Відповідь: Нездійсненні мрії! Мати свій гірсько-лижний курорт.. Ще мрію про жовте ферарі, але то здійсненна мрія (наївна я, знаю.. )
Відповідь: Нездійсненні мрії! Мати такий супер голос як в Селiн Дiон i бути вiдомою спiвачкою на цiлий свiт. А ще повернутись назад в часi i поїхати в Лос Анджелес i всетаки спробувати стати вiдомою спiвачкою а не марнувати час в Чiкаго на рахунки з телефону, i всяку решту муру.
Відповідь: Нездійсненні мрії! ....вміти рахувати карти і їздити в Лас Веґас заробляти гроші (постійно вигравати) - жарт. А якщо серьозно , то - незнаю.В дитинстві хотів бути військовим , потім в старших класах - лікарем.Але ні тим , ні тим не став.
Відповідь: Нездійсненні мрії! 1. побувати на Віденському балу у гарному вечірньому платті і танцювати весь вечір вальс, пити шампанське і їсти канапки з ікрою. 2. хочу автомобіль! якийсь гарний, рожевого або червоного кольору з білим салоном! 3. все життя бути красивою і фігуровою.
Відповідь: Нездійсненні мрії! є одна мрія... тільки вона справді нездійснена і ніколи не буде реальністю. а жаль....
А моя мрія - це вміти читати чужі думки...як в цьому фільмі "Гостя з майбутнього"...Але екстрасенсом мені вже не стати...це має бути вродженим а не набутим...тому і нездійсненна ця мрія...Але якщо так подумати, то я зі своїми думками не завжди можу розібратися....якби ще й чужі навалилися...ой не знаю не знаю... тому попередження - Думайте про те що мрієте - воно ж може збутися...і що тоді??????
думки читати не важко -- поставте себе на місце людини... у жінок емпатія розвинена ніби ліпше, ніж у чоловіків....
Навпаки, чоловіки здатні більш скорпульозно аналізувати інформацію і робити правильний висновок, чи приймати правильне рішення. Жінка будучи більш емоційною та імпульсивною, перше, що прийшло в голову, приймає за основу і після прийняття рішення починає його аналізувати, чи не помилилась. Більшість жінок намагаються втілити свої мрії в життя за рахунок чоловіка і якщо щось не збуваються, звинувачують тільки його.
Ви не наївні.....просто не до кінця реалістичні ...але все може бути...і станетьсятак що все збудеться!
100%! З допомогою завжди легше. Тільки спочатку домовтесь чиї мрії будете першими втілювати в життя. Раджу починати з мрій чоловіка, в нього їх менше. Якщо зробити навпаки, чоловікові мрії можуть стати нездійсненними за браком часу.:smile: