Пасибі. Нажаль білих ще мало, не звично на таку пустку їздити... Раніше по 35кг білих на людину привозили, а нині здебільшого трюфелі, польські, червоняки... Білих - катьмя... Бум чекати тиждень-два і знову в путь, а наразі тре машинку підігнати до нормального стану, а то страшно знову їхати, знаючи що опорні підшипники пора міняти...
не знаю, пишу сюди... ніби і незвично... і смішно з одного боку і не дуже... з іншого. почну здаля. в нас там проблемки на роботі, я ц відпустці був... тому я ранком домовився з співробітницею зустрітись завтра за кавою та поговорити про ці проблеми... важлива деталь-в мене грошей не було-дзвонив з Маринкиного номеру... далі... приходить смс такого змісту-"завтра не можу, соррі, переносим на неділлю, ок?" все ясно, правда? тільки... неясно-якого писати це смс не на мій номер, а на той номер, з якого я дзвонив вранці!!! (пригадуемо, з чийого я дзвонив ) причому співробітниця чудово знає мій номер... чому так??? ясно, хто прочитав смс... і з яким запитанням до мене прийшли... але... вже ніби все ок... почав пояснювати і сам себе зловив на тому, що якось слабко в історію повірити можна... зателефонував співробітниці-віддав трубку коханій-спілкуйтесь! це подіяло!
Кохана вам на стільки не довіряє що доводиться аж так вирішувати проблему? На мою думку така шалена ревність не надто корисно впливає на співвідносини
та ні... вона не говорила... то просто я зпересердя подзвонив співробітниці сказав їй що думаю і віддав трубку коханій... а вона вимкнула... дурна якась ситуація... PS просто бувають в Маринки часом такі рецидиви ревнощів... не часто, але...
сьогодні - рівно 2 роки і один тиждень як я на ЛФ можу сказати, що ця віртуальна кав"ярня круто змінила моє реальне життя
Незвично, що сьогодні минула моя вихідна п'ятниця і здається, що завтра вже неділя, а завтра все ж таки субота Їду завтра в Białystok (місто в якому вчилась) на дєвішнік до подружки :girl_curtsey: Провідаю старих знайомих, за якими ужасно скучила! Надіюсь, що проведу чудово час та в неділю вечером повернусь на ЛФ якщо вистарчить сил...
О!!!а завтра рівно рік як я на ЛФ...за цей рік так багато змінилося..Лф дав можливість познайомитися не лише просто з співрозмовниками, дописувачами форуму, тут я знайшла багато друзів..Дякую Тобі ЛФ!!!!
. . . 20 років тому почалася моя чергова відпустка . . . . . .Сяду в Боинг, из-за шторки Глазом родине «морзя» В гости ждут меня в Нью Йорке Мои бывшие друзья. Они писали мне, что в Бронксе чистый рай, Всего один лишь перелёт и сразу вот он – Так до свидания, мой ненаглядный край Никем не пуганых веселых идиотов Хорошо в Нью Йорке, братцы, Есть большой резон По Бродвею прогуляться, Поплевать в Гудзон Наша жизнь им незнакома, «желтый дьявол» - их девиз Ни обкомов, ни райкомов, А один сплошной стрипиз! В Гарлеме негров – как в Москве на Первомай Прилавки ломятся от вин и антрекотов Ну как не вспомнить о тебе, родимый край Никем не пуганых, но белых идиотов!.. (Д. Кимельфельд).
зустрічав з коханою свою мамуна вокзалі, яка їхала з Франика від своєї мами. Мама сьогодні вперше поцілувала майбутню невістку ВСЕ ПРЕКРАСНО!!!))
іноді ви тако щось пишете і мені здається що то коханий пише, тільки міняє Іринку на Маринку от недавно йдем з коханим по вулиці, а попереду йде дівчина симпатична, фігурова, світлокаштанове волосся в пучку, стандартна дівчина... я довго дивлюсь їй у слід і починаю діалог: Я: Симпатична дівчина, правда? Він: Не знаю, хіба? Я: Та, симпатична...Такі подобаються хлопцям...То той тип моделей-клонів, що стараються бути одна на одну схожі... Але я файніша, правда?? я ж Багіра.. одна така... Він: Правда. (усміхається) Я: Але хоч вони і клони, всерівно хлопцям подобаються... ех..(пауза) Знаєш, я тебе навіть до неї ревную... Він: До неї?? (дуже здивовано) Я: Ага.. не знаю чого... і то ше я впевнена в коханому більше ніж в собі але звідки тоті рецидиви, не розумію...
ото й мені цікаво! такі діалоги і в мене бувають... колись помітив фраза-он яка дівчинка пішла! гарна, так?-і зловив якийсь дивний погляд на собі... відповідаю-угу... непогана)-і потім такий незграбний підлабузливий комплемент-але ти гарніша!
Аліас з Рибкою повернулись, форум якось оживився, не встигаю теми перечитувати Боюсь йти спати, бо зараз всі подописують багато всього, а я з ранку перед роботою не встигну то всьо поперечитувати
а я не люблю тоті незграбні компліменти) просто коли причина моєї ревності я сама, то розумію, що то нерозумно і приглушую... але як причина в самому хлопцю, то краще тримайте мене троє найцікавіше, що ревність не співрозмірна з любовю... можу любити і не ревнувати або не любити і ревнувати.. звідки вона в мене - знизую плечима вирішую то питання просто і легко - завжди даю коханій людині повну свободу, абсолютну... з умовою - що чим більше і чим серйозніші приводи він дає ревнувати тим більше втрачає мене... тому завжди хлопці так тішилися мною, показували гарних дівчат на вулиці, розказували, що вчора ходили на каву з кимось, хвалили мене яка ж я хороша, що сприймаю їх такими як є і вони нарешті можуть не обманювати... а я собі думала - чого вони тішаться, я ітак з ними такими не буду...
в мого братика сьодні день варення... йому 25.. швидко час пробіг, ще недавно він бігав за мною як шнурочок, що мене деколи злило, зато тепер він тягає за собою мене у всілякі поїздки, як той шнурочок, що теж його деколи злить...)))) я його дуже-дуже любу і бажаю всього найкращого!
і я свого! Сьогодні їздили до нього у табір попрощатись, бо завтра вони до Львова повертаються Ось пів години назад приїхали, а я вже за ним скучаю... Ще недавно маленьким таким був, а вже в 11 клас іде. Та для мене завжди залишатиметься моїм маленьким братиком (хоч вищий від мене майже на 1,5 голови ) Все..іду спати..очі клеяться а перед нами важкі вихідні (весілля ) так що виспатись не судилось..
А мій братик завтра за дружбу йде До другого братика, двоєрідного. Всі разом йдемо От чекаю чоловіка, він щойно виїхав з Лодзі. Казав, що зайняв в автобусі останнє місце! От дивина - з Лодзі ніколи більше 15 людей не їхало, а зараз повний автобус забився.. Шкода людей, які захочуть по дорозі підсісти, а вже не буде куди Мабуть, сезон закінчився, заробітчани вертаються домів.. Скільки ж то щасливих дітей буде!
Весь день прямо разрывало от желания кому-нибудь чего-нибудь о чем-нибудь сказать. Работы не было, делать совершенно, то есть абсолютно, то есть совсем нечего, а мысль гложет. Но какая-то неясная. Искала объект для словоблудия. Текс, форум, надо что-то написать на форуме. Но ни одной подходящей темы, где бы это ни было флудом, и ни одной подходящей мысли ни о чем, что обсуждается. Зашла, почитала, вышла, часа через два еще зашла. Не так. Друзья-подруги! Вот кого надо убалтывать. Катяяяяя! Катя, пошли, срочно пошли гулять. Сегодня пошли или завтра пошли. Если дождь - в музей, если нет - то без разницы. Во! Ты же хотела в музей. Я тебе коняшку покажу, с которым наш знакомый из Риги предлагал мне совершить, ну то же самое совершить, что твоя царственная тезка. А я обиделась. А он сказал, что "все вы русские такие закомплексованные". Не можешь? Билеты брать, носки гладить? Эх... Настяяяя! Стася, фас, дождь кончился, пошли на мосту стоять, я в твое далекое Алтуфьево сама приеду, без конвоя. Какая кошка заболела? Куда она описалась? Эх... Дима, солнце, друг ты детства или куда? В Австралии? Мдяя... Гриша, работа зло!.. Сере... Впрочем, уже можно не пытаться... Мамааааа! Если скажешь, что занята, я повешусь. Не, понарошку. Да нет, у меня все хорошо. Да здоровы мы все. Блин, да есть у меня нормальная еда в холодильнике... *** Давай хоть кино какое поставим, а... Сдались тебе эти пиксели на мониторе... Не хочу сейчас книжку, не буду книжку. Никакой бумаги, только зрелищ! Вот давай "Я-легенда", не ну давай. И никаких умностей или Бриджит Джонсов с Властелинами Колец. Ну вот же - актер такой милый на обложке. Как страшное, чего страшное? Боишься? Дожили... Визжать - моя стихия, твоя - успокаивать. Ну, я тебя за руку возьму... Идет? Урааа... Стоп! Там же собачка умрет, не... Про собачку не смогу смотреть... Какой? "Апокалипсис сегодня"? То есть его ты не боишься, а Уилл Смит с ружьем тебя, значит, пугает? Ладно, ставлю Легенду... Мне тут предлагают язык выбрать. Тебе какой больше нравится "Россия" или "Российская Федерация"? Мы с тобой на каком из этих двух сейчас говорим? Текс, второй оказался английским, значит - на первом... *** Черт, ну не засыпай ты, ну еще и половины не прошло, ну пожалууууйстааа... Вот ведь блин... Занавес Вот такой вот денек:ireful:
А мені зі Львова доставили кошик з квітами.Ось так!:girl_in_love:Фотку покажу пізніше. як знайду кабель.
- если бы я умел так интересно говорить, меня бы может тоже разрывало... - с учетом того, что давно не замечаю, на каком языке читаю - русском или украинском, этот кусок сначала ошарашил, потом "смущенно улыбнул". Вспомнились почему-то слова "незабаром" и "сравни" P.S. А лабус тот доказал на месте свою собственную раскрепощённость?