На дошці написана цифра - сума, яку курсант дає інструкторам, щоби ті передали кому треба в МРЕВ! До МРЕВ доходить раптом третина... Школа водіння - машина для викачування грошей з бажаючих отримати права... Скільки Ви давали "за бензин" за одну годину водіння з інструктором? 25, 30, 50 грн? А скільки було заплачено в касу? МРЕВ із них, шкіл, мають "долю", але вона не за кожного із курсантів, а "ОПТОМ"... В мене два співслужбовця зараз працюють в автошколах...
Мені здається, що вся проблема не школах водіння і не в МРЕВ, а в самих курсантів. Насамперед винні люди, котрі йдучи на курси уже наперед заздалегідь знають і налаштовані на те, щоб нічого не вчити, дати гроші і мати права, бо так легше, не потрібно прикладати зусиль. А потім прикриваються і оправдовуються тим, що в ДАІ страшна корупція, "і мусів заплатити, бо інакше не здав би..." Самі люди і породили такі "машини для викачування грошей"...
Когда я учился в автошколе, заплатил 7000р. за теорию и 7000р. за практику. Всё. Никто не говорил, что без взятки сдать не реально, не просил на бензин. Мне даже никто не предлагал схем "дачи", но с инструктором можно было договориться. Сам сдал теорию, площадку, причем при параллельной парковке был заезд за линию, но инспектор закрыл глаза на это. Город же провалил сам, никто специально не валил. В тоже время человек 5 из группы сдали полностью сами, правда город сдавали минимум с 4 раза. А коллега с работы вообще сэкономил на автошколе и ходил сдавать как самоподготовщик, сдал сам с 8го раза. У меня же не было достаточно времени на свои перездачи, потому и купил город. Так что тут как в ВУЗах, если хочешь сдать сам, то 100% сдашь, это приветствуется даже. Если нет времени/желания/умения, тебе предлагают другой вариант.
Можливо, у Вас в Росії трохи серйозніше ставляться до тієї справи. У нас здача практичного водіння- чиста формальність, для галочки, ніхто не виїжджає ні в яке місто, не здають ніякі парковки, більше того, на екзамені з водіння не було навіть представника з МРЕВ (бо автошкола дає хабар МРЕВ щоб екзамен відбувався без їх представників)!!!!! Екзамен приймав інструктор котрий нас вчив водіння в автошколі і полягав він у тому, щоб проїхати 50м по тренувальній дорозі... Просто жах один!!! Але здається, я уже забагато про ДАІ наговорв в цій гілці- модератори звинуватити можуть за офтоп...Сорі...
Вчора їздила на лижі!!!!!!!!! :radist: :dance: :radist: Хоч і то пагорб, а не гора, хоч і маленький, хоч і плоскенький (політех+фмі в Славську і то крутіші), але все одно як на центр Польщі - це круто!!!! Катались від 16:00 до 20:30. Було дууууже холодно, хоч і було всього лише -15'. Але на великій швидкості мороз щипав не по дитячому, а три пари в'язаних рукавичок не вберегли пальців від легкого обмороження . Вечірній пейзаж просто вразив - захід сонця за засніженими ялинками, вітряки (такі, які від вітру енергію виробляють), пушки зі штучним снігом.. А з гори було видно вогники довколишніх сіл. Ну проооосто неймовірно!! Сьогодні все тіло болить, але це не зашкодить хорошому настрою! За півтори години маю зустріч з двома українками, які живуть в Лодзі. Ми ще не бачились раніше
....болючий день..безконечний день... Усвідомлення власного безсилля...непотрібності.... Стіна...просто стіна... Біль...від якого нема порятунку ніде...біль душі...і спазми...це коктейль... І рятунку немає ніде.... Але це щвидше..звичний день...
Ось і ми тільки що повернулись. Правда не зїжджали, а бігали в лісах і полях неподалік Вроцлавя Сонечко, морозец же ух... Фотки викладу у гілці фото ЗІ. Пам"ятає дехто ще таке лижі ? Сфоткав, бо це мабуть вже їх остання зима
А у мене спокійний чудовий день ,відпочиваю, не завантажую голову сумними думками,одним словом спокійно від усього.
Вжитті бувають такі моменти,коли потрібно побути наодинці і розібратись в собі,своїх думках,подіях котрі відбуваються останнім часом.Так я вчора і зробила,вмостилась зручно на дивані і приблизно від 20.00 до другої ночі повністю присвятила час собі. А пишу це в незвичний день тому,що таке буває доволі рідко!
Щось дуже незвичні перепади температури тіла в мене відбуваються останнім часом. Вчора увечері 37, 9 - вранці 36, 2. Так незвично.
Сьогодні (а точніше якихось 5 годин назад) взнали що в сімї зявиться нова малеча тьху-тьху-тьху. Мого Павла брат зі своєю дружиною чекають потомка! Хоча здогадувались ми з Павлом про це вже тиждень (бо молода мама раптово кинула паління) але не були ще впевненні на 100%, але все одно дуже приємна новина! (їм вже по 30-ть)
А в мене всі дні останнім часом по-хорошому незвичні))) Так, є якісь негативні дрібнички,але вони швидко з певними зусиллями виправляються) Кожного дня якісь нові враження, відчуття, крихта якогось позитиву)) Життя прекрасне, коли здорова твоя сім`я і коли є кохана людина....Дійсно кохана, а не просте захоплення....Еххх...:girl_in_love::girl_in_dreams::girl_claping:
Вчера был понедельник. Весьма день не обычный. Я оказался в городе Обухове, это где Читатель живёт. Потом на автобусе МАЗ с названием "ОАО Киевский картонажно-бумажный комбинат" ехад около часа вместе с роднёй в Подкиевское село. Там похоронил хорошего Человек - мужа сестры. Он заснул, а не проснулся. 47 лет мужику. Комбинату спасио за подмогу.
Спорный вопрос, Ромко. Я тоже так думал. А в поезде в Киев ехал в одном купе со священником (Он из Алма-Аты, на экзамены в Академию Киевску - заочник). Так тот мне сказал, что не очень здорово - не исповедался....