Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

так хто зчез? Бабця, чи її могила?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В той момент...все...щезло...
    Розумію,що це не піддається логіці...але,повір...мені дотепер не по собі...

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Логікою, кажуть, можна осмислити тільки 3-5 відсотків оточуючого світу.
    Не смійтесь, але я можу з допомогою формул доказати аеродинаміку літака, а зрозуміти ЧОМУ цей кусень металу летить НЕМОЖУ.

• Подобається Подобається x 4
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не знаю... мене на форумі активно переконували що всі оті відчуття, то від недоброго... мій друг помер в молодому віці.. просто ангел... то коли приходила до нього на цвинтар, то очі чомусь наповнювались слізьми , хоч водночас і раділа, хоч не було вітру, але щось ніби жартома збивало мене з ніг, а на серці ставало так легко-легко і приємно.. і не можу це пояснити... ніби не могло бути суму... так само дідуся відчувала певний час...

• Подобається Подобається x 10
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво,що я згадую про тата...про його маму..про багатьох,хто пішов,але відчуваю лише одну її...
    Від нечистого...хм...черговий раз пересвідчуюсь у фарисействі церковників...:nea:

6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну от... я в шоці... день зарплати... вперше побачила незвичне ставлення до працівників... Домовлялись про одне, отримала на 50% більше, при чому що працюю лише перший місяць... Приємно шокована... невже ще таке буває?!

• Подобається Подобається x 9
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в мене в неділю був незвичний день - в нас була шоста річниця від дня шлюбу :kiss3: І виявилося, що чоловік в мене ще дотепер романтик, хоча вміло це приховував :)

• Подобається Подобається x 10
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви не в Універі працюєте? (завтра Президент приїде туди)

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А от з цього місця "поподробнєй":)так цікаво, що ж такого чоловік придумав :)

• Подобається Подобається x 3
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Романтичний сніданок, кофє в постєль, моє улюблене Рафаелло, романтичну вечерю і т.п. :) Більше не скажу :)

• Подобається Подобається x 9
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Конечно незвичайний. 09.09.09.

• Подобається Подобається x 5
  12. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Кстати, да. На Ядексе весь день печатали сводки о количестве брачных пар в ЗАГСах. До сегодняшнего дня все подобные дни были славны рекордами по желающим пожениться, но сегодня, как я поняла, такого не случилось. Сравнили 09.09.09 с перевернутыми шестерками? Или просто надоела тенденция?

• Подобається Подобається x 2
  13. Salata

Salata Well-Known Member

Ну в России 10 лет со дня взрыва на Каширке. Там было 09.09.99. А в Украине - даже не знаю. Ну "7" еще понятно, "8" как-то по инерции, а дальше - смысл? Тем более, недавно статистику разводов "счастливых дней" показали.

14. terrible

terrible Well-Known Member

в моєї малечі через два тижні День Варення... сценарій розроблено... але... він однаковий з цим... :sad:
    о_О невже всі ми чоловіки однакові???

15. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Вопрос риторический:cry: Иногда вместо Рафаэлло бывают какие-нибудь другие конфеты=)

16. terrible

нееее... буду придумувати щось інше:mocking: щось таке незабутне:)

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

блін, кофе в чашку треба було. Не обпеклись? Тепер заставте попрати підодіяльник і вручну :)))

малеча то напевно таки дружина? просто невисокого зросту?! а то я не допер за першим разом що до чого. Отже щоб не повторятись за чоловіком olya_d змістіть кому. Романтичний кофе, рафаелло в постєль а ще краще чупачупс, може проканає за натяк і вона Вам зробить романтичну "гарячу постєль". ;)

18. terrible

:haha::good:
    ага... то просто так... ніжно-пестливо:blush:

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

Зовсім ні... Я працюю в торгівлі, а саме представництво від виробника.

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

цеглу продаєм?! :girl_spruce_up:

а де твій аватар? :)