Я думаю, навіть дуже в тему. В мене є також такий знаковий день - 23 жовтня. А тому, що якісь приємні і особливі події відбуваюваться в цей день вже майже 20 років, я його сприймаю як свято... і чекаю. В цей день я завагітніла, в цей день мені сказали, що те, що мало бути пухлиною - не пухлина, перше наше побачення з коханим було в цей день. І якщо доля робить подарунки в якийсь день - то хіба це не свято?
Отже, вітаю себе з тїєю знаменною датою, про яку написано в дописі №1. А інших вітаю з початком астрономічної весни. До речі, коли я вирішував стати вегетаріанцем, я не звертав увагу на те, що цей день припадає приблизно на весняне рівнодення. Я просто взяв найближчий початок декади після того дня, коли приймав це рішення. Але потім я звернув на це увагу і мені це сподобалось. І надалі я час від часу приурочував до 21 березня введення в дію інших рішень. Наприклад, я поступово відмовлявся від одягу, для виготовлення якого треба вбивати тварин. Рішення такого характеру вводились у дію з 21 березня в різні роки. Правда, потім я вирішив, що чіткі вегетаріанські правила в мене тільки про їжу, а в іншому я просто повинен намагатися по можливості не користуватися речами, для виготовлення яких треба вбивати тварин, так що раніше прийняті чіткі правила про одяг я скасував; хоча фактично я жодного разу після цього не вдягнув одяг, для виготовлення якого треба вбивати тварин. Крім того, було таке, що я прийняв рішення з 21 березня якогось року не пити міцних спиртних напоїв (типу горілки). Це зараз не має значення. правила про вживання спиртних напоїв у мене коливались, іноді доходячи до повної відмови від них. А зараз правило тільки одне: пити спиртного дуже мало; як не дивно, мені вдається дотримуватися цього правила, незважаючи на його нечіткість. А ще важливим етапом у розвитку мого вегетаріанства було прийняття рішення не їсти жодних тварин, що мають нервову систему (до цього це поширювалося лише на ссавців і птахів, тобто я їв навіть рибу). Але вийшло так, що це я вже приурочив не до 21 березня, а до 21 червня 2000 року (приблизно день літнього сонцестояння).
В мене найцікавіша дата це 15 квітня... так сказать "три в одном"... Це офіційна дата розлучення, яка випадково співпала з його (колишнього) днем народження і саме 15-го квітня половинна дата спільного життя з моїм сонечком... А ще 17-те вересня... в цей день я підписала договір про надання послуг інтернету з хлопчиною, який 15-го жовтня став моїм сонечком... 5 років тому...
Знаєте, я не вагітнію тричі за рік, і навіть раз в три роки ні. А оскільки доця була планована, то й запам"ятати неважко...