Я не люблю зайвих речей, тож непотрібні подарунки у мене не затримуються. Я все одно лишаюся вдячною тому, хто подарував, але мені буде більше щастя, якщо вдома не буде того, що мені не подобається. Тож роздаю )))
Вы совершенно правы, много подарков которые дарят, очень огорчают. Вот например моей сестренке подарили упаковку бумаги на день рождения. Хорошо, что мама сразу сориентировалась и посоветовала ребенку попробовать делать фигурки из бумаги. В результате я не могла поверить, искусство маленькая усвоила на ура и сделала свой первый шедевр спам. После этого я убедилась, что ненужных подарков просто не существует. Не зря существует поговорка, что ... "дареному коню в зубы НЕ смотрят .." ..,
После того как сделали дома ремонт, и наш минималистический стиль не выдержит сбора хлама и ненужных вещей, все родным и близким строго-настрого запретили нам дарить безделушки которые являются пылесборниками... все подарки оговариваются заранее, а если так выходит, что кто-то, из не очень близких людей ,что-то всё таки да принесёт ненужное, стараемся сразу передарить эту вещь. Так, что у нас дома ненужных подарков нет
Залежно від того, хто зробив подарунок - одні речі ховаються подалі в шафу, а інші займають видні місця, щоб хоча би своєю присутність нагадувати про людину (і таким чином стають потрібними )
У мене теж є кілька в принципі, непотрібних подарунків. Але вони мені дорогі як пам"ять. Є й такі, що навіть не пам"ятаю від кого.Викинути - рука не піднімається. Тому склала у велику коробку...нехай ще трохи "поживуть"
на вкус и цвет фломастеры разные..... то что одним не нужно, другим просто необходимо. До маразма не доходим
Якщо дарує син чи чоловік - нікуди не дінусь, навіть якщо подарунок не подобається, мусить бути в хаті. А якщо від когось іншого - то передаровую.
є важливі подарунки не в ціновій категоріі, а як пам'ять, як талісман, є багато не потрібних (роздаю, дарю)але зараз все міняється, коли міняєшься ти, то таке і оточення. Завжди треба починати з себе. Є різні варіанти не дарити не потрібне, краще спитати, подарувати сертифікат, гроші, або запам'ятати про що мріє людина, у нас так було на роботі всі розмовляли що потрібно мати страховку, наприклад ДІМ і все, що в НІМ!Але все не складалось, то ми вирішили таку послугу дарувати, дуже зручно вийшло
если подарок от близкого человека, то храню, даже если он и не нужен - как здесь было сказано, потому что это напоминает о дарителе. А если не от близкого - убираю на антресоли.
Друзі, щоб про вас потім не говорили, як ви про тих хто дарує вам непотрібні речі, розповім вам про свої секрети) Я печу друзям торти( зараз на вафлях роблять будьякий малюнок, навіть фото) і з"їдять одразу тому місця не займатиме. Роблю декупажем пляшки з алкоголем, батькам недавно шампанське із їх весільною фоткою зробила Або подрузі і впринципі другу робила футболку акриловими фарбами з надписом "Кращий друг" а сама прийшла у такій жез надписом "Мала" і відбитками рук( подарунок використовує вже два роки))) на природі правда)))) Роблю букети з фруктів і цукерок, та іншого усякого( берем кований гарний великий піднос, ставимо посередині шампанське, можна два красивих бокали, і наповнити їх цукерками, або ананас, недавно у такий подарунок вставила дерев"яну скриньку і наповнила її шоколадними монетками, можна поставити підкову на щастя, чи ще щось, і кругом усе викладаємо фруктами, цукерками, якшо дівчині, ще квітами)Здається усі були задоволені- дуже практично на весілля замість квітів ще інколи готую виступи, ось на грудень своєму хлопцю готую танець на шесті у клубі де він святкуватиме день народження) Подрузі одного разу розшила рукавиці камінчиками бірюзи, дуже довго тішилась)))