Так, Ви все првильно говорите, але наші квартири у сусідніх будинках - прилеглих спільними стінами - він фактично викупив всі квартири у цілому підїзді, а тому він і править там балом. ---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ---------- А про труднощі, якісь процедурні - там наприклад перевести цей будинок - тобто всі квартири у будинку - так це взагалі для нього не проблема. Уявляєте скільки коштують вісім квартир у центрі міста в період 2006-2009 р.??? Що там це коштує для нього - копійки! Ви уявіть собі ситуацію, що хтось-колись дозволить собі у центрі міста - 100 м від Ратуші будувати надбудови з металічних конструкцій і його ніхто, окрім нас, не рухав взагалі!!! Та Ви підіть вікно у центрі поміняйте на пластикове, за 15 хв. у Вашій хаті вже буде комісія з надзвичайних ситуацій від ЖЕКУ, мерії, адміністраціїї тощо
Маю великі сумніви щодо якості ремонтних робіт Доброго Вам здоровля! Хочу спитати Тетяну коли саме Татарський чи Назарук повинні почати і завершити всі ремонти у вашому будинку - чи це також таємниця? І ще я чув, що ніхто ніякі ремонти і не збирається робити, - це інсайдерська інформація,візьміть її до уваги
Хто,що знає про незаконне будівництво 6 і 7 поверхів у будинку по вул.Рубчака ,якщо не помиляюсь 12......................Люди кажуть незаконно,будинок дав серйозну тріщину по периметру...........
Ремонт у моїй квартирі повинні почати 7-9 березня та закінчити ще до Пасхи. Чекаю майстрів і сподіваюся що Василько помиляється ---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ---------- - не чула нічого, хоча дуже цікаво, зараз почну шукати ... - а є більше інформації? - якісь джерела, фотографії?
В даний момент винуватці роблять мені ремонт, якістю якого я не задоволена, але сподіваюся, що все залагодиться...
пригадалось історія з будинком на Соборній, 15 - пропонувалось мешканцям інвесторами купівля квартир, так там відразу на пару метрах квадратних було 6-8 прописаних людей, частина "МЕРТВІ ДУШІ"... а ціни гнули за житло того будинку, наче він був золотий Нескромне питання до Тані Волошин, Ви були тоді на цих акціях по тому будинку? підтримували майже сусідів? думаю ні... http://www.galexpert.com.ua/content/view/36/32/lang,ru/