Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Стіко всього,і шо ні в одном глазу?:wacko::wacko::wacko:
    Може то теє безсоння не тре лікавати,саме перейде .Нє?
    Стіко не спати то дійсно незвично.............Як даєш тому раду?
    Як си організм справляє?

• Подобається Подобається x 5
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Перейде....:nea:
    Аби вже борше...:sorry:

3. Fon

Fon whom how

а я вдень полокав горло. содою і йодом )))
    і чхав.. не знаю чи це вияв політичного протесту, але чхав я дуже часто і міцно

• Подобається Подобається x 6
  4. poetka

День дійсно незвичний............Зранку до обіду свято,потім святковий обід,під вечір погуляли,а коли вертались додому знову бабульки страйкували:)на всю вулицю(Інтернет - радіяція,тоті їх сервери,то радіяція і смішно і плакати хочеться,в підЇзді того добра вже так понапічкувано,шо...ого-го,а саме цікаве,шо то все дійсно незаконно).Отакий то вже день,а ше шойно сусід зайшов в інеті поквацати.Було б таких днів побільше,коли діти з синдромом можуть вільно почуватись серед інших діток,як сьогодні,коли ми господарі майданчику ( бо в усі інші дні навпаки).....Тому сьогодні так незвично:)

• Подобається Подобається x 15
  5. Peri

Peri Well-Known Member

мені теж...
    такі дітки-ангелятка.....такі різні...
    кожна дитинка - індивідуальність,чи з синдромом чи без.
    Стільки вражень!Не вмію передати ті враження,та в двох словах спробую(хай ніхто не образиться)-це школа оптимізму.До цих діток і їх рідних потрібно ходити і лікувати закацяблі,огрубілі-очерствілі душі.Біля них кудись зникає суєта,починаєш помічати те,на що вже давно бракує часу,загострюється зір і слух,спадає пелина поспіху...
    Поетко-Олю,дякую Вам!

• Подобається Подобається x 14
  6. poetka

Незвично,хоча й не вперше,доводиться бачите себе у новинах
    :)

• Подобається Подобається x 1
  7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

От я і приїхала з мандрівки... купа вражень від Праги і Дрездену, незважаючи на те що застудилась там ... і не встигла все побачити, що хотілось))) тре їхати знову:mocking:
    пс. фоти викладу в відповідній гілочці)

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Краще Багірко не думати, а жити і бути здоровим, адже це саме важливе за всі знайомства, роботи і навчання...

8. Romko

Звична безсонна ніч. Звична напруга. В незвичному тамбурі.

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де???????????????

10. Romko

Як де? 7-й вагон з голови поїзда...:sorry: Тамбур... Куру... Мала кричить...кантуємся в тамбурі...та й во так...

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Підхопив Ромка, п. Любу і Зоряну, вивантажив "де треба" у найкращому вигляді.
    Дасть Бог, буде сенс.

На зворотному шляху потрапив у корок - там, де зовсім не очікував. Раптом усі водії почали роздратовано дудіти - хвилин 15 поспіль. Ага, тож "ясновельможного" везуть з Міжгір"я і перекрили всю набережну.

А передували Ромковому приїзду веселі події: у п"ятницю він попросив зустріти їх на вокзалі, я, звичайно, погодився.
    В неділю моя дружина попросилася до лісу - ну я й застряг по-дорослому. Більше двох годин підкопував, піддомкрачував - просунувся може на 3 метри. Підкладені дошки аж вистрілюються з-під коліс. Заклинив сокирою - більше сокири не бачив. :)
    Навколо - жодного джипу, за кілометр знайшов компанію, але мужики там були "в пополамі", а водій - зашугана дівчинка. Прошу мужиків виштовхати мене вручну, а вони запрошують до столу.
    Обдзвонюю знайомих джиперів. Один забуханий, в другого варіаторна трансмісія (тут же перегріється), третього нема в місті.

Кинули тачку в лісі (28 км Обухівської траси), набрав я Ромка, кажу - шукай іншого "ізвощика", сорі.
    Зрання в понеділок поїхав на місце подій, по дорозі телефоную у лісництво. Раптом бачу - саджають ялинки, стоїть невеличкий екскаватор. Умовив хлопця, той за 30 секунд мене витягнув (хоч сам матюгався, заїжджаючи в зону "екстріму").
    Знову набрав Ромка, кажу - "хепі енд", проте на мийку вже не встигну.
    Погуляли... :)

• Подобається Подобається x 16
  12. poetka

А не тільки сенс.....а шей Дав би Бог результат.....Ото було б дійсно ЧУДО,на яке Ромко заслужив і його Люба,а тим більше Зорянка.ХАЙ В НИХ ВСЕ ВЖЕ НАРЕШТІ БУДЕ ДОБРЕ........

• Подобається Подобається x 9
  13. poetka

То швидше незвична ніч.....
    Сиджу читаю дописи Nameless (тема я нікому не потрібна?) і слів немає........
    Тільки я чомусь заробила червону картку,а він далі пише собі.Точно як в житті,хто відстоює інтереси знедолених,щей заробляє по голові і правди все одно немає.
    P.S.Ромко правий як завжди.....(він знає про що я)...

14. Nameless

Nameless миється в бані

мабуть тому що я не опускаюсь до примітивних образливих слів. попри свій юний вік я вмію грамотно і культурно вести дискусію, навіть якщо моя точка зору комусь не подобається. і крім того я опосередковано змусив учасницю poetka відчути себе мученицею і захисницею знедолених і беззахисних.

Що ж.. перший день на цьому форумі а він мені вже подобається. Залишусь я тут ще на кілька днів.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не робіть собі такої честі. Поетка і без Вас постійно захищає і допомагає беззахисним. Вона творить добро. А Ви?..

• Подобається Подобається x 7
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Останнє редагування: 24 бер 2010
  17. Зануда

Зануда така зануда

Ця частина допису викликала особливо щиру посмішку. :)) Пригадала собі ті ПП, які ви вчора настрочили з такою кількістю ненормативної лексики і образ на мою адресу, що волосся дибки стає. У моєму оточенні таких "культурних та грамотних" зроду не було. Сподіваюсь і не буде.

18. Полковник

Полковник миється в бані

А Вы не могли бы мне переслать?
    Вдруг, пригодятся мне для общения?

19. Зануда

Зануда така зануда

:)) Мені інтуіція підказує, що у вас і свій "словарный запас" через край хлеще + досвід життєвий вже давно заповнив юнацькі пробіли. Ну нє? ;)

20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Поетко,дякую!!!!!
    Сподобалось!!!!!!
    Незвичний день!!

а де твій аватар? :)