Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. в нас є домашній телефон в будинку в Рудно, цікавить тільки бродбанд. Знаю, шо у Львові - 150грн/місяць від Укртелекому і волі...але от за Рудно мені невідомо... який Wi-Fi... то ше у Львові розкіш...десь більше 1000грн в місяць
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. Та ну яка там розкіш. В нас в хаті DSL від Укртелекому і Wi-Fi. Тільки запаролити добре треба а то сусіди будуть користуватися. Ще модна поставити антену від Уарнету - Радіолану. Колись було 342 грн за місяць, тепер незнаю.
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. Дякую за відгуки.. Укртелеком по ряду причин відпадає... Лишається Уарнет. Але Уарнет на сайті не дає жодної інформації про ватрість підключення по радіоканалу. Лише абонплати та вартість трафіка. А підключення, обладнання ( та сама антенна) - можливо, хтось знає ? Технічні можливості ( мова йде про район каплички напроти Епіцентру ) ? Можливо, тут , на ЛФ, буває хтось із співробітників Уарнету...
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. Мені у Львові заспівали за підключення радіо-каналу + обладання десь 1200грн (з сервером 2000грн)
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. мене наші ціни просто вбивають... мені тут все бесплатно поставили- кабель, модем за рахунок провайдера...
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. IMHO, адекватна ціна. Хто співав ? І який-такий сервер ?
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. Ціни космічні просто... за кожен кабель і гайку здеруть гроші + модем...
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. УарНет, вроді тільки він радіо-інтернетом займається. Звичайний компутер, майже пустий всередині, тільки з інтегрованим обладнанням для радіо-каналу. Виконує роль сервера, але не є обов'язковим. Можна то всьо дочіпити і на звичайний комп, але воно багато жере ресурсів системи.
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. не переймайтеся візьмете радіоканал - то доплатите ще 500 грн за якийсь дешевий "тазік", щоб на ньому "сервер" розгорнути, ну і по дрібницях - за комутаційне обладнання. Але - радіоканал не всюди надійний/добрий (іноді до 30% трафіку губиться), і таки доволі дорогий. Якщо для одного - DSL в самий раз. Якщо ж розгортати комп'ютерний клуб чи кооперуватися з сусідами - то канал слід пожирніший мати - там розцінки отак "в середньому" - не скажеш ;0 все слід "по місцю" приміряти
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. DSL - не пройде, є певні проблеми з встановленням міського телефону. Можливо , тимчасові. Але поки вони не вирішаться, на ЖПРЗі сидіти не хочеться.
Відповідь: Провайдери Зимна Вода, Рудно і т.д. або UMC/MTS, якщо покриття піплів нема або дуже погане послуга гіпер.нет - 5грн в день + 5коп за кожен МБ - десь після 100М в день буде вигідніше ніж піпл але всі ті мобільні інтернети мають недолік - відносно велику затримку запит/відповідь (т.з. пінг), для бровзання не критично, але якщо бавитись якісь стрілялки через нет, то вилізе боком
Відповідь: Нет-провайдери у Рудно Зимна Вода, і т.д. На Зимній Воді є люди , які мають УАРНЕТівську виділенка і продають нет по WIFI через напрямлені антени, але зараз Уарнет торенти обрізає. Вам в Зимній Воді в якому районі треба? А на Рудно ОГО по Ланці перепродують або по WIFI
Відповідь: Нет-провайдери у Рудно Зимна Вода, і т.д. Всім дякую. Але наразі вирішив обмежитись піплнетом. Звісно , повільно дещо - але поки що вистачає. Та й за копійки - гріх жалітися на якість . ПиСи : Тут якісь хлопи по стовпам вже лазять, тягнуть дроти. Кажуть , що від Уарнету. Якщо комусь цікаво - звертайтесь, дам їхні координати .
А хто що скаже про 3G інтернет в Інтеркомі? Є такий досвід? Вони хваляться, що у них найкраще покриття.