Дякую за попередження. Я просто знаю: коли починається удача, їй треба надати якомога більшого розгону. А взагалі - краще радіти, ніж сумувати. А поза тим всім у мене просто був вдалий день і через це хороший настрій. І вам того ж бажаю
Їду в четвер до Львова на пару днів хрестити донечку моєї найкращої коліжанки :girl_in_dreams: Та й таке.. (комусь щось може треба з Польщі?)
Щойно поговорила з татом...Що в тому незвичного? Гмм... Поговорила через Skype. Останній раз ми розмовляли більше року тому... Питав коли приїду до нього в Київ.. а я не знаю... Добре, що хоч контакт знову відновився :girl_smile:
А що серед ніжок форумчанок нічого Вам в око не впало? -- Знову хвилювання перед дорогою.. Не люблю то пакування, планування гардеробу на кілька днів.. Той процес аж дратує. Пошвидше б вже у Львів
О-о-о! Тут же була тема голосування за ніжки форумчанок і я її не оминув.. Але ж Ви питали - що привезти з ПОЛЬЩІ !
вчора був незвичний день - Клівлендська українська громада потрапила на шпальти перших сторінок газет й програм гарячих новин . всюди тільки й чути про міжнародну українську мафію , котру FBI заарештувало за підробку документів. пишуть, що в справі затримано 40 , штаб-квартира в Пармі (село під Клівлендом) (зі мною все в порядку,- якщо хтось розхвилювався, - мене там не було ) пришпильно, що ведучий новин (там по правій стороні є кліп)http://74.125.95.132/search?q=cache:mz1Vg-W1BGUJ:www.wkyc.com/news/local/story.aspx%3Fstoryid%3D124361%26provider%3Dtop+ukrainian+false+cleveland+oh&cd=19&hl=en&ct=clnk&gl=us diсk russ сам має дружину-українку. зроблено було від 300 до 400 віз, прав водія, інден. номерів. тепер просять власників зголоситися самим добровільно.... й це після того, як недавно усюди писали про великий та благотворний вплив української громади на життя міста й відкриття Українського села. арештовані також працівники американського посольства у Києві. головний мафіозі Віталій Федорчук належить до надзвичайно чисельної тут української п"ятидесятницької церкви й очевидно, допомагав своїм чим міг. віза - 12 тисяч, документи 3 тис. у нашій маленькій церкві все спокійно. більше того - Його Святість Патріарх Філарет виявив бажання відвідати Штати увосьме й прибуде завтра до нас на День Святих відкуштувати святковий недільний обід та подивитись невеличкий концерт. Ласкаво просимо усіх бажаючих долучитися ! па. йду робити фризуру.
В нас ще заскоро по часі , але почнуть ходити. В коридорі поставив велику вазу з цукерками.Своїй дитині теж накупляв ... На дорогах буде багато поліції ввечері перевіряти шоферів на алкоголь... dont drink and drive ...have a safe halloween
...так , так і це теж.. I на дверях алкогольних магазинiв висять вивіски , що в масках категорично заходити не можна.
Ото якийсь хакер до мого компа причепився... то шо ся зробило на іншому сайті з моїм користувачем, то нема слів...
Карантин - це атракція, як і кожна зміна щоденної рутини. Дівчата у масках - наче протест проти заборон французького уряду щодо "паранжі". Зате загострюється увага на формах тіла! Готуючись до робочої візити у дружній інститут, подумав було: " А мо, маску вдягти?" Але ж - приколу треба... Чорна хустка на устах, чорний капелюх, темні окуляри... То все б знайшлось. Але тоді б пасувало ще й двоє пістолєтів... Карочє прийшов - як був. А охорона: "Чому не в масці!?" - "Не журіться, ми вмремо не від того!". Оцінили гумор - пропустили. Але мій опонент - теж в масці!!. Не втримався: "Друже! мабуть ти не мав часу поголитись, тому й маскуєшся". Три зубці часнику - наче таємний пароль: всі свої. Життя триває! Ми переможемо!
А мусульманські чоловіки на вулиці постійно бачать жінок в паранджі - все, що під нею, вони можуть лише уявляти... Так що бачите, як то українським чоловікам пощастило.
Цього прекрасного, незвичного, понеділкового дня, приблизно 2,5 години тому моя друга половинка віддала всі свої трирічні заощадження...Тепер лежить на дивані довольний як слон, бо купив нарешті машину, яку давно хотів
Сьогодні був...таки незвичний день... Ховали мого товариша. А ми з Зоряною були в лісі...нема куди дітись...лише потім підійшли на цвинтар... Йому було 42 роки...несподівана...неочікувана...безглузда смерть...двоє сиріт... Впав з даху... Люди йшли..йшли..Музиканти..всіх гуртів Львова...ватрівці..просто знайомі..йшли..йшли..все було в квітах... Цілий час згадую свої суперечки в оцій гілці. Нема в нас вибору...Н Е М А.