Незаконне будівництво у центрі ЛЬВОВА!!!

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем TanyaVoloshyn, 16 лис 2009.

1. TanyaVoloshyn

TanyaVoloshyn Active Member

Так, Ви все првильно говорите, але наші квартири у сусідніх будинках - прилеглих спільними стінами - він фактично викупив всі квартири у цілому підїзді, а тому він і править там балом. :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

А про труднощі, якісь процедурні - там наприклад перевести цей будинок - тобто всі квартири у будинку - так це взагалі для нього не проблема. Уявляєте скільки коштують вісім квартир у центрі міста в період 2006-2009 р.??? Що там це коштує для нього - копійки! Ви уявіть собі ситуацію, що хтось-колись дозволить собі у центрі міста - 100 м від Ратуші будувати надбудови з металічних конструкцій і його ніхто, окрім нас, не рухав взагалі!!! Та Ви підіть вікно у центрі поміняйте на пластикове, за 15 хв. у Вашій хаті вже буде комісія з надзвичайних ситуацій від ЖЕКУ, мерії, адміністраціїї тощо :mocking:

2. Vasylko

Vasylko New Member

Маю великі сумніви щодо якості ремонтних робіт

Доброго Вам здоровля!
    Хочу спитати Тетяну коли саме Татарський чи Назарук повинні почати і завершити всі ремонти у вашому будинку - чи це також таємниця?
    І ще я чув, що ніхто ніякі ремонти і не збирається робити, - це інсайдерська інформація,візьміть її до уваги :scratch_one-s_head:

3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хто,що знає про незаконне будівництво 6 і 7 поверхів у будинку по вул.Рубчака ,якщо не помиляюсь 12......................Люди кажуть незаконно,будинок дав серйозну тріщину по периметру...........

4. TanyaVoloshyn

Ремонт у моїй квартирі повинні почати 7-9 березня та закінчити ще до Пасхи. Чекаю майстрів і сподіваюся що Василько помиляється :)

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

- не чула нічого, хоча дуже цікаво, зараз почну шукати ... - а є більше інформації?
    - якісь джерела, фотографії?

5. Vasylko

Vasylko New Member

Ну як там ваші ремонти? почалися?

6. TanyaVoloshyn

В даний момент винуватці роблять мені ремонт, якістю якого я не задоволена, але сподіваюся, що все залагодиться...

7. Bogdanka

Bogdanka МА-МА (с моя Софійка)

• Подобається Подобається x 2
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)