У мого товариша є сусід- Манвелян Побєда Манукович. Підпириємець що тримає кілька кіосків на трамвайних зупинках в Харкові- Волошин Гаррі Вільгельмович. Прізвище мого колишнього начальника- Милий. В селі Середній Бурлук в є тракторист- Вільям Клейтонович Тернер.
В моєї сестри шеф Нетреба... Тепер щоразу, як хтось каже жи нетреба, одразу питаю, чим він їм завинив?
був у мене студент з таким прізвищем, то він все виправляв, що наголос на перший склад Сидимо ми в універі, перший курс, перша лекція з ОТП, заходить лектор, знімає светра, закатує рукави в сорочці, і каже, я Злобін Григорій Григорович, і в мене не тільки прізвище таке, я весь такий злобний. Викладач насправді був хороший, але зразу було страшнувато.
Ще згадав, в Полтаві в супермаркеті "Велика Кишеня" є касирша на прізвище Нещаслива, і це б ще нічого як би не ім"я- Любов.
І чому село так назвали ? Мабуть заїжджі козаки або гусари увели усіх гейш, от і залишилися самі геї. І від безвиході стали геями ?
Зі мною в автошколі вчився хлопчик на прізвище Варення. Киянин. Така чудова українська мова, хоч у диктори йти без іспитів. А тепер ... правильне, гетеросексувальне прізвище, яке вчора почув на роботі. Піхтєрєв. У говірці сибіряків "піхтЄріться" означає "трахатися". А хоббіст цієї справи в них називається "піхарь", а в деяких областях - Єбух. Класне прізвище, правда ?
Вакако Каку (поэтесса, автор песен, Япония) З її творчості: Секрет путешествия – не иметь города, куда держишь путь, И покачиваясь на спине быка, дать ему везти себя, словно льющейся песне Сквозь каменные ворота, считая невидимых птиц и неся письма умершего
На олімпіаді в Пекіні виступав важкоатлет на прізвище H*Y Він виграв золоту медаль - я довго чекав що наші та росіянє напишуть у новинах - опаскудили всю ідею: написали Хуей.... Але е там не було і близько..... А то я чекав що напишуть: " у китайців навіть Х*й виграв золоту медаль"
А Гайдара Аркадія усі читали? Тимур та його комнаду? Там один з головних героїв Гейка Ласково так "Гейка"
А в нас в політесі були викладачі з прізвищами:Криса,Хомяк і Щур.А в паралельній групі була дівчина з прізвищем Кохана.А ще якось стояла біля однієї з кафедр і розглядала розклад викладачів,так видивилась такого:Краснопіськін