Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ти колись знаходила чисту халву? Я бачила тільки з всякими домішками. Не маю нічого проти какао, горішків чи тому подібного, але все ж таки то не то.. Та і виглядає бідно - світло-бежева в маленьких упаковках.. Не те що в нас колись - цілі брили темної халви на прилавках магазинів :) Ех..
    До речі, коли збираєшся до Львова?

2. victorys

victorys позитивчик :)

Та як колись? Вони (ті брили) до сих пір є в наших магазинах! І саме за тим смаком я сумую. А тут на жаль не має такої халви, принаймні я не бачила. Бачила саме таку як ти кажеш світлу і в маленьких упаковках. Я завжди коли зі Львова вертаюсь сюди, то кілограм халви везу :)
    плануєм осінню, але важко сказати коли саме чи в вересні чи в жовтні. Хотілося б поскоріше, щоб застати тепли та сонячну львівську осінь а не дощову. Побачим...

3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

начебто день і не незвичний, просто такий-от настроєвий: сум, втома, бажання вирватись з того життя, в яке так занурилась, потреба тепла, мрії про життя не у великому місті, щем у горлі, слабкість... а ще кава, ромашковий чай, зелений чай з вершками, львівська кава, гаряче молоко з медом, вода.

завтра на чергову співбесіду. черговий день у місті, в якому мені нічого робити. черговий крок до присвяти себе тупому зароблянню грошей та зомбованості на професійній реалізації (щоб не нудно було).

4. Max_

Max_ кл. москаль

Наверное, просто нехватка энергии.
    Большой город требует сил и напряжения, но он дает и большие возможности.
    Сейчас, правда, интернет создал новую реальность, новую коммуникативную среду, которая маленько уравняла маленькие села и большие города.

Маюнка, а чем бы Вы занимались в маленьком городе или селе ? Уверены, что вскоре не стало бы скучно, не захотелось бы снова бешеного темпа-ритма жизни ? : )

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

працювала б на землі - вставала б о 5 ранку, починала б доводити до ладу город, потім в обід перекладала б он-лайн чи не он-лайн якісь документи зі сфери юриспруденції або проводила би експертизу договорів, чи писала б позовні заяви людям. раз на тиждень відвозила б то все замовнику і отримувала свій кеш.
    якби випала вільна хвилинка - спала б або читала, чи займалась би рукоділлям, заходила б на ЛФ. готувала б смачні страви з домашніх продуктів. ввечері б доглядала свій сад та квіти і лежала б у гамаку. перекладала б поезію з англійської, і продовжувала б писати свою. а в сутінках би дивлась на зоряне небо , поки тепло, а коли стало б холодно - плела би довгі шарфи та теплі светри... я би варила чаї з трав і гуляла б полем, слухала б пташок і бачила з вікна сад, небо і зорі на нім,а не потворний бетонний будинок радянського типу навпроти.

а ще б до нестями обдаровувала любов"ю кохану людину і піклувалась би про нього.

п.с. Максе, не всі люди хочуть шаленого ритму міського життя. я - не хочу. але це не значить, що я бажаю жити як неандерталець. просто хотілось би використовувати вигоди сучасного світу лише за їх функціональним призначенням, ен витрачаючи часу на непотрібне

• Подобається Подобається x 5
  6. Oddly

Oddly Well-Known Member

знаєте, кілька років тому отримала у спадок старесеньку хатинку в дуже глухому селі - все таке автентичне і т.п.
    тоді задумалася, як же ж можна було би там жити - вирішила, що нереально - але те, що ви описуєте - це ніби про один з варіантів - він мені категорично не підходить на даному етапі життя - але при вашому описі я вас там аж побачила!

7. victorys

До нас сьогодні приїздив один з вдячних клієнтів фірми. Привіз та пригостив всіх таким смачненьким тортиком, якого я 2 куски зїла (щоб на два боки рівно відклалось :mocking: ) і ще по лямпці вина за ДН співробітниці випили.
    Хочу таке писати у "звичний день" :cools:

• Подобається Подобається x 2
  8. Max_

Max_ кл. москаль

Сегодня 65 - я годовщина освобождения Львова от немецко фашистских захватчиков.
    Поздравляю львовян !

9. Ярик

Ярик Well-Known Member

Дякуємо, але в нас сьогодні і траур.
    27 липня 2002 року під час авіашоу на Скнилівському летовищі зазнав катастрофи літак Су-27, вбивши 77 і поранивши понад 100 людей.

• Подобається Подобається x 1
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Max_, а Ви особисто знаєте якихось київських євреїв ?
    Прийде день - привітайте їх з Днем Бабиного Яру.

11. Max_

Max_ кл. москаль

Знаю про эту трагедию, почему то думал что она произошла 28.07.

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

таки краще - привітати родини тих, що воювали в Фінську війну - з перемогою над Фінляндією :)
    ото й вітайте нащадків тих, хто в якості гарматного м’яса пішов робити "подарунок вождю народів" - і залишився в тих нікому не потрібних болотах навіки.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ошибка

Александр Галич

Мы похоронены где-то под Нарвой,
    Под Нарвой, под Нарвой,
    Мы похоронены где-то под Нарвой,
    Мы были - и нет.
    Так и лежим, как шагали, попарно,
    Попарно, попарно,
    Так и лежим, как шагали, попарно,
    И общий привет!

И не тревожит ни враг, ни побудка,
    Побудка, побудка,
    И не тревожит ни враг, ни побудка
    Померзших ребят.
    Только однажды мы слышим, как будто,
    Как будто, как будто,
    Только однажды мы слышим, как будто
    Вновь трубы трубят.

Что ж, подымайтесь, такие-сякие,
    Такие-сякие,
    Что ж, подымайтесь, такие-сякие,
    Ведь кровь - не вода!
    Если зовет своих мертвых Россия,
    Россия, Россия,
    Если зовет своих мертвых Россия,
    Так значит - беда!

Вот мы и встали в крестах да в нашивках,
    В нашивках, в нашивках,
    Вот мы и встали в крестах жа в нашивках,
    В снежном дыму.
    Смотрит и видим, что вышла ошибка,
    Ошибка, ошибка,
    Смотрит и видим, что вышла ошибка
    И мы - ни к чему!

Где полегла в сорок третьем пехота,
    Пехота, пехота,
    Где полегла в сорок третьем пехота
    Без толку, зазря,
    Там по пороше гуляет охота,
    Охота, охота,
    Там по пороше гуляет охота,
    Трубят егеря!

1962

14. victorys

Вчора дзвонили зі Львова друзі:yahoo:, більше години балакали! Вони мене і розсмішили і понарозказували всього багато :preved: А прощалась з ними зі сльозою в оці, бо ще стільки часу до осені коли їх всіх побачу...Тут мені їх так бракує шо просто.. Але як би там не було, настрій в мене сьогодні після вчорашнього дзвінка просто чудовий!
    Пишу у незвичний день, бо частіше смсками обмінюємось, а тут аж годину розмовляли! ..хоча для нас це не "аж" а "тільки" година...

15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

супер-незвичний день ... моя коліжанка приїхала на вакації з Гамерики, як було приємно чути її голос... і як швидко рік пробіг... Тіки недавно провожали , а сьодні чую її голос по телефону..
    :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
    здибаємось в п)ятноньку, накоктелимось, гггггг

16. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

... дзвонила вчора до мене дівчинка, від якогось знайомого мені незнайомого))) менше з тим,))) вона хоче шити сукню весільну, на кінець жовтня... і .я б з радістю, бо люблю це... але . я відмовила, бо рученьки мене бобо, не можу шити.. а з другого боку так хочеться!
    се ля ві((

17. Iriska

Iriska Well-Known Member

Я вже й забула, як злить, коли якийсь г...к стає прямо на в*їзді в твою браму... Але ще ніколи не стикалась з таким тупим г...м, до якого 15-ть прохань від*їхати, щоб заїхати на власний двір, до власного будинку, абсолютно не доходять... Ані хамство, ані доведення, що він став не тільки на приватній території, але і порушує купу правил... Фігня... після погрози заблокувати його на місяць часу моїм авто і погрози викликати ДПС і завалити йому по повній програмі за всі порушення - він зрушив з місця... Питання... То наглість? Хамство? Тупість? Чи просто вселеньке его і героїзм-критинизм?

А решта... Решта супер, збираюсь на грибочки вночі... ак що завтра - 25-ти кілометрова прогулянка по горах в пошуках білих і трюфелів! Вже не дочекаюся 3-ї ночі...

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Звичайно хамство. В подібних випадках потрібно лише з вірою та внутрішньою впевненістю подумки або пошепки сказати:" Хай буде Воля Твоя. як на небі, так і на землі" і в душі дійсно все віддавши на Волю Божу. Я гарантую Вам 100% питання вирішиться як найкраще!:good:

19. victorys

прочитавши оце
    зацікавилась шо то за такі підозрілі грибочки ви йдете по ночам шукати :no: :ninja:
    але прочитавши продовження
    заспокоїлась.
    але всеж таки кінец насторожив
    ви їх з ліхтариком їдете шукати? :scratch_one-s_head:
    :crazy:

20. Iriska

Iriska Well-Known Member

Та ні... їхати далеченько і останні 12км там паршиві... на них іде десь година часу. Приїдем десь о 6-й ранку, потім 5км пензлювати по штреці (вузькоколійці)... Так що... доводиться так раненько виїжджати...

а де твій аватар? :)