Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви підсвідомо самі дали відповідь... :)

• Подобається Подобається x 6
  2. terrible

terrible Well-Known Member

все так одразу... як сніг на голову...
    мабуть що так...
    розумію тільки одне-ми зовсім не готовий до таких глобальних змін!

• Подобається Подобається x 8
  3. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Я не знаю, что после ремонта случилось с квартирой соседей сверху, но слышимость их деятельности теперь такая, что можно точно посчитать, сколько времени они уделяют созданию брата или сестры для своей дочкио_О Только что было показательное "доброе утро":))) Кхм, хотя, учитывая как они орут на эту самую дочку, не знаю надо ли им новую...

• Подобається Подобається x 15
  4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ХТО? .. перший раз чую..

• Подобається Подобається x 1
  5. Fon

Fon whom how

"депутати від бют забирають у дітей майданчик, вона працює"
    "судді, думайте про дітей а не про гроші"
    з такими плакатами сьогодні о 9 ранку постала невеличка компанія студентів під франківським судом. вигукуючи у гучномовець "ганьба", а також "закон і порядок", пікетуючі перекрили вулицю чупринки недешевими джипами і біемдаблю
    схоже почалось кумедне передвиборче абсіралово )))

а ще у маршрутці мені дали здачу 50 коп замість 25
    сьогодні справді незвичний день ))

6. Полковник

Полковник миється в бані

Что на них купить можно?

7. - А соседи снизу на каком форуме пишут? ;)

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора мала трамвайний день.
    Їхала на фотосесію з дівчиною з іншого міста і ще одним фотографом. З фотографом мали зустрітись в центрі, дівчину мала зустріти на вокзалі. На вокзал від мене їхати 15 хв трамваєм. Вийшла з дому за 20 хв до зустрічі. І уупс! Трамвай той не ходить. Чекаю на інший, їду 2 зупинки з надією там пересісти на другий трамвай. Ага, не тут то було! Ціла вулиця розрита і нічого не їздить! :ireful1: 20 хв пішкарусом і наприкінці - 3 зупинки під'їхала трамваєм. Забрала модельку, трамвай + автобус - доїхали в центр. Після фотосесії назад на вокзал - двома трамваями. В одному ми так з нею заговорились, що проїхали зупинку. Вертались і пересідали на наступний трамвай. Додому не хотілось знову пиляти пішки, доїхала трьома трамваями.

Здавалось би нарешті шаленьство трамвайне закінчилось, але то були лише ягідки. Їхала до коліжанки. Вона мені пояснила - сідаєш в трамвай 16 і до кінця. Дивлюсь в неті на розклад трамваїв, якраз за пару хвилин має бути, не встигаю на нього, наступний їде в парк, а ще наступний через 20 хв. Пишу їй о котрій виїжджаю (їхати 15 хв). Іду на зупинку і :crazy: трамвай мені втік.. Ну що ж, чекаю наступного.. Через 10 хв дзвонить коліжанка питає де я, вона виявляється не отримала повідомлення і вийшла мені на зустріч і чекає там вже пів години! :sorry: Каже - можеж сісти ще і на 6-ку. Ооо, якраз на зупинці, скоро заскакую. Їду, їду.. Проходить 20 хв, а кінцевої все нема і нема.. Хм.. Щось не так. Дивлюсь на проїжджаючі зупинки - розклад висить для 11 і 15 трамваю, а 6 нема!! о_О Шукаю назву зупинки на мапі в трамваї (о як добре, що тут таке все інформаційне!!) і розумію, що поїхала в інший кінець в трампарк!! :suicide: Вибігаю, поки перейшла на протилежну зупинку, трамвай втік, наступний за 20 хв! :crazy: Хапаюсь за телефон (подружка ж мене вже 50 хв чекає і переживає, бо то кінець міста, район неприємний, я там вперше..), а телефон розрядився! :suicide: На щастя, поруч було таксі, яке завезло мене куди треба. Ми так з коліжанкою обнімались при зустрічі, ніби врятувались з Титаніка :)))

Останнє редагування: 25 вер 2009
    • Подобається Подобається x 11
  9. victorys

victorys позитивчик :)

А вчора тільки наснилась Нірванка в трамваї! якась магія бігме! :)))

• Подобається Подобається x 7
  10. Приветливая

У меня звуконепроницаемый пол, не надейтесь:)))

11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а що про вас кажуть сусіди зверху?

12. - Теперь ясно, звуконепроницаемый пол клали.

13. Приветливая

Что-то плохое, наверняка:) Т.к. когда они делали тот самый звукополонепроницаемый ремонт и залили мою квартиру, то узнали о себе много интересного:blush: Теперь и Вы узнали про них много интересного тоже:)))

Все может быть, но соседи снизу слишком интеллигентны, чтобы писать обо мне на форумах:tongue:

• Подобається Подобається x 3
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Аааа, точно! Я й забула!! :)))
    --
    Снилось, що я ніби ув'язнена ще з кимось. І нам через віконечко передавали їсти. І коли передавали банани, то вони продусились через грати, як яйця через сіточку, коли їх робиться на олів'є :) Ще снився якийсь замок, вежі, екскурсії..

• Подобається Подобається x 3
  15. - повезло Вам с соседями снизу... (конечно) не как с полом - соседям сверху :)))

16. terrible

сьогодні їздили вдвох за місто... погуляли трішки над ставочком:) потім смажили на багатті ковбаски, пекли картопельку... і сиділи просто над багаттям, говорили і дивились на зірки.
    просто так виїхали... спонтано. певно, це був найкращий вечір в моєму житті... :) знов не в ту гілку пишу!
    навіть таксист, якому довелось їхати за місто і чекати нас кільканадцять хвилин, доки ми його шукали, не зіпсував загальний настрій

• Подобається Подобається x 11
  17. mavka

mavka Well-Known Member

О !.... маленьке людське щастя можна самому собі влаштувати ( пошепки... - може взяли б Ви над Ромком шефство яке, дивись, й вірші його б не такі безнадійні стали б....)

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну ось..незвичні дні продовжуються.Щойно принесли парасольку з цукерків.Фото пізніше покажу.:)

19. terrible

Останнє редагування модератором: 26 вер 2009
  20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Сьогодні нарешті запросили священика і посвятили квартиру, якось аж легше на душі стало, бо завжди заважало щось - то малий хворів, то чоловік на роботі, то ще щось.
    Потім так добре посиділи з батьками і священиком, поспілкувалися, пожартували трохи.
    Малий, поки священик читав молитви, втік до кухні і там собі старався священика "переспівати" :)

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)