У нас в сусідньому селі був директор школи Мудрий, а завуч--Тупиця. А ще в університеті був викладач -- Понеділок.
В мене є знайомий Якось Михайло ---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ---------- Як корабель назвеш, так він і попливе
У пані кореспондентки з "Виборчої" рідкісне прізвище. Якби таке було в пана, було б ще смішніше. http://wyborcza.pl/3292000,75478,3396593.html?back=/gazetawyborcza/1,75478,3718065,.html
Половину прізвищ тут названих маю або знайомих, або друзів, або співробітників. а з Коханим у мене окрема історія. Якось дівчина знайшла його контакт в мому телефоні.... Біда....
У знайомої було прізвище Culetto ("сідничка" в перекладі на українську), так вона дуже тим переймалася, а після заміжжя стала Culone (що в перекладі означає "Величезна задниця"), але вже тим не переймалася.
Допоможіть знайти носіїв веселих прізвищ Це звернення по інформаційну допомогу) Працюю в журналі, і хочу зробити статтю з тими людьми, які мають незвичні прізвища. Спочатку думала знайти таких, які змінили незвичні чи на незвичні. Тепер гадаю, що це не конче. Тож дуже прошу всіх, хто знає таких людей - запитайте, чи хочуть розказати для нас свої історії. Я про них напишу, фотограф сфотографує, а ви почитаєте.
Всё напишите? У моего друга с фамилией проблемы. При царе она писалась как Раппопорт, после комуняки свистнули "п" и стал он Рапопорт. Когда у нас началась эпоха всеобщей украинизации... отдельные попытки чинуш переделывать фамилии под украинский вариант, он вообще был в шоке, а что ещё отрежут? Чуть не сделали из него Рапорт или Порт. А могли, наверно?
вулиця студентська, біля водоканалу? ---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ---------- а по-батькові: Кокембековіч. Юрій Мотович. ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ---------- вона вже була підготовлена..... ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ---------- На одній роботі було прізвище: Всякий
Серед моїх клієнтів і колег є багато цікавих прізвищ - Гей, Паночко (наголос, звичайно, на перше "О"), Піхар, Пук, Пержило, П'янило. Але усіх переплюнув - Поклітор з Тернопільщини