НЕльвів'яни про Львів

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем a.ilchenko, 10 січ 2008.

?

Чи були ви у Львові?

1. Був впродовж останніх 2 років

68,8%
  2. Був давно

12,9%
  3. Не був, але хочу побувати

16,7%
  4. Не був і не хочу

1,6%
  1. Solomon

Solomon Well-Known Member

Слухайте, а Ви до всього чіплятися будете? Ну то приїздіть на город я вам особисто печену бульбу зі шпондерком зроблю а в додачу чанахи.... Влаштовує нє?

• Подобається Подобається x 7
  2. mavka

mavka Well-Known Member

так.
    де Город?
    :)

3. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо, вельмошановный за это ВКУСНОЕ слово.
    Давненько ЕГО не слышал.
    А когда сам говорю, то в московии меня не понимают.
    Приеду, однозначно!
    Потом не обижайтесь - ведь САМИ пригласили!

• Подобається Подобається x 3
  4. а что это?

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

питання досі актуальне.... :)
    словами це не описати.... :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Нет, ну что это за продукты?

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Донедавна не знала , що таке шпондер і чанахи:)Тепер знаю..просвітили..смачно, як все з західноукраїнської кухні.

шашлики не мають національності.Вони з світової кухні:)))

8. Да кто-нибудь мне наконец объяснит, что это?!

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це так просто не поясниш словами, це треба відчути.

10. Alias

Шпондер - то підчеревок запечений, а чанахі...ну то треба в іншу гілку, на посиденьках.:)

11. БЛИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Вы что все, издеваетесь????????????????:ireful:

12. И всё же?:pardon:

13. Alias

Пізніше, зараз немаю часу.Як приїду додому-розкажу

14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Шпондер - это варено-копченая или запеченная черевина (бекон).

• Подобається Подобається x 2
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

http://procook.ru/view.php?th=1939

• Подобається Подобається x 2
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

ше ніколи не пробувала чанахи з баклажанами, цілими помідорами...:scratch_one-s_head:Та й звикла картоплю обсмажувати перед тим як до чанахів додавати. І ще квасольку додаю

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні грузинська.Але згадую книгу -советская национальная кухня.Та в принципі вона в мене є до цих пір.Там по черзі страви всіх союзних республік.Вгадайте з першого разу- найбільше страв якої республіки було?Тобто де найкраще готовлять і найрізноманітніші страви.Правильно в Росії:lol:
    А тепер по темі.Був в четвер у Львові.Скажу чесно-розчарований.Місто ніби застигло.Не буду казати, в центрі не довелося побувати , був на привокзальній,їхам 1 і 2 трамваєм довго.Розчарований сірістю.Тобто складається таке враження, що всі ці будинки чиїсь але тільки не Львівські і львів"яни їх не люблять.Поїдьте в Ужгород або в Мукачево.Міста невеликі,але вони як нова копійка,їх красять,білять,перебудовують.Мені здається,що достатньо б лише побілити старовинні львівські будинки з незрівнянною архітектурою і вони б вже мали набагато привабливіший вигляд.Якщо влада не може,то нехай самі жителі постараються це зробити.Адже вони в тих будинках живуть.СМені здається,що люди по селах нічим не гірші за міських.чому вони не чекають,поки депутати або мер не побілять їхні хати,вони це роблять самі.Це тепер недешево-я знаю.Але можна пожертвувати однією поїздкою на море а зробити свій будинок гарний.Чи фірми і офіси,яких там повно.МЕні здається,що тут Садовий недопрацьовує-визвав би по-старому дав прочухана і заставив зробити ремонт.Попручалися б трохи і зробили.Тай про підсвітку архітектурних елементів не треба забувати.Вся Європа це робить, а ми про це забули.Ми хочемо,щоб до нас поїхали туристи,так давайте робити все для цього.

Останнє редагування: 2 лис 2008
  18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А ще львівяни мають смак щодо квітів

• Подобається Подобається x 10
  19. Хм... Обычная розочка...

20. Курт_Кобейн

Курт_Кобейн Well-Known Member

Переїхавши до Львова по роботі в листопаді минулого року, оцінював його як "зажраний" столичний фраер. Усе воняв - дороги, водії, пішоходи, мова, інфраструктура, сусіди, все мені було не так... Потім проникся симпатіею до міста, полюбив казати прошу замість шо, полюбив гуляючи в неділю перед оперним дивитися на співаючих гуртом пенсіонерів - душевно... І як завжди - прийшлось змінити роботу і повернутися до передмістя столиця... І як мішком по голові - зрозумів, що мав і втратив... І зараз не побоюсь сказати - ЛЬВІВ, Я ТЕБЕ КОХАЮ!!! і дуже сумую... Мені просто треба був час, щоб зрозуміти - це місце має ДУШУ і цим компенсуеться відсутність доріг, хамство водіїв та нахальність пішоходів...

• Подобається Подобається x 15
а де твій аватар? :)