові про працевлаштування тонко натякають, що ліпше було б якби я була "русскоязычное население" і відповідно, співбесіда завершується без працевлаштування. Ок, можливо це "непроста" сфера - туризм. Але ж сумно - живу у Львові, в Україні і людей не цікавить що я вмію чи знаю, а національність нервує...От дожилися українці в Україні, нє? :)

• Подобається Подобається x 6
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє,ну треба ж з розумінням ставитись до розумових здібностей рускоязичного насєлєнія. Нє панімают оні. Па украінскі. То ми можем знати російську,польську мови,а ані нє панімают. І усьо... І шо тут поробиш.... Нє дано....

• Подобається Подобається x 3
  16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Сьогодні,до незвичного, я така гнила,нічого не робиться,підхопила певне вірусяку,ноги,руки ломить,горло паршить,вочі сльозяться,одним словом якась млявість незрозуміла, шо б це таке?

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

Йдемо на ніч музеїв.
    Як у прошлому року.
    Здарма, до півночі.

Пропозиція велика. Вибрали собі у цьому року Арсенал, Музей Телекомунікації, Национальний (день посвящений пам"яті Тадеуша Кантора - грають фрагмент його штуки :good:) і як встигнемо - археологічний :pardon:

Дівчини вже поїхали, в них своя програма з Палацом von Spätgen-a.

• Подобається Подобається x 6
  18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Троха є..., але в мене взагалі на електриці багато всього працює, вода закачується, гріється також... ну і купа побутової техніки. Зате я всюди лампочки економні повкручувала :)))

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні вперше за майже 2,5 р. сіла за кермо-відчуття незабутні....останній раз я таке відчуття свободи від швидкості мала ще на 7міс. вагітності(зараз малому вже2,2р.)..хочу ще...

• Подобається Подобається x 5
  20. Alias

Я теж йду.Ми в музеї будемо малювати бодіарт всім бажаючим.

а де твій аватар? :)