А в мене, точніше в НАС, сьогодні був незвичний день! І не тому, що сьогодні день св.Валентина, бо св'ята цього ми не св'яткуєм...Навіть подарунками не обмінюємось, адже "лучший мой подарочек - это ТЫ" (тобто Він ) Ну так сьогодні ми перший раз цієї зими вибрались на лижі!!!Та й взагалі перший раз в житті ми були на лижах (я вже десь писала, що краще пізно ніж ніколи) До того неодноразово їздили в гори взимку, але встати на лижі так і не доводилось Так от сьогодні в нас спільний лижний дебют! Так сподобалось, що досі всі на емоціях І тільки трьох зайців зловили (падали), при чому я 1 раз а Павел 2 Вирішили, що при можливості будем частіше їздити. Шкода тільки, що зима вже закінчується, хоча з тими снігопадами хто його знає коли прийде її кінець.
А у мене народився племінник!Двоюрідна сестра з Одеси народила.Але там і дурдом, я вам скажу.Кесарів розтин-800дол., принести-віднести дитину -50 гр., всю ніч п"яний персонал в реанімації горланив пісні...іц ще багато чого негативного.
нині у Львові - лише декілька годин.... Добре і стільки... робота - готель (безкоштовний нет тільки на годинку ) - аеропорт... і вйо...
я вот простыла, а завтра в командировку( вот сейчас сижу, готовлюсь к ней. да и так, чего то работки привалило!( на улице пахнет весной
Ми теж сидимо вдома..............Бо як вийдем з малим на ту хляпу всі ноги мокрі (малий погонити хоче,а ше по калабанях,ух!!!!!!!!)Отож сидимо.............Слухаємо Львівську хвилю,тих Доцека і Шльому (прикольні фацики) вміють настрій піднятиОдним словом день почався і я думаю,що буде мені якийсь приємний сьогодні сюрприз(ну, типу піду сама собі щось куплю............якусь дурничку,але приємну)
о, дитинство! бігання по калюжах! Хто ж того не любить. Тепер калюжі обходиш. а як велика попадається, хочеться щоб перенесли і тільки згадуєш ті почуття з дитиинства, коли доводиться машиною, та по калабані...
Вчора була з чоловіком і однією українкою на варениках в дівчини з Коломиї, яка живе в Лодзі! Такі собі українські посиденькі :girl_in_dreams: :naci:
А в мене був незвичайний тиждень, сумний. В понеділок помер друг, в середу його поховали. А в п’ятницю в жінки помер дід, поховали в неділю. А на роботі з минулого понеділка готувались до „маскі-шоу”, поки що все спокійно, але нормально працювати поки що не можливо.
А я себе сьогодні в ютубі знайшла Я там звичайно не головний персонаж, але все ж на відео спочатку присутня. А відео-це з нашої вистави в цирку, номер Еквілібр-Марія Сарач-дуже талановита дівчинка. http://www.youtube.com/watch?v=K6c-MjpsCxA
Перший раз за 4-ри місяці, що моя мацьопа на вулиці вспалася. (і щей так довго...) аж починає мені вже тих її криків нехватати
позавчора проходила повз магазинні візки, що були щільно впаковані, і почула тріпотіння крилець. почала досліджувати і бачу, що горобець, бідака, не просто спіймався, а його лапка застрягла у шпарці між прутами. і висів він на тій лапці дзоьбом донизу. пробую витягати - а не витягається. думка (як у анекдоті): смикай сильніше та й годі - втратить лапку, та все-одно буде живий. а тут інша думка: не спіши - ти тут не для того, щоб з горобця зробити каліку ну, сама не знаю як, але за кка хвилин горобець цвірінькнув і "накивав п'ятами" незвичний день для горобця
А я сьогодні йду на ковзани, а в неділю в оперу Ніколи ще не була на опері.. На балеті була, на виставах (само собою), а от опера.. Цікаво як буде
Аaaa... мадам в оперу А опера ось для мене така штука, що нічого не дається зрозумити навіть як рідною мовою співають. Я про лібретто, розуміється. А ще до того переважно співають французькою, італьською, чи інколи - німецькою. Тоді у вроцлавської придумави ось таку штуку, що над сценою висвітлюють переклад. Ну тоді ми вже вдома... але не зовсім - бо може бути опера - вот пожалуй - польською Але і на це є рада. Останньо переважно перекладуть на... німецьку - це для багатьох туристів, що приїжджають у Вроцлав із сусідної Німеччини. Тоді мені іноді простіше читати оті переклади, ніж розібратися у тому що вони там зі сцени нібито рідною співають.
Зараз і у Львові таке є. А взагалі мені вистачає прочитати лібретто опери, я знаю, про що вона, найголовніше для мене - насолоджуватися музикою.:girl_in_love: в оперний театр, а якщо про саму виставу ,то виходить на оперу. А на яку саме,якщо не секрет?
Опера...то файно... Я чув,що в світі є такі люди,які ходять в оперу...і книжки про них читав навіть... Колись... А ми,во ходили з Зоряною надвір,на нічний моціон... Кабельне,чи то цифрове відключили,зайшов з мобіли.... Світло сьвітит через раз,та й во так... Ага...чо незвичний.... Вирішили дітиска в мене стрельнути закурити... І були нечемні... То'м мусив троха повчити... Признаюсь,що вчинив тото вельми непедагогічно,соррі,в тіятри не ходим,іно до лісу... Але дістав масу задоволення і,що найголовніше - майже припинились спазми в грудях... Так,що,якщо ще вийдем,треба буде їм подякувати... Та й отак... Така довга ніч...а попереду доовжелезні вихідні... і ліс...ліс...ліс...