Незвичні імена і прізвища

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 січ 2009.

1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

О, нагадався. На привокзальній є нотаріус- Шахрай Світлана. Прикольне прізвище для нотаріуса. Нє? Ми пару раз доручення на авто робили в неї, звідти і знаю.

• Подобається Подобається x 8
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

До нас сьогодні подзвонив Принц, мій син перепитав як його звати, то він пояснив: син короля:)( чорнюхи люблять так своїх дітей називати )

• Подобається Подобається x 5
  3. В універі викладачі - Лютий і Чуткий.

• Подобається Подобається x 4
  4. mavka

mavka Well-Known Member

"Приятно познакомится - царь..." :mocking:
    вуличками Львова машина їздить з великими номерними знаками українською "АНГЕЛ" - двічі зауважила.

• Подобається Подобається x 3
  5. Оленa

Оленa Well-Known Member

У мене були сусідами Куліш і Гнида. Куліш ще нічого, а Гнида взяв прізвище дружини. :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я у класі сидів з Гнидою.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас є знайомий поляк з прізвищем Фютек :shy: (хто не знає польську, це один з синонімів слова "пеніс", правда не знаю чи культурне чи ні..). От хоче змінити нарешті прізвище, бо кожен раз, як відповідає на питання яке в нього прізвище, мусить показувати документи, бо йому не вірять.

• Подобається Подобається x 6
  8. До речі, згадала. Є такий російський стрибун у воду, який дуже відповідає своєму прізвищу - Доброскок. :)

9. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Оповідали про львівського грека з дуже довгим прізвищем - Коковіадупало. Він був гарним юнаком з рисами аристократа, але дуже сумними очима.

А ще натрапив на прізвище, думав грузинське, ба ні - гуцульське: Ізнадвірни (Надвірна - місто в Ів-Франк. обл)

Колись у відрядженні опинився в чужому місті, в чужій порожній хаті і не знав до чого вчепитись, поки не знайшов телефонний довідник. Мав зо дві години здорового сміху читаючи прізвища з тел. довідника.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Наводка оказалась фуфлыжной?

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Одногрупниця з прізвищем Добрийвечір. Уявляю ситуацію з викладачем: "Добрий вечір! Я студентка такої-то групи Добрийвечір!" :)
    У мене на роботі (студентський заробіток), був такий чоловік з прізвищем Коханий (мешкає за кордоном)! І я часто чула "Тобі там Коханий написав!", "Тобі повідомлення від Коханого!" Я так обережно вирішила запитати, чи у них ОДИН коханий на всіх? А потім вже виявилося, що це прізвище...Гарне...Хотіла б я бути...Коханою...чи хоча б коханою...;)

• Подобається Подобається x 9
  12. Це прізвище найчастіше вимовляють "КОханий".

• Подобається Подобається x 2
  13. Just Sonik

Just Sonik New Member

Якось брат ходи роздавати запрошення на вибори,там прізвища були: Гудзикова,Сорока, Мужик Ніна, Вон-Рамнов Кріспін-Олег Олегович о__О, Утко,Гнідик,Конопельник,Ковров,Пукас:)

14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А в мене знайома з прізвищем Рибка(Іра);)

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як в анекдоті:

Директору представляється новий водій:
    - Меня зовут Лёша!
    - А как твоя фамилия? Я к водителям обращаюсь по фамилии!
    - Думаю, что вам лучше обращаться ко мне по имени!
    - Мне плевать что ты думаешь! Как твоя фамилия?
    - Моя фамилия Любимый!
    - Поехали, Лёша!

• Подобається Подобається x 9
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

(колишній співробітник набирає реєстратуру дитячої поліклініки):
    - Альо, дЭвушька, мнэ дэтский доктор нада. Чей фамілія? Наш? (серія приглосних)_сян! Ишо раз гавару - (серія приглосних)_сян - ізвЭсний армянскій фамілія.
    Какой біл доктор? Гио-л-д-ман ілі Фе-л-д-ман - ну с такой трудний єврейскій фамілія!...

Останнє редагування: 31 січ 2010
  17. Sopilkarka

Sopilkarka Active Member

Чула в новинах, там була бібліотекарша - Бібіка ))

• Подобається Подобається x 2
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

В мене були Худий і Лисий, в школі була вчителька - Люта. Ще згадала знайомий колись був - Коник, жив в гуртожитку в кімнаті з Середою :)

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Знаю сім'ю (Факерiв- Fuck) тобто Фуцкіх зi Шльонска, ні хто з них не сміявся.

• Подобається Подобається x 1
  20. Daisy

Daisy Well-Known Member

В сина була однокласниця з іменем Вариса і маю знайому Марису.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)