Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Будь-ласка!!!!!!!!!

Я все строчу...
    Ось подивилась щойно фільм:"Доріан Грей".
    Що Вам сказати фільм фантастичний до жаху.....ВІДХОДЖУ!!!!!!!!Якось незвично.

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Будь-ласка!!!!!!!
    Я ось сиджу строчу...
    Щойно переглянула фільм "Доріан Грей"...
    Шалений до жаху фільм....ВІДХОДЖУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=akX6TIjatds&feature=related

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Ось бачите,вже одне і теж починаю писати,фільм наклався.

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

28-го березня 1968-го року був звичайним,сірим весняним днем. Падала мжичка...ні дощ,ні сніг... Холод,пронизуючий вітер. Мама була вдома,в Дарахові...коли почались перейми,її завезли до Струсова...там було пологове відділення. Мамі було 23 роки і в неї був вроджений порок серця....не дивно...8 років...від самого народження переховувались від НКВД...в лісах...по чужих домівках...облави...переслідування. Родити їй не радили...велика небезпека для життя. Вона ризикнула...але... Лікарі багато годин боролись за її життя. Про дитину мови не було,її викинули бездиханну в тазик з шматами,ватами і тепе. Головне було врятувати маму. Надворі і в коридорі вголос молились десятки сусідів і знайомих... І вона вижила. І в той ж час,з тазика запищала дитина,про котру вже й думати забули... От так я й родився на той світ... А нашо? Путі Господні неісповідимі...

• Подобається Подобається x 24
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Паскудний. Аж шкода, що мій улюблений актор грав.

А мене нині підпис Аґатона розчулив. Kornel Makuszyński - земляк, родом зі Стрия.

• Подобається Подобається x 3
  4. syavych

syavych копач

Мабуть про Коліна мова? Бо цей пацан не надто відомий щоби стати вже улюбленим :)

5. redfox

redfox Well-Known Member

а мне фильм понравился, хотя если книжку не читатть!)
    смотрела "она слишком крута для тебя" забавно, пошло, помогает убить время, затра собираемся на выставку Пикассо - поделюсь впечатлениями.
    затронуло!
    2 дня назад в московском метро взрывы унесли 40 жизней, вчера ехала домой на метро. много милиции, настроение напряженное. но людей меньше не стало! с каждым метром опускаясь под землю - как сделка с судьбой. очень тяготное ощущение

• Подобається Подобається x 10
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора була на співбесіді на нову, а точніше на додаткову роботу. Сьогодні повідомили, що на старій роботі звільняють 70% штабу, замикають проекти, мене теж напевно тютю. Доля?
    Їду сьодні до Львова. Все на купу. Не можу зібратись ні з думками, ні речами.

• Подобається Подобається x 7
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кожен день у Львові - як свято! Зустрічаюсь зі знайомими, лажу по місті.. Так класно :) Сьогодні була на форумівці ДП і лазила шукала місце з конкурсної фотки Фореста. Не знайшла. Зато форумівка була файна :) Сподіваюсь завтра буде ще краще ;)

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Донька давно просила песика. То сьогодні нарешті і придбали їй. Радості. :) Але чую, ще намучусь с ним. :) Ніколи не мала собаки.

9. Agaton

Agaton Well-Known Member

Пішли ввечер на Службу Божу...
    Костел Гарнізоновий (Св.Ельжбети, як колись у Львові...) повний, повна площа довкола.
    А потим ще пішли помолитися роазом зі знайомимі за душу нашого друга, що загинув у сьогоднішой катастрофі. Його мама була...

Не такий той день мав бути, Пане Президенте Nayyaśniejszey Rzeczypospolitey...

• Подобається Подобається x 12
  10. victorys

victorys позитивчик :)

9 квітня було для мене справді незвичним днем :)
    Моє віртуальне знайомство з Мавпусиком, Іспанкою, Нірванкою, Багіркою, Борою та паном Левандівкою накінець-то змінилось у реальне знайомство :yahoo:Ви веселі, цікаві та чудові люди, я справді дуже рада знайомству з Вами! Це була перша в мому житті форумівка :blush:
    Дякую, Іруся, що повідомила мене про час та місце зустрічі :give_rose:
    Не побоюсь сказати, що на одну мою маленьку здійсненну мрію стало більше! :i-m_so_happy:

• Подобається Подобається x 11
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ура!!!
    До нас Данька прийшов!!! :good:
    Говорить з дідом... Передати важко... :) :) :)

• Подобається Подобається x 20
  12. Agaton

Agaton Well-Known Member

В нас зараз звичних днів нема, ні одного :dntknw:
    Ось так - пусто нині в місті було, хто не поїхав до Варшави / Кракова, той сидив перед телевізором.

Навіть нема що добавляти, преса усе пише.
    У південь - усе зупинилось на хвилину...люди, машини.

Учора ввечер була Cлужба Божа на Площі Ринок. Людей, звичайно - тисячи. Але чому про це... Після римокатолицькой служби - відбулася греко-католицька поминальна панахида за загиблими. Над гололовами людей понесло чудовий спів україньською мовою.
    Потім були і православні, і протестанті теж.
    А накінець була молитва і прекрасний спів головного імама Речі Поcполитой, Просто хапало за душу.

Незвичний був час ... Ще є.

• Подобається Подобається x 13
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мами сьогодні День народження.Оберемок тюльпанів вже подарували:)Тішиться як мала дитина.:)
    А я подарувала ось таке віяло...Сама зробила..з виделок:mocking:

Останнє редагування: 19 кві 2010
    • Подобається Подобається x 19
  14. Un.Known

Черговий раз пересвідчуюсь, що людство об"єднується тільки під час великих нещасть, на жаль.

• Подобається Подобається x 6
  15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Прокатались сьогодні в Хотинську фортецю на лицарський турнір. Вражень - купа. :) От тільки описати їх сил вже не лишилось. :)))

• Подобається Подобається x 10
  16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А в мене що не день, то незвичний...незвично так:)

• Подобається Подобається x 12
  17. Un.Known

А в мене ранок незвичний.

Прийшла на ЛФ... тільки я і боти. Люди, вставайте! :)

• Подобається Подобається x 6
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене суцільні незвичні дні.. :wacko: В Лодзі буде тиждень моди і приїжджають дизайнери з України. Свого часу вони знайшли мене через ЛФ чи ДП, здається. Так от мені прийшла в голову ідея фотосесії для них і тепер от товчусь з її організовуванням :wacko: Дала оголошення на фотомодельному сайті про пошук моделей і вчора цілий день відписувала дівчатам (отримала 55 листів!! :wacko: ) Зі стількома цікавими людьми познайомилась! :) І от ніби вже про все домовилась, залишилось тільки знайти освітлення для приміщення, в якому буде фотосесія.. Так хвилююсь, щоб все вдалось!
    А завтра приїжджають дизайнери і буду їм показувати місто :) Чекаю з нетерпінням знайомства з ними! :radist:

• Подобається Подобається x 9
  19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сьогодні річниця весілля у батьків.
    От і святкуємо:):):)

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Незвичний день для мене - вирішила поперемикати канали ТБ і дізнатись що ж тепер вони показують. :haha: Думаю, що ж можуть дивитись серіаломани. Ви знаєте, але на українських телеканалах 90% серіалів - російські. Зникли серіали "Доктор Хауз", "Анатомія Грей", "Секс у великому місті", "Відчайдушні домогосподарки". Я їх не дивилась і до того, але це сучасні серіали, які зараз йдуть на багатьох каналах інших держав і які дуже популярні у світі, та й теж були популярні в Україні. І теж був не такий сучасний, але цікавий серіал "Еркюль Пуаро". А тепер їх нема!!!
    А що є? Аж на двох телеканалах показують серіал "17 миттєвостей весни", серіали "Ранетки", "Солдати", "1941", "Вулиці розбитих ліхтарів", "Повернення Мухтара-2", "Бандитський Петербург", "Мала Москва", "Моя прекрасна няня", "Маргоша" - серіали не просто російські, але які вже показують по N-разу. Нє, забула - з неросійських показують знову "Беверлі Хілз"...:crazy: Одним словом, жах...
    Відбувається нагла інформаційна русифікація населення України, від якої аж тушнить. :bad:
    Навіть мультиків обмаль. :sad: А що ж дітям дивитися і чого вчитися? Русский блатняк?...Шкода дітей.
    Навіть на початку 90-х, коли було дуже мало якісних українських передач і фільмів, все одно не було такої грандіозної русифікації в ефірі...

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)