Неправильна робота миші(або системи)

Discussion in 'Комп'ютери' started by Ingvarius, Sep 18, 2018.

1. Ingvarius

Ingvarius New Member

Всім доброго вечора. Хто розуміється підкажіть будь ласка. Мишка на компютері працює добре і правильно, проте через кілька годин роботи з її функціями стається щось дивне:
    Натискання лівою кнопкою миші працює не так як повинно, а саме:
    1) по згорнутому вікні - не розгортає його, а відкриває нове.
    2) клік по тексту автоматично виділяє весь текст ДО точки натискання.
    3) наприклад при спробі заходження, в межах одного сайту, на різні розділи, то кожне натискання відкриває ще одне вікно браузера (!не вкладка, а вікно)
    Під час перезапуску комп'ютера до його включення (коли пише Вітаємо і ярличок віндовс), вискакує вікно де пише
    "Виберіть дію
    1) ПРОДОВЖИТИ (вийти та продовжити у windows 10)
    2) ВИПРАВИТИ НЕПОЛАДКИ (відновлення початкового стану пк або перегляд додаткових параметрів)
    3) ВИМКНУТИ ПК."
    Вибираю перший варіант, нормально включається і все працює як і повинно. І через кілька годин знову по колу. Вчора купив нову мишку (не з цієї причини, просто в старої колесо погано крутилось) і нічого не змінилось. Знаю що хтось напише що це вірус. Я в антивірусках погано розуміюсь. Був avast free, але потім виявилось що він нічого толком не знаходить і я поставив тріал версію на місяць Malwarebytes і вона відразу знайшла з десяток вірусів і видалила. І знову ж ситуація не змінилась. Одного разу було таке, що після виникнення багів мишки при спробі перезапуску не було кнопок "завершити роботу" і "перезавантаження", а замість них "інсталювати оновлення і завершити роботу, перезавантажити". Думав що проблема в автоматичному оновленні віндовс 10. З'ясував, що пошук і оновлення системи при вимкненні через деякий час самостійно включається. Знайшов в інтернеті як остаточно його виключити і виключив. І всеодно та сама проблема. Я вже банально в інтернеті нічого не можу знайти, бо не знаю як цю проблему в 2 словах в гуглі описати.
    Можливо хтось стикався зі схожою проблемою? Комп'ютер новий, трохи більше місяця і за кілька днів поставилось багато програм, того нереально вгадати яка іменно викликала таку проблему.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

У мене при запуску та вводі паролю не пересувався курсор мишки - то я висовував штекер мишки і всовував назад - і курсор починав працювати. Поки комп не помер.
    До речі... що може бути, коли завантаження компа тільки до вибору безпечного завантаження. А потім стоїть, як свинка перед паруванням)))

а де твій аватар? :)