Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чисто випадково тицьнув на цю гілку, і не до останнього допису а в початок...
    Дитино моя! Я ледь стримав чоловічу сльзу... Вітаю тебе з річницею... Може капку запізно... Але, якщо цей рік був як перший допис.... Тяжко ковтнути.. Радій дитино наша... Бог тобі в поміч...

Вибачте, писав на видоху... Тому коми не поставив... Так сі стало...

Останнє редагування модератором: 16 лис 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дякую Вам..і всім хто знає і підтримує нас.У нас все добре і я сама найщасливіша в цьому світі:)

3. Iriska

Iriska Well-Known Member

Сиджу на роботі... затишшя, принаймні в продажах, а от в ряках від шефової воно тільки наразі, бо вона, звиняйте..., ще не прийшла... мабуть знову особисті справи... Сумно..., хочу звільнятись, бо те що так чудово починалось і не могло чудово продовжитись, принаймні в неадекватному колективі, на який закривалось очі... Незвично якось терпіти всілякі підлі витівки і моралі, на тему, що ми тут рік працюєм, то нам все можна, а ти мусиш за всіх нас все робити... Ха... і це я мушу робити щось за когось?! Не на ту напали... Але наразі нема іншої роботи...

• Подобається Подобається x 1
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

вроді звичний для тепер день.. сиджу вчуся, з понеділка на навчання, тре багацько поздавати, дзвінок в двері... ну то очевидно дивина, без попереднього телефонного дзвінка до мене ніхто не приходить... вагаюся чи виходити, але подумала, що всяке, може щось непередбачуване чи щось сталося... так і через другі скляні двері питаю що треба... вона мені щось починає говорити, що щось привозить, продає... і дивиться прямо в очі...чую її мова перетворюється з української на невідому мені.. і не розумію чи то дійсно так, чи то дефекти мовлення які я не сприйняла, я швидко очі вниз, потрусила головою - мова знов українська...я сказала, що мені нічого не треба і пішла геть... досі трохи мурашки по шкірі бігають)

• Подобається Подобається x 13
  5. Summer

Summer Well-Known Member

який жах, певно гіпноз....

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

варіанти два: або гіпноз або я перехвилювалася від того, хто незнайомий прийшов... але особа була дуже підозріла...

7. Alias

Ось і в мене або щось з головою не те, або ...або магія.Випадково відкрила якийсь сайт мага , почала читати і тут відчула таке запоморочення в голові, все пливе, думки плутаються..просто жах якийсь! Переключила на попередню сторінку, все нормально.Перевіряю знову сайт мага..те ж саме:sad:.невже таке може бути?

8. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Давай лінк проведем форумне дослідження.

• Подобається Подобається x 7
  9. victorys

victorys позитивчик :)

Ага і мені цікаво стало! Давай лінк Ірусь, будем розбиратись чи то той сайт незвичний, чи то в тебе день незвичний :)
    (якщо приймуть за рекламу, то скинь хоч в ПП :))

• Подобається Подобається x 5
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

П'ята річниця. Кожен нехай її інтерпретує на власний розсуд, а я сказав би - найбільша в Україні Акція Громадянської Непокори.

Йду на зустріч з командою. Нажаль, Бухгалтер не прийде - він має важливі справи у сусідній області. Усім, хто його пам"ятає, він передає палкі привітання.

А хто хоче поностальгувати - фотогалерея (не моя, але я її зберіг)

Останнє редагування: 22 лис 2009
    • Подобається Подобається x 15
  11. Alias

То сайт якоїсь Любов Світлова.Нажаль(чи на щастя) я не зберегла лінк, а от ім"я і прізвище запам"ятала:)

12. Peri

Peri Well-Known Member

Дякую Вам!дійсно незвичний день!
    як добре що в нас був майдан!вірніше,він в нас і зараз є,лише дрімає до часу:)

• Подобається Подобається x 6
  13. terrible

terrible Well-Known Member

сьогодні ось таки витягли мене з вимушеної відпустки... перший день на роботі. знов "в мілості". все обійшлося банальним штрафом... і "Юр, досить ви%о"увться, а?" та в такому роді головомойкою... і обіцянкою "іще хоч раз!" :scratch_one-s_head: тепер... відчував себе ніби воскреслим... :sorry: під поглядами співробітників...
    :scratch_one-s_head: і ще... ніби зїзжджаємось знов... :dntknw: :scratch_one-s_head:не знаю...
    едине, що кум цього не переживе... звик останнім часом днями тусуватись в мене, спочиваючи від родинних негараздів :)))

14. terrible

terrible Well-Known Member

вчора був крок до примирення. саме з мого боку. тут мені цілком випадково дісталось два квитки в театр. я і не хотів брати, а потім взяв всеж. зателефонував Маринці і запропонував... а вона згодилась:)
    тож в неділлю ідемо.
    а сьогодні поветаюсь додому - дивлюсь на вікна-а в мене світло горить в квартирі. відразу думка-вона! ключі то є...
    так і виявилось. зайшла тільки тому, що просто потрібен був інтернет... ну і... повірте, це були нелегкі дві години мого життя. говорили.
    потім провів додому, ще раз домовився за похід до театру...
    загалом, не знаю. гадаю, все налагодиться. якщо цього разу ні, то вже ні.

• Подобається Подобається x 14
  15. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну шукав, шукав аж знайшов

Фотки з мітингу, який для оказання підтримки Майдану влаштували польськи, україньськи і білоруські студенти , та депутати вроцлавської міскради 30 листопада 2004 - якраз теж майже 5-та річниця :pardon:

народ валить на площу Ринок

Борисе, маю тих фотографії 18.
    Яукщо маєте деякий фтп, могу скинути (власні, тобто справи прав авторських нема ;) )

• Подобається Подобається x 15
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую, Агатоне.
    Цікаво буде переглянути.
    До речі, на фотогалереї, яку я запропонував, є кілька "закордонних" сторінок.

А Вам для викладення фот, музики, матеріалів.... раджу зареєструватися (безкоштовно) на 4shared.com.
    Загалом 4 гіга, макс. розмір одного файлу 100 МБ, можна заганяти багатотомні архіви. Багатомовна підтримка (польська теж є).

• Подобається Подобається x 3
  17. Полковник

Полковник миється в бані

На фига напрягались?
    Эти два часа можно было с пользой для дела провести в пивбаре!

18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ага -подивлюсь, але так через декілька днів, бо зараз в бігу.
    Та і троха за сільно вчора похвалився - там і фоти мої і одного з організаторів (NZS). Оскільки вже нині не розберусь "чье що є" - та скину усе під заголовком NZS. :pardon:

19. victorys

victorys позитивчик :)

А я сьогодні на роботі ялиночку вбирала :blush:

Мали вбирати ту хоінку під кінець тиждня перед Миколаєм (у Польші Миколая 6 грудня) але побачили, що вже біля головного входу у фірму дівчата ставлять велику хоінку, тож і ми собі у відділі поставили. Так як в мене роботи було найменше, то вбирала її я. І час якось швидко пролетів, і настрій піднявся, і ще більше захотілось до дому на Св'ята :preved:

• Подобається Подобається x 10
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А вдома треба теж перед Миколаєм вбирати чи перед польським Різдвом? І ще питання. Куди польський Миколай кладе подарунки? :shy:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)