незнайомi сторiнки iсторii

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 22 жов 2013.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Не в ВПА?
    В каком году?

• Подобається Подобається x 1
  2. Vedun

Vedun Well-Known Member

Полковнику ну перестаньте. В людини інакше провокація не складеться. Адже вона саме цього прагне.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зрозумів,звичайно.
    Клініка повна.

4. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

я еще сюда зайду, в день восстановления СССР. попомните мое слово!

5. Vedun

Vedun Well-Known Member

Романе, тут звичайна провокація розрахована на те що опоненти занервують і будуть робити помилки. Не дайте їм такого задоволення.
    це неможливо, так як прибалти в жодному разі не вийдуть з ЄС, та й Україна не настільки дурна хоча в її населенні трапляються складні випадки: наприклад - Hatrexis

6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Жаль Вас разочаровывать, но ни Вы ни Ваши правнуки не доживут до этого дня.
    Хотя, в будущем возможно присоединение к Украине территорий, что останутся от России из того что не перепадет китайцам и мусульманам.

Конфликты, накопившиеся в России и тлеющие как угли на бочке с бензином, бабахнут и выльются на сей раз в окончательный распад и развал по швам, вдоль и поперек. И чем больше вы будете тужиться над эсэсэсэром-2, тем оно быстрее бабахнет.
    Это - элементарная физика.

• Подобається Подобається x 2
  7. Hatrexis

время покажет кто из нас прав.

8. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Оно уже показывает, но такие как Вы не любят этого замечать, а прозревают уже только тогда, когда поздно. ( и начинают во всем тут же обвинять масонов, госдеп и прочих врагов "исконноправедности").

Смотрите, время работает против вас, а вы себя тешите несбыточными фантазиями и пытаетесь других в этом уговорить.:mocking:

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Здохнете швидше.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

В селі моєї бабці, на Полтавщині, всіх кого розкулачили і вислали - це були виключно заможні селяни, найрозумніші і найпрацьовитіші. На їх місце поналазила кацапня, яка не знала як правильно поле засіяти.
    І зараз нащадки тих кацапських тварин людей розповідають що все навпаки, вони добрі та чудові, та обпльовують пам'ять невинно репресованих.
    Комуняки не люди, це худоба і скот, знайте своє місце.
    Колись і у Львові можна було ходити і розповідати всім який Сталін чудовий. А сьогодні не те що у Львові, в Києві за таке є висока ймовірність опинитися без зубів. З часом комуняк поставлять на місце і на всій Україні.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Абсолютно згоден.

• Подобається Подобається x 3
  10. Hatrexis

хочу заметить одно: время работает на меня а не против. эпоха водолея, слышали думаю.

11. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

ахахахахаахха... вибачайте, але не втрималась))))

в такому випадку шановного Hatrexis на форумі б вже ніколи не мало бути, а он далі дописує..

12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

О будущем узнаете от бабки-гадалки или астролога Глобы:mocking:?
    Маладэц.

Дайте им на пару сотен больше, они Вам нагадают что через год-другой у спящего вечным сном Ильича на ладонях волосы вырастут.

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

У него СССР-2 уже наступил. Перманентно;).

13. Romko

Час давно вже показав,чим була насправді ваша ублюдочна родіна.

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Все добре - чим більше таких катсапів, тим більше їх відкрито ненавидять бувші співвітчизники.

Вкладення:

• comix_39.jpg
      comix_39.jpg
      Розмір файлу:
      28,6 КБ
      Переглядів:
      3
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Але не раніше! Якщо знову тут засмердите, всі будуть рахувати за підлого брехуна. Aufwiedersehen.:cry:

16. Hatrexis

очень странная логика. я написал что я еще сюда зайду в день восстановления СССР, но я вовсе не обещал что раньше меня здесь не будет. что за подтасовки.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на масковскій форум?
    а, поясніть хто такий кулак? я так і не зрозумів, якось ви не так написали чи шо....

18. Romko

Ти шо забув,що совєцька гнила голота,ота паршива рвань,що дорвалась до влади в 17 називала так тих,хто хотів працювати.
    Таких оця мерзотна шваль нищила,бо звикла лиш красти.
    На тому й будувався смердячий парашний серсер.
    Тьфу.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ти не онук Хрущова, який теж писав :"Нинешнее поколение будет жить при коммунизме"? Це називається "єдність поколінь".

20. RHom

RHom Well-Known Member

Был ли нужен Сталин для экономического развития России?

Обережно: багато тексту!

І "коротко" про суть статті:

а де твій аватар? :)