Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Вихідний день, тому що падає сніг.
    Сніжками кидались, в снігу кувиркались, сніговика зліпили.

• Подобається Подобається x 12
  2. victorys

victorys позитивчик :)

А в мене, точніше в НАС, сьогодні був незвичний день! І не тому, що сьогодні день св.Валентина, бо св'ята цього ми не св'яткуєм...Навіть подарунками не обмінюємось, адже "лучший мой подарочек - это ТЫ" (тобто Він :man_in_love:)
    Ну так сьогодні ми перший раз цієї зими вибрались на лижі!!!:yahoo:Та й взагалі перший раз в житті ми були на лижах :blush: (я вже десь писала, що краще пізно ніж ніколи) До того неодноразово їздили в гори взимку, але встати на лижі так і не доводилось :pardon:
    Так от сьогодні в нас спільний лижний дебют! Так сподобалось, що досі всі на емоціях:preved: І тільки трьох зайців зловили (падали), при чому я 1 раз а Павел 2 :mocking:
    Вирішили, що при можливості будем частіше їздити. Шкода тільки, що зима вже закінчується, хоча з тими снігопадами хто його знає коли прийде її кінець.

• Подобається Подобається x 16
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у мене народився племінник!:yahoo:Двоюрідна сестра з Одеси народила.Але там і дурдом, я вам скажу.Кесарів розтин-800дол., принести-віднести дитину -50 гр., всю ніч п"яний персонал в реанімації горланив пісні...іц ще багато чого негативного.

• Подобається Подобається x 16
  4. Agaton

Agaton Well-Known Member

нині у Львові - лише декілька годин....
    Добре і стільки...

робота - готель (безкоштовний нет тільки на годинку :sad: ) - аеропорт... і вйо...

• Подобається Подобається x 14
  5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Знову "сніжний день" і завтра теж. Сидимо вдома.

• Подобається Подобається x 5
  6. redfox

redfox Well-Known Member

я вот простыла, а завтра в командировку( вот сейчас сижу, готовлюсь к ней. да и так, чего то работки привалило!( на улице пахнет весной

• Подобається Подобається x 2
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ми теж сидимо вдома..............Бо як вийдем з малим на ту хляпу всі ноги мокрі (малий погонити хоче,а ше по калабанях,ух!!!!!!!!)Отож сидимо.............Слухаємо Львівську хвилю,тих Доцека і Шльому (прикольні фацики:mocking:) вміють настрій підняти:)Одним словом день почався і я думаю,що буде мені якийсь приємний сьогодні сюрприз:)(ну, типу піду сама собі щось куплю............якусь дурничку,але приємну):)

• Подобається Подобається x 13
  8. о, дитинство! бігання по калюжах! Хто ж того не любить. Тепер калюжі обходиш. а як велика попадається, хочеться щоб перенесли і тільки згадуєш ті почуття з дитиинства, коли доводиться машиною, та по калабані... :)

• Подобається Подобається x 8
  9. matvej

matvej Well-Known Member

Весна запахла звідусіль.

• Подобається Подобається x 4
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора була з чоловіком і однією українкою на варениках в дівчини з Коломиї, яка живе в Лодзі! :nyam2: Такі собі українські посиденькі :girl_in_dreams: :naci:

• Подобається Подобається x 10
  11. Arthur

Arthur Well-Known Member

А в мене був незвичайний тиждень, сумний.
    В понеділок помер друг, в середу його поховали. А в п’ятницю в жінки помер дід, поховали в неділю.
    А на роботі з минулого понеділка готувались до „маскі-шоу”, поки що все спокійно, але нормально працювати поки що не можливо.

12. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

А я себе сьогодні в ютубі знайшла :) Я там звичайно не головний персонаж, але все ж на відео спочатку присутня. А відео-це з нашої вистави в цирку, номер Еквілібр-Марія Сарач-дуже талановита дівчинка.
    http://www.youtube.com/watch?v=K6c-MjpsCxA

• Подобається Подобається x 12
  13. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Перший раз за 4-ри місяці, що моя мацьопа на вулиці вспалася. (і щей так довго...) аж починає мені вже тих її криків нехватати

• Подобається Подобається x 1
  14. позавчора проходила повз магазинні візки, що були щільно впаковані, і почула тріпотіння крилець. почала досліджувати і бачу, що горобець, бідака, не просто спіймався, а його лапка застрягла у шпарці між прутами. і висів він на тій лапці дзоьбом донизу. пробую витягати - а не витягається. думка (як у анекдоті): смикай сильніше та й годі - втратить лапку, та все-одно буде живий. а тут інша думка: не спіши - ти тут не для того, щоб з горобця зробити каліку :) ну, сама не знаю як, але за кка хвилин горобець цвірінькнув і "накивав п'ятами"

незвичний день для горобця

• Подобається Подобається x 15
  15. Хороший подарунок зробили нам одногрупники - повели в кіно. Сто років там не була!

16. я свій незвичний похід в кіно з одногрупниками пам'ятаю до сьогодні - у джазі були тільки дівчата :)

• Подобається Подобається x 4
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я сьогодні йду на ковзани, а в неділю в оперу :) Ніколи ще не була на опері.. На балеті була, на виставах (само собою), а от опера.. Цікаво як буде :)

• Подобається Подобається x 7
  18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Аaaa... мадам в оперу :good:

А опера ось для мене така штука, що нічого не дається зрозумити навіть як рідною мовою співають. :crazy:
    Я про лібретто, розуміється.
    А ще до того переважно співають французькою, італьською, чи інколи - німецькою.

Тоді у вроцлавської придумави ось таку штуку, що над сценою висвітлюють переклад.
    Ну тоді ми вже вдома... але не зовсім
    - бо може бути опера - вот пожалуй - польською :dntknw:

Але і на це є рада.
    Останньо переважно перекладуть на... німецьку - це для багатьох туристів, що приїжджають у Вроцлав із сусідної Німеччини.
    Тоді мені іноді простіше читати оті переклади, ніж розібратися у тому що вони там зі сцени нібито рідною співають. :)

• Подобається Подобається x 6
  19. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

Зараз і у Львові таке є. А взагалі мені вистачає прочитати лібретто опери, я знаю, про що вона, найголовніше для мене - насолоджуватися музикою.:girl_in_love:
    в оперний театр, а якщо про саму виставу ,то виходить на оперу.

А на яку саме,якщо не секрет?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Опера...то файно... Я чув,що в світі є такі люди,які ходять в оперу...і книжки про них читав навіть... Колись... А ми,во ходили з Зоряною надвір,на нічний моціон... Кабельне,чи то цифрове відключили,зайшов з мобіли.... Світло сьвітит через раз,та й во так... Ага...чо незвичний....:scratch_one-s_head: Вирішили дітиска в мене стрельнути закурити... І були нечемні... То'м мусив троха повчити...:sorry: Признаюсь,що вчинив тото вельми непедагогічно,соррі,в тіятри не ходим,іно до лісу... Але дістав масу задоволення і,що найголовніше - майже припинились спазми в грудях... Так,що,якщо ще вийдем,треба буде їм подякувати... Та й отак... Така довга ніч...а попереду доовжелезні вихідні...:sad: і ліс...ліс...ліс...

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)