Непотрібні подарунки

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 17 лип 2012.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

передаровую комусь або закопую глибоко у шафі

2. Lamma

Lamma Member

Я не люблю зайвих речей, тож непотрібні подарунки у мене не затримуються. Я все одно лишаюся вдячною тому, хто подарував, але мені буде більше щастя, якщо вдома не буде того, що мені не подобається. Тож роздаю )))

• Подобається Подобається x 1
  3. marianaa

marianaa Member

Вы совершенно правы, много подарков которые дарят, очень огорчают. Вот например моей сестренке подарили упаковку бумаги на день рождения. Хорошо, что мама сразу сориентировалась и посоветовала ребенку попробовать делать фигурки из бумаги. В результате я не могла поверить, искусство маленькая усвоила на ура и сделала свой первый шедевр спам. После этого я убедилась, что ненужных подарков просто не существует. Не зря существует поговорка, что ... "дареному коню в зубы НЕ смотрят .." ..,

Останнє редагування модератором: 26 лис 2012
  4. egoistka

egoistka Well-Known Member

После того как сделали дома ремонт, и наш минималистический стиль не выдержит сбора хлама и ненужных вещей, все родным и близким строго-настрого запретили нам дарить безделушки которые являются пылесборниками... все подарки оговариваются заранее, а если так выходит, что кто-то, из не очень близких людей ,что-то всё таки да принесёт ненужное, стараемся сразу передарить эту вещь. Так, что у нас дома ненужных подарков нет

5. Oleegovich

Oleegovich New Member

Я зазвичай непотрібні подарунки викидаю або дарую кому небудь. Ну а що ще з ними робити.

6. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Залежно від того, хто зробив подарунок - одні речі ховаються подалі в шафу, а інші займають видні місця, щоб хоча би своєю присутність нагадувати про людину (і таким чином стають потрібними:) )

• Подобається Подобається x 3
  7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я тоже многие вещи храню как напоминание о человеке, подарившем...

• Подобається Подобається x 4
  8. terRen

terRen Дуже важлива персона

Так це вже виходить не подарунок, а заказ :pardon:
    ...і нехай комусь буде "ненужное", цікавий вихід... :scratch_one-s_head:

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене теж є кілька в принципі, непотрібних подарунків. Але вони мені дорогі як пам"ять.
    Є й такі, що навіть не пам"ятаю від кого.Викинути - рука не піднімається. Тому склала у велику коробку...нехай ще трохи "поживуть":)

10. egoistka

egoistka Well-Known Member

на вкус и цвет фломастеры разные..... то что одним не нужно, другим просто необходимо. До маразма не доходим:facepalm:

11. kabardin

kabardin Member

мені завжди якийсь посуд непотрібний дарують. задрали вже(

12. Bambook

Bambook Persona non grata

Нам ото якось Крим подарували. Тепер і віддати шкода, і муляє під боком :)

• Подобається Подобається x 2
  13. kabardin

kabardin Member

віддати справді шкода)

14. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Якщо дарує син чи чоловік - нікуди не дінусь, навіть якщо подарунок не подобається, мусить бути в хаті. А якщо від когось іншого - то передаровую.

15. Olenall

Olenall миється в бані

є важливі подарунки не в ціновій категоріі, а як пам'ять, як талісман, є багато не потрібних (роздаю, дарю)але зараз все міняється, коли міняєшься ти, то таке і оточення. Завжди треба починати з себе. Є різні варіанти не дарити не потрібне, краще спитати, подарувати сертифікат, гроші, або запам'ятати про що мріє людина, у нас так було на роботі всі розмовляли що потрібно мати страховку, наприклад ДІМ і все, що в НІМ!Але все не складалось, то ми вирішили таку послугу дарувати, дуже зручно вийшло

16. morze

morze Well-Known Member

Будь-який подарунок -модель корупції! Це пережиток! Дарувати повинен винуватець банкету!

17. vins

vins Well-Known Member

если подарок от близкого человека, то храню, даже если он и не нужен - как здесь было сказано, потому что это напоминает о дарителе. А если не от близкого - убираю на антресоли.

• Подобається Подобається x 2
  18. morze

morze Well-Known Member

Коників-слоників і дорогущий сервіз -це кака!

19. romassshka

romassshka Member

[​IMG]Друзі, щоб про вас потім не говорили, як ви про тих хто дарує вам непотрібні речі, розповім вам про свої секрети)
    Я печу друзям торти( зараз на вафлях роблять будьякий малюнок, навіть фото) і з"їдять одразу тому місця не займатиме.
    Роблю декупажем пляшки з алкоголем, батькам недавно шампанське із їх весільною фоткою зробила
    Або подрузі і впринципі другу робила футболку акриловими фарбами з надписом "Кращий друг" а сама прийшла у такій жез надписом "Мала" і відбитками рук( подарунок використовує вже два роки))) на природі правда))))
    Роблю букети з фруктів і цукерок, та іншого усякого( берем кований гарний великий піднос, ставимо посередині шампанське, можна два красивих бокали, і наповнити їх цукерками, або ананас, недавно у такий подарунок вставила дерев"яну скриньку і наповнила її шоколадними монетками, можна поставити підкову на щастя, чи ще щось, і кругом усе викладаємо фруктами, цукерками, якшо дівчині, ще квітами)Здається усі були задоволені- дуже практично на весілля замість квітів
    ще інколи готую виступи, ось на грудень своєму хлопцю готую танець на шесті у клубі де він святкуватиме день народження)
    Подрузі одного разу розшила рукавиці камінчиками бірюзи, дуже довго тішилась)))

20. Bambook

Bambook Persona non grata

а де твій аватар? :)