Неприємні ситуації

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Rebbit, 24 тра 2011.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Куріца не птіца, Польша - не заграніца.
    І помилково взагалі сунути польське болотце під гучну вивіску "европейської цивілізації".

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Нірванко, я інколи дивуюсь, як Польщу в ЄС взяли (хоча, культура населення, мабуть, критерієм не була).

Але тут би собі такого не дозволили (а країни мають спільний кордон).

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Спробуйте запитати у російському магазині, з чим пєльмєні...
    Продавець або збреше, жи з м'ясом, або "зависне до перезавантаження".
    Так і п'єрнічкі...
    Може бути просто п'єрнік (пряник), а може мати начинку-джем.

---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ----------

В Україну... зі шпорами? :morning1:
    В маршрутці усі колготи попсуєте...

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так то воно так, але от чомусь наші люди думають (ті, хто в Польщі взагалі не був, або був туристом), що тут все краще: робота краща, медицина краща, транспорт кращий і т.д. Тому от і хочу своїми розповідями про реальне життя в Польщі розвіяти стереотипи.

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

А поляки дивуються як то ще Україну в ЄС не взяли :) Деякі навіть не в курсі, що Україна не в ЄС :)))

• Подобається Подобається x 5
  5. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

А Англія - то заграниця? Тут ще побільше прикладів знайдеться. Це залежить не від країни, і її географічного чи гео-пол.положення, а від конкретної людини і її культурного рівня.

6. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А в мене наступна неприємна ситуація:
    Хто може підкаже, як боротися з "пісюнами"? І сміх і гріх, тільки мені-от зараз явно не до сміху. Про все по-порядку.
    Не так давно поселилися з сім"єю у власній квартирі, яка до слова знаходиться на першому поверсі, але радість від проживання нарешті у своїй власності була зіпсута наступною неприємністью. Неподалік у внутрішньому подвір"ї серед багатоповерхівок (куди акурат виходять наші вікна), зробили собі туалет багато людей. І ладно би, якіийсь там один п"яний забрів, чи бомж, а то цілком пристойні (принаймі на вигляд) "пісяючі хлопчики" (а часом, навіть і "дівчатка") і йдуть, мало не чергою, не розумію, в чому справа? Район такий, чи що (неподалік - великий базар і кінцева зупинка багатьох маршруток)? Коротче кажучи "повне падіння моральності". І що я тільки вже не робив, і сканадлив і матюкав тих "пісюнів", ясно, що толку ніякого, тільки нерви собі зіпсував. Ситуація, вдвоє неприємніша, бо є дитина і зовсім не обов"язково, щоб вона росла в таких умовах, щоб спостерігати з вікна такі "картини Рєпіна". З іншого боку - продавати квартиру і переїжджати в інший район через таку фігню також не хотілося б :sad: Одним словом - зрозуміють мене багато з тих, хто живе на першому поверсі. Що робити? Як я написав, кричати чи бити морду, нічого не дасть, ще й чого доброго - сам винен будеш, або запустить каменюкою у вікно (всі ж бачуть де я живу). Поідеї - то є робота міліції, можна би було написати скаргу якусь чи що? Хоча слабо собі уявляю, щоби міліціянти робили в нашому дворі "облаву" на "пісюнів", в кращому випадку - пошлють зі словами "у нас є справи посерйозніші - самі розбирайтеся", хіба би їм заплатити, чи що? Хто що порадить? Як вирішити цю проблему?

7. 1) Подсказать какому-нибудь туалетному предпринимателю, где выгодное место.
    2) Повесить на стену муляж камеры (кожух поантивандалистее с проводами якобы в стену)
    3) написать что-нибудь на стене, про совесть, штраф или ... ютюб (тогда можно и не муляж, по идее) :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

9. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Пропоную: "Посміхніться, вас знімає не прихована камера :)".
    А відносно пункту 2 - високо треба вішати бо зірвуть.

а де твій аватар? :)