Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мій незвичний передноворічний вечір:):сіли за стіл в 19.00,:rus:в 20.00 встали зза столу,зараз на год. 22.50,а в мене-синочок спить,чоловік спить,мама спить,тато попиває пивце:drinks:,брат десь з друзями(звільнився комп):good:,а я на Лф,а через 1год. НОВИЙ РІК!!!!!!!!! Можливо ще хтось зустріне НР на ЛФ;),то я хоч буду мати з ким випити шампанського:)))

• Подобається Подобається x 9
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А хто його накрив ТАК рано?о_О

• Подобається Подобається x 1
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

......та то ше нерано:),от 3 роки тому 31 грудня в нас була розписка,то ми вже в 12.30 були за столом(правда до 24.00 недотянули):haha:

• Подобається Подобається x 10
  4. сестричка

сестричка Well-Known Member

Вперше без Ірки....трохи незвично:)

• Подобається Подобається x 8
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Яна каже: мені снився дід Мороз. Один (тобто без Снігуроньки). Він приніс мені сумку грошей!:good:

Яня питає: а хто такий ангел-хоронитель?
    Я: його має кожна людина, він з правої сторони є в тебе і в мене, невидимий...
    Яня: то для тебе невидимий. А для мене видимийо_О.
    Я: а який він?
    Яня: він подібний на мене. І він подібний на маму: такий же високий...:)

• Подобається Подобається x 12
  6. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

вчора в мене був один з таких незвичних днів, я навіть не знаю як той день назвати...

приїхала я вчора з лікарні з 3 гривнями в гаманці, сльози на очах, бо не знаю де ще можна позичити гроші, а вони потрібні дитині на ліки... сижу ... реву ... дзвонить телефон...
    ви не повірите
    Це телефонує Левандівка, і говорить що має для мене 500грн на ліки для Йоанки... що форумом зібрали гроші і він хоче мені їх передати... я дальше плакала, але вже з вдячності Богові, за те, що ще є такі Люди.
    я не знаю де і як він узяв мій номер телефону, про свою біду я розповідала лише одній форумлянці.(певно вона розповіла йому).. але я здивована, приємно здивована. Я приїхала під Облраду він запхав мені у руки гроші і побіг на засідання дальше, я навіть подякувати не встигла... так стояла з тими грішми і сльозами на очах... потім підійшла Оля, прийшла з маленькою дитинкою і дала мені 100грн... та іграшку, я не знала, як дякувати Олі... я яка пише вірші і знає купу слів... сказала скупе Дякую... але це було Дякую, матері, чия дитина потребує допомоги...
    я поклала гроші в торбу і пішла в лікарню до дитини... я посміхалася... коли в аптеці я дістала ті гроші що мені дав Левандівка, я нарахувала зовсім іншу суму ніж він назвав було 1000грн і 15 у.о... я подумала що він помилився, але телефонувати і виясняти то не мала змоги... бо тра було купити ліків...
    побула трішки з дитиною, прийшла до хати, розказала то все мамі, розплакались обоє... я і зараз набираю це повідомлення з сльозами в очах... я не думала що ще є такі Люди... я безмежно їм вдячна. Форумляни, Ви собі навіть уявити не можете моєї вдячності ВАМ.
    Вечером перетелефонувала Левандівці і сказала що він мабуть помилився... на що він сказав що ніякої помилки нема, дав мені поради по тому як вилікувати дитину і нині маю надію з ним ще зустрітися для подальшого діалогу щодо здоров*я малої.
    Я вірю в те, що з моєю донечкою все буде гаразд. Я безмежно її люблю і надіюся поміч Господа Бога, на Його милість, ласку, любов та допомогу. Те що трапилось вчора для мене є чудом, бо я плакала від безвиході, тепер це вже сльозинки вдячності за те, що на цій планеті ще є Люди, так саме Люди і саме з великої літери.

Останнє редагування: 31 січ 2009
    • Подобається Подобається x 35
  7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Адріасю, і дай Вам Боже ще цілу купу таких незвичних днів, здоров"я Вашій донечці і Вам!:):):);););)

• Подобається Подобається x 15
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Люблю я сюрпризи гарні робити.От і зараз...Нарикінці тижня чогось так накрило, такий настрій був жахливий..та й не тільки у мене.Я то відчувала, що і його вже дістали будні.Подумалось" А чи не гайнути до Львова?"Коханого ощасливити і самій порадуватись:)
    От незнала тільки куди заявитись, на роботу чи додому.Аж тут виявляється, що у сестриного чоловіка в суботу ДН.Зателефонувала, він приїхав мене зустрів на вокзалі .Подиву не було меж.Через годинки півтори приїхали батьки і Максим.Проходять в кімнату , а там я!:))
    Ті очі...радості, щастя, подиву не було меж.
    В гостях ми були недовго.На слідуючий день пообіді вже треба було вертатися :sad:
    Як же летить час, коли хочеш зупинити його хоч на хвилинку...а він втікає, як пісок крізь пальці....
    Знову телефон..смс..нічні розмови інколи до ранку...
    Скоріше б то скінчилось і ми були разом....

• Подобається Подобається x 24
  9. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

коли весілля!?:preved:

• Подобається Подобається x 5
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скоро. вже зовсім скоро:)

• Подобається Подобається x 12
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

і в мене був незвичний день...
    спочатку отримала першу в свому студентському житті двійкуо_Оотак несподівано, закінчуючи четвертий курс... правда спочатку мені то здалося дуже смішним, бо в роботі я була впевнена, тому то більше схоже на жарт зі сторони викладача, така собі встряска... :mocking:
    але зараз трохи тривожно, все-таки ніколи не відпрацьовувала:dntknw:

а ще довелося сьогодні побувати на Кульпарківській, на лекці по психіатрії... їхала спокійно, бо купа своїх турбот, тому переживати як дитина як тото буде - не було сил... але насправді перекинуло з ніг на голову оте спілкування з психічнохворими.. аж мороз по шкірі...о_Оо_Оо_О

Останнє редагування: 3 бер 2009
    • Подобається Подобається x 14
  12. victorys

victorys позитивчик :)

Найкраща подружка подзвонила, на старшу попросила...от пів дня відійти не можу, тішуся за неї що підняли нарешті зі своєю другою половинкою рішучий крок у свому житті :preved::yahoo::dance2: А ще більше тішуся, що буде привід до Львова приїхати :i-m_so_happy:

• Подобається Подобається x 10
  13. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Два дня підряд дзвонять на мобілку бажаючі познайомитися ( по голосу хлопчиики років 14), які побачили мій телефон у МТВ (за їх словами) серед бажаючих познайомитися :crazy::crazy::crazy:

14. victorys

То як він, тойво, у то МТВ потрапив :scratch_one-s_head:(телефон)

• Подобається Подобається x 3
  15. Chortenia

хз :dntknw:
    Або хтось помилився якоюсь цифрою, або комусь тре по голові постукати, правда, не знаю тоді кому :dntknw::dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  16. victorys

то певне якийсь "недоброжелатєль":)))

17. Та Господи, нічого хлопцям робити, от і набирають будь-який номер.

• Подобається Подобається x 1
  18. Chortenia

Та ні, вони реально були знічені, коли я їм пояснювала, що там номер помилковий і т.д. Так чемно перепрошували.

19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Сьогодні у мене був особливий день.
    Моя Яся стала християнкою.
    Бог дав нам здоров*я і сили для того аби ми дочекалися і потішилися тому дню.
    У нас в гостях був Левандівка, який зазнимкував цю знаменну подію.
    В здоров*ї Ясі ще є певні нюанси які мене турбують, але я сподіваюся що завдяки сьогоднішній радісній події вона піде на поправку швидше і краще.

• Подобається Подобається x 19
  20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я буду хрещеною мамою, кумою свого брата!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) яка ж я щаслива!

а де твій аватар? :)