Невже зрада?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 14 гру 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Шооо? Знов зрада?

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, я радий за вас, що потрохи відкриваються очі. Я не хочу бути Шерлоком Голмсом, але... Є така приказка, якщо не можеш боротися з якимось явищем, постарайся очолити його. Що, думаю, і сталось від моменту відомого бульдозера.
    Яким чином Клімкін став міністром. Не дипломат, більшу частину життя прожив в росії, росіянин, там і навчався.
    Чому Сєргєєва копнули? Путіну не сподобався? А ким замінили? Ото ж то. Я вже кілька разів казав, що був радий, коли Порошенка вибрали. Очі почали відкриватись після призначення Ложкіна. Далі більше... Інформація, нові призначення, події навколо війни на Донбасі. Іловайськ, Дебальцево... Якось вже дуже все йде по плану Путіна. Особливо по знищенню патріотів України...

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не бачу Малоросії/Новоросії. Де вона? Чому, якщо Порошенко здає Україну Путіну, не здав Харків, Одесу, вихід у Крим? Дайте відповідь, раз ви так все знаєте.

Яких патріотів? Неконтрольованого Сашка Білого? Тих, хто пішов за бабки в УКРОП імені Коломойського? Де ті Патріоти? Он в бухгалтерії Корбана знайшли бухгалтерію. Там файному хлопцеві Парасюку він дав 1 050 000 грн. За ... гарні очі...

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Ги-и... :)))

Генеральна прокуратура України передала до Національного антикорупційного бюро справу про заяву екс-народного депутата Ігоря Скосаря про хабар прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку для отримання місця в списку "Батьківщини".
    Про це Українській правді повідомив народний депутат від фракції "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, передаютьПатріоти України.

За словами нардепа, в самій Генпрокуратурі справу було відкрито 25 червня 2015 за статтею 368 (Одержання хабара). Лещенко також опублікував лист Cкосаря, який той надіслав йому кілька місяців тому з вимогою домогтися розслідування у цій справі. У цьому листі Скосарь також стверджує, що правдивість його слів підтвердив детектор брехні.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це скоріше антизрада, коли і прем'єра сношають....

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

От коли Сєня почне шити робочі рукавиці в менській колонії, отоді буде антизрада. А поки що зрада.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що це блєфує хлопець. І в заяві є неправда.

Ми всі знаємо хто такий Добродомов. Онук енкаведиста, діти ходять в рос. школу ном. 45, яка славиться українофобськими настроями.
    Друге, Добродомов не належить до партії/блоку Петра Поршенка і ніколи не належав, про що чомусь бреше Скосар. Добродомов йшов по Сихову і казав, що йде з-за підтримки Петра Порошенка, а коли став депутатом, почав какати на того, хто його підтримував. Самого Добродомова у ЗІКу зараз згадають злим словом. Але справа не в Добродомові, а у Скосарі, якого неправильно проінструктували.
    Третє. Воно, звичайно, добре казати давав хабар прем'єру, але в заяві він чомусь того не написав, виявляється хабар дав він іншому чоловікові і словесно звязав то з прем'єром. То все одно, якби я дав хабар сусідові і сказав, що він передасть Обамі, тому Обама - хабарник.:haha:
    А може Скосар стояв зі свічкою, як Мартиненко передавав гроші Кроліку? Ну тоді -да!:)))
    І ще. Скосар у даному випадку теж підпадає під статтю хабарництва. Його заява мала б бути, як прийшов з покаянням, а тон листа такий, ніби тре завалити когось. Яка ціль такого зізнання? Просить очистити Україну від таких, як він сам? А може Юлька проплатила це шоу? Вона так любить Кроліка! В будь-якому разі видно, що Скосар діє під патронатом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. VasMT

Та ясен пєцан... :)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

а по суті?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі було б дуже цікаво нарешті побачити перші результати діяльності того цілого НАБу...

12. VasMT

Все, що проти сонцесяйного і його кодлу - брехня. Що ще більше ссяти? :taunt:

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

"піймали" на корупції кого? "сонцесцяйного", чи Кроліка?

14. VasMT

Януковича теж не ловили. :dntknw:

15. Ivan Bezimenniy

Ivan Bezimenniy Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  16. burachekn

burachekn Well-Known Member

17. VasMT

Це просто чудово!!! :)))
    Рейтинг політичних симпатій українців

Партії "Блок Петра Порошенка", "Опозиційний блок", "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", "Об'єднання "Самопоміч" і Радикальна партія Олега Ляшка долають бар'єр у 5% і проходять у Верховну Раду згідно з опитуванням центру соціальних досліджень "Софія".

Респондентів просили відповісти на запитання, за кого вони проголосували б, якби вибори відбувалися найближчої неділі.

За БПП віддали б свої голоси - 10,3% респондентів,
    за "Опозиційний блок" - 10,2%,
    за "Батьківщину" - 9,0%,
    за "Самопоміч" - 8,5%,
    за РП - 5,6%.
    за "Українське об'єднання патріотів" ("УКРОП") - 2,9%,
    за "Всеукраїнське об'єднання "Свобода"- 2,9%,
    за "Правий сектор" - 2,5%,
    за партію "Громадянська позиція" (Анатолій Гриценко) - 2,3%,
    за "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" - 2,0%,
    за "Народний фронт" - 1,3%.

18,8% опитаних заявили, що не брали б участі у виборах, 12,9% вагалися з відповіддю, ще 4,2% проголосували б проти всіх.

Як повідомляли Українські Новини, 64,9% опитаних Київським міжнародним інститутом соціології не довіряють Президенту Петру Порошенку,
    75% - Кабінету Міністрів,
    78,6% - Верховній Раді.
    БПП з відривом в одну десяту випереджає Опозиційний блок в рейтингу політичних симпатій українців

16,8% опитаних відповіли, що довіряють Порошенку,
    8,7% - уряду,
    6,2% - парламенту.

Опозиції довіряють 8,7% опитаних, не довіряють - 65%.

Для довідки, -
    Довіра до Порошенко:
    вересень 2014 - 69%
    вересень 2015 - 32%.

Рейтинг Януковича на листопад 2013-го - 17%

Слава Вальцману!!! :)))

Таки висітеме свинориле.

Останнє редагування: 3 бер 2016
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Другого Майдану не буде, - казав мольфар з Стрия.:)))

• Смішно Смішно x 1
  19. VasMT

Буде зачистка.

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

яка зачистка? Другий Майдан вже був.

Tags:
а де твій аватар? :)