Неприємні ситуації

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Rebbit, 24 тра 2011.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це погано.

А то вже добре. Бо так треба жити (в тому плані, що не боятися).

А це вже повністю хріново...

• Подобається Подобається x 5
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Якщо серйозно, то причина була дуже подібною. Думаю, їй хотілось поговорити, вщипнути чи вколоти, не дивлячись на те, що інакше вона повела себе дуже шляхетно.

І не бачу причин розбирати саме цю ситуацію. Тема про неприємні ситуації взагалі, от я і написала. Я не пишаюсь усім, що мені довелось зробити в житті, як Вам може видаватись.

3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

"Втратити" і "чуть не втратити" то дві великі різниці.
    Поскільки ви лишилися живі-здорові то ж таки не втратили :)
    А отой осад буває залишається від того шо треба по голові зїздити, а не годен бо їх четверо хлопів, а ви єдна кубіта.

Памятаю шось похоже як ше був малий і в нас в Винниках на день незалежності на стадіоні концерт робили. Мама нам з сестрою постилила на лавку якогось сведра і ми сиділи дивилися концерт. А прийшли якісь чотири бика, сіли на задню лавку, взяли нас за шкірки (ми ше певно були в класі першому-третьому), відіпхали і того сведра ногами скопали і самі на ту лавку де ми сиділи ноги поставили і ше нахамили шоб ми писки позатикали.
    Була така обіда шо не годен їм в вухо ногою вїхати.
    То така злість в середині закипає, а вийти їй нікуди.

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

Та то навіть тепер таке трапляється. Далеко ходити не треба.
    Виходять чотири хлопи пяні з маршрутки і один починає до якоїсь кубіти чіплятися.
    Вона собі йде на морозі, а він далі чіпляється (руки не розпускає, просто йде і триндить). І тако ні йому в морду дай бо їх четверо, а ти їден, ні додому іди бо совість загризе. І йдеш як той йолоп за ними слідом (про всяк випадок) пооки він не відвалить.

• Подобається Подобається x 12
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

5. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Неприємна ситуація - це коли хочеш зробити як можна краще, а виходить як завжди погано. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Робите вигляд, що кобіта є колєжанка (сестра, дружина), робите радісне лице і відводите кобіту за ріг під руку.

Тільки адекватно, аби не подумала, що Ви п’ятий йолоп. :)

• Подобається Подобається x 15
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Завжди знав, що в жінок розумні ідеї народжуються швидше. :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині мав їдну ситуацію.
    Воно,в принципі звиклє,та...:dntknw:
    Йдем лісом,між деревами стоїть машина і рівномірно хитається.
    О...:scratch_one-s_head:
    Проходим мимо...і тут Зоряна виривається,підлітає до машини,відкриває двері:
    - Аїхати!!!!!:preved:
    Ледве відтягнув...
    Вибачився,але ж..всьо їдно якось так...:sad:

• Подобається Подобається x 14
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

М-да. Треба глибше в ліс заїжжіти.

• Подобається Подобається x 9
  11. ovod

ovod Well-Known Member

по ногах думаю кожному вистачить мужності...

• Подобається Подобається x 1
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:)) :)) :))
    "Устами ребёнкаглаголит истина"(С)

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та нє, то до Ромка буде ближче...

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Взагалі то не питання мужності а усвідомлення необхідності.

• Подобається Подобається x 1
  14. Peri

Peri Well-Known Member

Дуже неприємно коли дурять,обманюють...Таке враження,що якось причетна до того обману.Людина дурить і не почервоніє,а сама вся якось внутрішньо ніяковію...І головне ж,добре бачу брехню.
    Ще є категорія брехні - "в живі очі" називається.Теж неприємно,бо людина завідомо знає,що бреше.Розцінюю це як неповагу,або якісь корисливі інтереси.Оця категорія брехні викликає огиду.

• Подобається Подобається x 7
  15. ovod

ovod Well-Known Member

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

Тре було умніка послати.
    Нє, ну якшо він справді "вичитав лекцію".
    Але якшо просто доброзичливо порадив, то значить добрий дядько, небайдужий.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Згадав якийсь анекдот (може бути не повним)

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Поїхали якось зі знайомими до Раковця, ми з чоловіком залишилися біля джерела дітей сторожити (першокласників), знайомі стали в чергу воду набирати. Краса: гарно, спокійно, люди моляться...
    За якийсь час нашій малій стало нудно, стали грати у "слова". Все би нічого, поки мала не сказала "нога", а знайомих син па пів села не випалив "га*но!" (не подумайте, що "гарно"), аж люди стали оглядатися. о_О
    Думала, під землю провалюся.

• Подобається Подобається x 9
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Сьогодні я провалилася на захисті. Один сором. Із-за свого рецензента. Вона мені таку гидоту написала, що з таким не ходять на захист. Потім ще й виявилося, що вона мене не допустила. Хоча учора казала: "Ідіть на захист навіть з такою рецензією". Фактично це не мені була адресовано, а моєму науковому керівнику. Під нього вона риє. Він відома в Україні людина, автор багатьох книжок. Злий як чорт прийшов. Не хотілося б зіпсувати з ним відносини.
    Тепер буду перездавати аж 20 числа.

• Подобається Подобається x 10
  20. Markodius

Markodius Well-Known Member

Його повчання вплинуло на виховання, я навіть чимось вдячний тій людині тепер.:good:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)