Непотрібні подарунки

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 17 лип 2012.

1. Novyzna

Novyzna Active Member

мені подарунки дарують не часто, тому радію будь-якому:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Xoma

Xoma Member

Не потрібні подарунки передарую.

3. Konfeta

Konfeta Well-Known Member

В мене є одна подруга, яка ЗАВЖДИ дарує такі подарунки, які мені не потрібні чи не підходять.... Сказати ій незручно про це, ось і складаю іх до кращих часів )

4. morze

morze Well-Known Member

Навіть подарунковий автомобіль рахується у співвідношенні долар-гривня!

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

В нас тут мода ,дарують в основному подарунковий сертифікат з якогось моллу чи сітки магазинів.на моллі нормальному 100 і більше магазинів різних.
    Якщо вже щось купуєш то до подарунку рахунок прикладають щоб як не подобається можна було здати назад

6. morze

morze Well-Known Member

оффтоп,але подарунок -це пережиток! Іменинник -винуватець прзднування,нехай робить подарунок!

7. Konfeta

Konfeta Well-Known Member

ось це правильно, а у нас, на жаль таке мало практикується, хоч і є таке, але рідко....
    треба друзів своїх привчати )))

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись на весіллі на "даровані" ми погнали собі....

-Любі молодята, в цей памятний день...тра-ля ля на 10 хв. Ми вирішили подарувати Вам таке що Ви ніколи собі самі не купите...пів метра колючтого дроту :)))о_О:haha:, ці прекрасні пластикові одноразові тарілочки, :haha::haha:, і майже нову картонну коробку з під пряників щоб Вам було де тримати ваші подарунки :haha::haha::haha:

Ну і ше сто єврів так...додатково :pardon:

Молода чуть не всцялася зі сміху )

• Подобається Подобається x 4
  9. galkar

galkar миється в бані

я такі подарунки спочатку складаю, а потім або викидую або віддаю кудись

10. mevreni

mevreni Active Member

Люди, скоро 8 березня, у кого які варіанти? Або як зробити так, щоби твій подарунок не став непотрібним:mocking: Так питання звучатиме актуальніше, бо я, чесно кажучи, не знаю що дарувати.

11. Vincento

Vincento Well-Known Member

Я тут як завжди безідейний) Ніколи не знаю що подарувати..

12. Pesyk

Pesyk Member

А як нарахунок , щоб подарувати якісний оригінальний парфум.
    Тільки звичайно, треба знати приблизні вподобання жінки чи чоловіка, яким даруєте, ну і звичано чи та людина полюбляє парфумки.
    У мене питання останнім часом не виникає, дарую своїм любим людям парфум чи косметику, ну але чітко дізнавшись чого хочеться. Можливо це подарунок з категорії "без сюрпризу", ну але як на мене, краще отримати що хочу, і з якихось причин ще не придбала, аніж подарунок, який не приніс ні користі, ні око не радує.

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ця тема не про "що подарувати", але "що робити з непотрібним подарованим" )

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Песик не вїхав...

15. Pesyk

Pesyk Member

16. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Ми, зазвичай, тягнемо з друзями папірці з іменами. І ніхто нікому не каже. Це додає інтриги та цікавості)) Але цього року мені перепала машинка. Це якийсь фейспалм. Що мені з нею робити, навіщо, Іване?! Ти чуєш мене? Сподіваюся ні))) А на висмоктаний з пальця день закоханих, я купив малій свічку ароматизовану, що переливається різними кольорами коли горить)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Офігіти можна.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я щось вже виросла з тих дурниць...свічки, валентинки, іграшки і т.д Не відмовлюсь від квітів або від чогось вартого...ноут, телефон, квартири:)))....навіть коштовності не цікавлять.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пелюстки троянд розкидані по спальні?

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну якщо сам прибере потім, то нехай розкидує. А так, то краще цілі квіти (потім легше викидати) :)))

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)