Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. victorys

victorys позитивчик :)

а ну тоді все ясно :)
    Бажаю повних відер білих і трюфелів! ну і ще всяких різних ;)

2. Iriska

Iriska Well-Known Member

Пасибі. Нажаль білих ще мало, не звично на таку пустку їздити... Раніше по 35кг білих на людину привозили, а нині здебільшого трюфелі, польські, червоняки... Білих - катьмя... Бум чекати тиждень-два і знову в путь, а наразі тре машинку підігнати до нормального стану, а то страшно знову їхати, знаючи що опорні підшипники пора міняти...

• Подобається Подобається x 1
  3. terrible

terrible Well-Known Member

:pardon: не знаю, пишу сюди... ніби і незвично... і смішно з одного боку і не дуже... з іншого.
    почну здаля. в нас там проблемки на роботі, я ц відпустці був... тому я ранком домовився з співробітницею зустрітись завтра за кавою та поговорити про ці проблеми... важлива деталь-в мене грошей не було-дзвонив з Маринкиного номеру... далі... приходить смс такого змісту-"завтра не можу, соррі, переносим на неділлю, ок?" все ясно, правда? тільки... неясно-якого:ireful1::ireful1::ireful1::ireful1: писати це смс не на мій номер, а на той номер, з якого я дзвонив вранці!!! (пригадуемо, з чийого я дзвонив;) ) причому співробітниця чудово знає мій номер... чому так???:dntknw:
    ясно, хто прочитав смс... і з яким запитанням до мене прийшли...
    але... вже ніби все ок... :dntknw: почав пояснювати і сам себе зловив на тому, що якось слабко в історію повірити можна... зателефонував співробітниці-віддав трубку коханій-спілкуйтесь! це подіяло!

• Подобається Подобається x 8
  4. victorys

Кохана вам на стільки не довіряє що доводиться аж так вирішувати проблему? На мою думку така шалена ревність не надто корисно впливає на співвідносини :sad:

5. terrible

та ні... вона не говорила... то просто я зпересердя подзвонив співробітниці сказав їй що думаю і віддав трубку коханій... а вона вимкнула...
    дурна якась ситуація...

PS просто бувають в Маринки часом такі рецидиви ревнощів... не часто, але...

• Подобається Подобається x 4
  6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні - рівно 2 роки і один тиждень як я на ЛФ:) можу сказати, що ця віртуальна кав"ярня круто змінила моє реальне життя:)

• Подобається Подобається x 9
  7. victorys

Незвично, що сьогодні минула моя вихідна п'ятниця і здається, що завтра вже неділя, а завтра все ж таки субота :) Їду завтра в Białystok (місто в якому вчилась) на дєвішнік до подружки :girl_curtsey: Провідаю старих знайомих, за якими ужасно скучила!
    Надіюсь, що проведу чудово час та в неділю вечером повернусь на ЛФ якщо вистарчить сил... :)

• Подобається Подобається x 13
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

О!!!а завтра рівно рік як я на ЛФ...за цей рік так багато змінилося..Лф дав можливість познайомитися не лише просто з співрозмовниками, дописувачами форуму, тут я знайшла багато друзів..Дякую Тобі ЛФ!!!!

• Подобається Подобається x 10
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

. . . 20 років тому почалася моя чергова відпустка . . .

. . .Сяду в Боинг, из-за шторки
    Глазом родине «морзя»
    В гости ждут меня в Нью Йорке
    Мои бывшие друзья.

Они писали мне, что в Бронксе чистый рай,
    Всего один лишь перелёт и сразу вот он –
    Так до свидания, мой ненаглядный край
    Никем не пуганых веселых идиотов

Хорошо в Нью Йорке, братцы,
    Есть большой резон
    По Бродвею прогуляться,
    Поплевать в Гудзон

Наша жизнь им незнакома,
    «желтый дьявол» - их девиз
    Ни обкомов, ни райкомов,
    А один сплошной стрипиз!

В Гарлеме негров – как в Москве на Первомай
    Прилавки ломятся от вин и антрекотов
    Ну как не вспомнить о тебе, родимый край
    Никем не пуганых, но белых идиотов!..

(Д. Кимельфельд).

• Подобається Подобається x 5
  10. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

зустрічав з коханою свою мамуна вокзалі, яка їхала з Франика від своєї мами. Мама сьогодні вперше поцілувала майбутню невістку:yahoo: ВСЕ ПРЕКРАСНО!!!))

• Подобається Подобається x 6
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

іноді ви тако щось пишете і мені здається що то коханий пише, тільки міняє Іринку на Маринку:)))
    от недавно йдем з коханим по вулиці, а попереду йде дівчина симпатична, фігурова, світлокаштанове волосся в пучку, стандартна дівчина... я довго дивлюсь їй у слід і починаю діалог:
    Я: Симпатична дівчина, правда?
    Він: Не знаю, хіба?
    Я: Та, симпатична...Такі подобаються хлопцям...То той тип моделей-клонів, що стараються бути одна на одну схожі... Але я файніша, правда?? я ж Багіра.. одна така...
    Він: Правда. (усміхається)
    Я: Але хоч вони і клони, всерівно хлопцям подобаються... ех..(пауза) Знаєш, я тебе навіть до неї ревную...
    Він: До неї?? (дуже здивовано)
    Я: Ага.. не знаю чого...

і то ше я впевнена в коханому більше ніж в собі:))) але звідки тоті рецидиви, не розумію...

• Подобається Подобається x 11
  12. terrible

:))) ото й мені цікаво!
    такі діалоги і в мене бувають... колись помітив :)))
    фраза-он яка дівчинка пішла! гарна, так?-і зловив якийсь дивний погляд на собі...
    відповідаю-угу... непогана)-і потім такий незграбний підлабузливий комплемент-але ти гарніша!
    :blush::mocking:

• Подобається Подобається x 5
  13. victorys

Аліас з Рибкою повернулись, форум якось оживився, не встигаю теми перечитувати :) Боюсь йти спати, бо зараз всі подописують багато всього, а я з ранку перед роботою не встигну то всьо поперечитувати :mocking:

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я не люблю тоті незграбні компліменти)
    просто коли причина моєї ревності я сама, то розумію, що то нерозумно і приглушую...
    але як причина в самому хлопцю, то краще тримайте мене троє:))) найцікавіше, що ревність не співрозмірна з любовю... можу любити і не ревнувати або не любити і ревнувати.. звідки вона в мене - знизую плечима:)
    вирішую то питання просто і легко - завжди даю коханій людині повну свободу, абсолютну... з умовою - що чим більше і чим серйозніші приводи він дає ревнувати тим більше втрачає мене...
    тому завжди хлопці так тішилися мною, показували гарних дівчат на вулиці, розказували, що вчора ходили на каву з кимось, хвалили мене яка ж я хороша, що сприймаю їх такими як є і вони нарешті можуть не обманювати... а я собі думала - чого вони тішаться, я ітак з ними такими не буду...:)

• Подобається Подобається x 4
  15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

в мого братика сьодні день варення... йому 25.. швидко час пробіг, ще недавно він бігав за мною як шнурочок, що мене деколи злило, зато тепер він тягає за собою мене у всілякі поїздки, як той шнурочок, що теж його деколи злить...)))) я його дуже-дуже любу і бажаю всього найкращого!:)

16. victorys

і я свого!
    Сьогодні їздили до нього у табір попрощатись, бо завтра вони до Львова повертаються :sad: Ось пів години назад приїхали, а я вже за ним скучаю...
    Ще недавно маленьким таким був, а вже в 11 клас іде. Та для мене завжди залишатиметься моїм маленьким братиком (хоч вищий від мене майже на 1,5 голови :mocking: )
    Все..іду спати..очі клеяться :boredom: а перед нами важкі вихідні (весілля :drinks:) так що виспатись не судилось.. :pardon:

• Подобається Подобається x 9
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мій братик завтра за дружбу йде :) До другого братика, двоєрідного. Всі разом йдемо :) От чекаю чоловіка, він щойно виїхав з Лодзі. Казав, що зайняв в автобусі останнє місце! От дивина - з Лодзі ніколи більше 15 людей не їхало, а зараз повний автобус забився.. Шкода людей, які захочуть по дорозі підсісти, а вже не буде куди :sad: Мабуть, сезон закінчився, заробітчани вертаються домів.. Скільки ж то щасливих дітей буде! :)

• Подобається Подобається x 10
  18. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Весь день прямо разрывало от желания кому-нибудь чего-нибудь о чем-нибудь сказать. Работы не было, делать совершенно, то есть абсолютно, то есть совсем нечего, а мысль гложет. Но какая-то неясная. Искала объект для словоблудия. Текс, форум, надо что-то написать на форуме. Но ни одной подходящей темы, где бы это ни было флудом, и ни одной подходящей мысли ни о чем, что обсуждается. Зашла, почитала, вышла, часа через два еще зашла. Не так. Друзья-подруги! Вот кого надо убалтывать.
    Катяяяяя! Катя, пошли, срочно пошли гулять. Сегодня пошли или завтра пошли. Если дождь - в музей, если нет - то без разницы. Во! Ты же хотела в музей. Я тебе коняшку покажу, с которым наш знакомый из Риги предлагал мне совершить, ну то же самое совершить, что твоя царственная тезка. А я обиделась. А он сказал, что "все вы русские такие закомплексованные". Не можешь? Билеты брать, носки гладить? Эх...
    Настяяяя! Стася, фас, дождь кончился, пошли на мосту стоять, я в твое далекое Алтуфьево сама приеду, без конвоя. Какая кошка заболела? Куда она описалась? Эх...
    Дима, солнце, друг ты детства или куда? В Австралии? Мдяя...
    Гриша, работа зло!..
    Сере... Впрочем, уже можно не пытаться...
    Мамааааа! Если скажешь, что занята, я повешусь. Не, понарошку. Да нет, у меня все хорошо. Да здоровы мы все. Блин, да есть у меня нормальная еда в холодильнике...

Давай хоть кино какое поставим, а... Сдались тебе эти пиксели на мониторе... Не хочу сейчас книжку, не буду книжку. Никакой бумаги, только зрелищ!
    Вот давай "Я-легенда", не ну давай. И никаких умностей или Бриджит Джонсов с Властелинами Колец. Ну вот же - актер такой милый на обложке. Как страшное, чего страшное? Боишься? Дожили... Визжать - моя стихия, твоя - успокаивать. Ну, я тебя за руку возьму... Идет? Урааа... Стоп! Там же собачка умрет, не... Про собачку не смогу смотреть... Какой? "Апокалипсис сегодня"? То есть его ты не боишься, а Уилл Смит с ружьем тебя, значит, пугает? Ладно, ставлю Легенду... Мне тут предлагают язык выбрать. Тебе какой больше нравится "Россия" или "Российская Федерация"? Мы с тобой на каком из этих двух сейчас говорим? Текс, второй оказался английским, значит - на первом...

Черт, ну не засыпай ты, ну еще и половины не прошло, ну пожалууууйстааа... Вот ведь блин...

Занавес:))) Вот такой вот денек:ireful:

• Подобається Подобається x 13
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені зі Львова доставили кошик з квітами.Ось так!:yahoo::girl_in_love:Фотку покажу пізніше. як знайду кабель.

• Подобається Подобається x 6
  20. - если бы я умел так интересно говорить, меня бы может тоже разрывало...
    - с учетом того, что давно не замечаю, на каком языке читаю - русском или украинском, этот кусок сначала ошарашил, потом "смущенно улыбнул". Вспомнились почему-то слова "незабаром" и "сравни" :)))
    P.S. А лабус тот доказал на месте свою собственную раскрепощённость? о_О

а де твій аватар? :)