Незвичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Nov 7, 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а дриглі при свічках? були?

• Подобається Подобається x 11
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

нє, Миху, при свічках зазвичай щось інше буває)))

П.С. На рахунок дриглів, то чоловік - ваш однодумець, а я - Ромка :)

Топ питань від Миха:
    1 місце - А чи були (є, будуть) дриглі?
    2 місце - А то сі їсть?

• Подобається Подобається x 12
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

тре якось... на дриглі заїхати... в Яворові шодругий день буваю...

• Подобається Подобається x 4
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

і чо я про то тільки тепер взнала? :girl_mad:
    Заїжджайте, ще й Іспанку з собою прихопіть. Ото дійсно незвичний день буде!!!

• Подобається Подобається x 7
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кальян брати?:haha:

• Подобається Подобається x 5
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тоді ще і Мавпусика. (то її кальян, нє?)

• Подобається Подобається x 6
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

АААААААААААА, не знав.........
    блін... боюсі ми вже в машині почнемо потягувати..... і гаїшнику дамо з два-три рази, як спине....

• Подобається Подобається x 3
  8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Я так зрозумів- наступна форумівка в Яворові? :)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Романтічєскі дриглі?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 10
  10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Нє... красоту... жіночу білизну.

• Подобається Подобається x 2
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Обіцяла показати які квіти мені прислав коханий в Южноукраїнськ.Ото був день незвичний і несподіваний сюрприз!

• Подобається Подобається x 16
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Коли їхати????

• Подобається Подобається x 6
  13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Іспанка вже десь від початку серпня збирається :) Коли зручно, тоді і приїжджайте

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Олю,будемо..обіцяю!

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Здається пора себе віднести до категорії дураків. Бо мені от деколи як повезе то повезе несподівано.
    Сьогодні. Мала візит на біржі праці. Хочу щоб вони оплатили мені курси польської мови. Повинна була знайти школу, яка проводить такі курси і вписана в якийсь там реєстр. Без того курси б не оплатили. Так от шукала і я, і чоловік по неті різні школи. А в Лодзі ж мало іноземців і такі курси є рідко де. І якщо є, то вони не в курсі чи вписані в той реєстр. Нарешті знайшли школу, яка б виділила приватного вчителя. Але на біржі сказали, що індивідуально не підходить, мають бути групові курси. Бу, де ж їх шукати?.. По дорозі додому заїхала до торговельного центру. І що ви думаєте? Там якраз сьогодні почався ярмарок мовних шкіл!! :radist: От там і знайшла кілька шкіл, які мені підходять :) Це ж треба!

• Подобається Подобається x 18
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знову незвичний день..Сюрпризи продовжуються і добре, що вони приємні:).Прокинулась як завжди, зібралась в інститут, виходжу ...а до ручки вхідних дверей прив"язана троянда і записка" Доброго ранку, сонечко.Я"..і нікого немає.Аж виявилось, що коханий приїхав:yahoo:
    так от чого, виявляється, я не могла до нього звечора і вночі додзвонитися:))

17. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Мой невероятный отчим, как ни приеду к ним в гости последний год, все время сидел по вечерам перед открытой книгой в кабинете и что-то аккуратно писал в тетрадочку. Вид при этом был всегда очень серьезным. И вчера я, наконец, узнала тайну века. Он признался, что пишет историю отношений России и Финляндии до и после Северной войны. Спросила, собирается ли он издавать книгу, ответил, что нет:cry: Я могла от него ожидать всего, чего угодно (это очень веселый и необычный человек), но только не исторического трактата...

• Подобається Подобається x 9
  18. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Таки да! Таки незвично! Щеби було звично! Ви бачили колись у Винниках поблизу Чортових скал верблюда? Нє? Отож бо й воно! А я вчераки побачив, побачив його голову. Ну, принаймні у мене це викликало таку асоціацію

19. terrible

terrible Well-Known Member

о_О навіть не знаю що сказати... відійшов від шоку і пишу... загалом... починалося все як звичний день. звично проспав, звично доплентався до роботи, зробив каву, вмостився в затінку з цигаркою-клас, прокинувся. звичний плин роботки... заплатив за інет, а то погрожували відключити... друга половина дня так само. потім з другом зустрілись, хлопнули пива... іду додому... довгі перемовини з другою половинкою на предмет відвідування магазину-ми вирішували, що брати. наприклад-"ось такий сир. брати?"-"не, давай інший. що там є?"... несу пакет, такий тихий настрій... дзвінок. від знайомої. треба зустрітись. по телефону не можна. ок. заношу пакет, вислуховую нотаці-але таки вириваюсь здому. зустрічаюсь-і вона мені пропонує роботу. зарплатня на порядок вище, ніж зараз. компютерний дизайнер-річ цілком знайома, працював більше року. :crazy:
    вдома радимось-нічого не вирішили... зупиняє повна матеріальна відповідальність-лажанув раз тищ на 100 (фірма з великими заказами тільки працює, і тут тільки дизайн-а друкують все в Києві)- і хоч пістоль до скроні... але все тільки почалося. ось півгодини тому - дзвінок. від старого товариша... і пропозиція просто роздавлює... потрібні працівники на ТВ в Києві (на якому-не скажу:tongue: )... монтаж... камера... це все знайомо, є досвід. про зарплатню теж-все клас. і робота подобається, телебачення штука така-раз, і на все життя захворів... якщо згоджусь - то за два тижні їду на співбесіду і 95%, що мене візьмуть...
    :crazy::crazy::crazy:
    ми не знаємо, що робити... просто шок... то нічого, то все...
    :sad:

• Подобається Подобається x 13
  20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну то люкс. :good: На ДП є телевізійна зірка, тепер і на ЛФ буде!

а де твій аватар? :)