Неполітичні офтопи

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Serena, 22 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Всьо,пішла цензура на каву! Давай фото з бабами!:))

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

Юрко, мне не надоест , я девочка трудолюбивая, очень уборку и стирку люблю .

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Єто да...Довольно таки неплохо и САМА)))
    Ударение ставим на САМА - и ничего , никто, никогда, никому не расскажет))))

4. Arika

Arika Well-Known Member

простите не заметила,что тема ваша...))

5. Luna

[CENZ]Прощаю, я с утра великодушна) Только кофе сделайте покрепче, оки?))
    И Вы прощены...Да, и без лишних добавок - я ведь..заставлю попробовать;)[/CENZ]

6. Arika

Arika Well-Known Member

щаз,как раз тот случай....могла б конечно предложить цианиду, но думаю тут и без меня желающих найдётся...
    [CENZ]вы ещё не утомились, непревзойдённая вы наша?[/CENZ]

7. Luna

Та конечно найдутся)) Правда, до сих пор им хватало смелости только сообщить об этом Вам..ну или мне - в горячей схватке, на виртуальном поле боя)
    Спасибо за комплимент, я никогда не устаю. Ешьте сыр, мадемуазель) От этого белеют зубы, растет грудь и прибавляется женского счастья))
    Да..кофе люблю с молоком) Так яд менее ощутим..но все же приятен. Адиос)

8. Arika

Arika Well-Known Member

:))
    тогда продолжайте,неутомимая вы наша :))

9. Luna

:)) - ото и все?))) Слабенько...Ну...учитывая небольшой опыт - пойдет) Кохайтеся! (с)

Милеш, я пробую, держи кулачки.

10. V.P.

V.P. vegan power

вот что меня бесит... вот как можно допустить ошибку в таком простом слове?оО

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не можу погодитись. Навкруги дуже багато дурні, хамства, жорстокості і тому подібного - хіба ні? Мало того, все це подібне іноді стосується тебе, а не тільки когось іншого. Для того, щоб не реагувати на все це негативно або як варіант не помічати - треба бути дуже великим пофігістом. Але це не всім дано. :pardon:

Это не ошибка, это принципиальная позиция! Я уже выясняла. :rolleyes:

12. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

2tanna
    :):rose:
    Питання риторичне.
    Безумовно.
    Тепер уже я, в свою чергу, не можу погодитись:)
    Тут мабуть слід зробити маленьке уточнення. Згідно назві теми мова йде не про усі негативні реакції, а саме про дратування
    Лише пофігістом?о_О А як же любов до ближнього?
    Пофігізм, імхо, один з можливих варіантів. Доречі, для мене найлегший, але несприйнятний, бо суперечить моїм переконанням. Для мене існує лише одне авторитетне джерело, з якого я можу дізнатись про те, як правильно реагувати, мислити, діяти і т.д. Так от у ньому сказано:
    Любов довго терпить, любов милосердна, любов не заздрить, любов не величається, не чваниться,
    Не чинить свавілля, не шукає свого, не дратується, не замислює зла,
    Не тішиться неправдою, а співрадіє з істиною;
    Усе покриває, всьому вірить, всього сподівається, усе зносить.
    (1Кор.13, 4-7)

А я не вчиняю у відповідності з цими словами! Це і дратує:)

Якщо більш детально викласти, що саме мене (в мені!) дратує;), то краще ніж Апостол не скажеш:

15. Бо не розумію, що вчиняю: бо не те вчиняю, що хочу, а що ненавиджу, те вчиняю.
    16. А якщо вчиняю те, чого не хочу, то погоджуюся із законом, що він добрий;
    17. А тому вже не я вчиняю те, але гріх, що живе в мені.
    18. Бо знаю, що не живе в мені, тобто в плоті моїй, добре; тому що бажання добра є в мені, але щоб учинити його, того не знаходжу.
    19. Доброго, котрого хочу, не вчиняю, а лихе, котрого не хочу, вчиняю.
    20. А якщо вчиняю те, чого не хочу, вже не я вчиняю те, але гріх, що в мені живе.
    21. Отож, я знаходжу закон , що, коли хочу чинити добре, озивається в мені лихе.
    22. Бо, з огляду на внутрішню людину, знаходжу вдоволення в Законі Божому.
    23. Але в членах моїх бачу інший закон, що протидіє законові розуму мого і вчиняє мене бранцем закону гріховного, що є в членах моїх.
    24. Нещасна я людина! Хто визволить мене від цього тіла смерти?
    25. Дякую Богові моєму Ісусом Христом, Господом нашим. Отож, той самий я розумом моїм служу Законові Божому, а плоттю – законові гріха (Рим. 7:15-25)

[OFFTOP]Пища для огня – дрова; а пища для раздражительности – высокоумие Будь долготерпеливым... Долготерпение – прекрасный дар; оно изгоняет раздражительность, гнев и презрительность, приводит душу в мирное состояние. (Преподобный Ефрем Сирин)[/OFFTOP]

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Якщо вже така принципова позиція, то малося би писати "иньший", нє? ;)

14. tanna

Та ні. Справа у Ь. Хоча я бачу Дункан останнім часом став таки писати українська мова, а раніше писав тільки - україньська.

15. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

"І буде тобі знак, буде рада - через ИНШУ людину, через..." (стр. 65)
    " Коли розумієш, що ИНШИЙ - се ти." (стр.89)

М. Дочинець, Вічник Сповідь на перевалі духу (Мукачево 2011)

16. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

[OFFTOP]2tanna
    Розумію.:))
    Та не те щоб повинні...:scratch_one-s_head: Скоріше це один з можливих варіантів...
    Така собі дрібничка - усього навсього заповіт Христа;) Вам вирішувати - воно Вам треба чи ні... :))
    Узагальнювати недоречно. По-різному бува. Кожна людина - окремий всесвіт)
    справжня любов не ставить такі питання, їй байдуже! любов без жертвенності - це атрибут суспільства споживання... імхо, з неприємним присмаком...
    "Ти мені - я тобі" - це не любов, а принцип корупції і товарно-грошових відносин:))
    о_О Ні в якому разі. На якій підставі я можу таке казати? Нікому нічого Ви не повинні. Як вирішите - так і буде.:rose::yes:

P.S. Доречі, Ви не плутаєте любов і кохання?;):rose:[/OFFTOP]

17. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

"Люби життя таким, яке воно є. І воно полюбить тебе таким, яким ти є."
    М.Дочинець Вічник (2011), стр. 51

18. tanna

Нет. Я совсем не это имела ввиду.
    Случай из жизни, рассказанный соседкой. Возле подъезда сидит другой сосед, вечно пьяный. Она проходит мимо него и говорит ему: Здрасьте! Он поднимает на неё голову, смотрит затуманенными глазами и вдруг отвечает: И на хрена мне твоё здрасьте?
    Три вопроса:
    1. Как полюбить такого ближнего?
    2. Зачем любить такого ближнего?
    3. Что делать, если ближнему не нужна твоя любовь?

Не плутаю. ;)

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Ні, ні! Справа не у "ь". :) Просто Дункан послуговується желехівкою, що ще досі притаманне західноукраїнському фонетичному правопису. А сучасна українська мова і східноукраїнський фонетичний правопис - кулішівкою.

і — и (інший, іноді, гілля, привітатися ( кулішівка) — иньший, иноді, гиля, привитатися ( желехівка) ).

Тому я й сказала, що має вже тоді до кінця бути, раз за принципом. :)

До речі, гарна стаття є на цю тему, яка чітко і коротко все пояснює.

http://www.kulturamovy.org.ua/KM/pdfs/Magazine45-1.pdf

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Можно я чуток пошалю? Думаю, можно.;)
    Вот стаю это я, упираясь в большой камень и на исходе остатков сил, пытаюсь удержать его от скатывания на людей.
    Мимо проходит знакомый и здоровается и ещё протягивает рукe, услышав в ответ, мычание. Обиженно высказывает, что обо мне думает и уходит. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)