НЕльвів'яни про Львів

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем a.ilchenko, 10 січ 2008.

?

Чи були ви у Львові?

1. Був впродовж останніх 2 років

68,8%
  2. Був давно

12,9%
  3. Не був, але хочу побувати

16,7%
  4. Не був і не хочу

1,6%
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

рачки...

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

то не критика, пристосовуйтесь, або...

• Подобається Подобається x 1
  2. McAron

McAron Member

Пішки.
    На жаль гугл не вміє прокладати маршрут "рачки".

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

У нас це називається дискусія:) Для того й існує форум, щоб висловлювати думки. Хтось із вами може погодитися, хтось - ні:)
    Вони є, просто їх мало:)
    :nea:То хіба на колінах повзти в бік Чорновола чи Зеленої. А де мешкаєте, якщо не секрет?

4. McAron

McAron Member

неподалік від пам*ятника Грушевському. Для мене якщо йти до супермаркету більш ніж 20хв. то це далеко. І тоді краще на авто. а якщо на авто -то можна й в ашан з*їздить, там вибір хороший.

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я сі тєжко вибачєю, але якщо все так зле, то чому ви досі у Львові? :pardon:

То чого
    ?

Набагато ближче з центру їхати до Скрині біля приміського вокзалу.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Писец Роману.
    Высказался на свою голову.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зате взнає найкоротший шлях де можна вночі скупитися або пивка попити:mocking:

Останнє редагування: 9 вер 2013
    • Подобається Подобається x 3
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:) Полковнику, що за песимізм? Як на мене, ми всі своїми дописами хочемо допомогти Романові зробити його життя у Львові комфортнішим (як-не-як аборигени краще орієнтуються в місті і можуть підказати, порадити).

9. McAron

McAron Member

Мабуть тому що наявні плюси нівелюють мінуси. Відносьтесь до мого посту як до точки зору приїзжого, зрозуміло що проводжу аналогії з містом з якого я родом. Ви мабуть звикли чути від приїзжих який львів гарний та приємний, що навіть не допускаєте висловлювань щодо його на перший погляд не помітних вад.
    Констатували б ви недоліки Києва (як то засилля характерних персонажів з донеччини, засміченість, розуміння того, що якщо сам не обдуриш, то обдурять тебе) я б погодився а не прискав слиною :hi:

• Подобається Подобається x 2
  10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Романе, за пунктами.

1. Сихів-Троєщина.
    Я на Трої була неодноразово, бо маю там родичів, то не бракує там страшних під'їздів, страшних шкіл, брудних кіосків і пляшок від пива під під'їздами :) І сміття біля "Білли" :) В плюс Троєщини - багато гарних кольорових новеньких висоток. Без архітектурних претензій, зате яскраві, це радувало око. В плюс Сихова - вулиці чистіші набагато (хоч Сихів я, якщо чесно, дуже не люблю), але об'єктивно вулиці там чистіші за троєщинські.

2. Цілодобові кнайпи
    В центрі маєте цілодобовий "Кумпель" (дуже раджу! пиво перша кляса), "Япону-хату" (суші), "Старгород" теж, здається, нон-стоп працює, "Криївка" до останнього клієнта (але не думайте там вночі їсти), до 2 ночі відчинена "Гасова лямпа", "Лівий Берег" під Оперним, також до 1 чи до 2 працюють "Мандрики" біля Універу, хоч, чесно кажучи, то там можна і до ранку сидіти, не виганяють )))
    "Джонні Рокер" до пізньої ночі, але він збичився і спопсився, то не той Рокер, що був.
    4friends Whiskey Pub на Дудаєва цілодобовий (Вам до нього йти 2-3 хв.). Пиво там добре, обслуговування може бути трохи загальмоване, їжа смачна.
    Білий Лев до 2 ночі, давно там була, але враження лишились нормальні.

То лише ті, що я з ходу згадала, і знаю їх графіки роботи, але точно є ще якісь.
    Всякі стрип-клуби, диско і т.д. ясно, що цілодобово, але це не мій формат відпочинку.

• Подобається Подобається x 5
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Та ні)))
    Я просто притримуюся думки love it or leave it)

Та ніхто слиною і не прискає.

12. mrochkizm

3. Супермаркети.
    Так, це недолік "центрового" життя. Щодо нічних закупів - я теж часто вибиралася раніше по продукти серед ночі. Цілодобових супермаркетів є багато, таксі у Львові відносно недороге порівняно з Києвом (хоч і дуже дороге порівняно з Тернополем :))) - все пізнається в порівнянні), якщо маєте машину - Вам ще легше. Ми, коли жили на Левандівці, регулярно 12-1-2 ночі їздили в Сільпо в Скрині на закупи, вже мали свою "замовлену" таксистку, дзвонили потім їй напряму, то ще й дешевше виходило проїхатись туди-назад. Витрачені за таксі гроші були платою фактично за те, що ти ходиш по супермаркеті сам-один, спокійно, мило і любо :) Десь раз в тиждень так їздили точно.
    Тепер вночі не закуповуюся, бо маю 3 супермаркети під хатою, і купу малих магазинчиків. Ну і графік життя змінила - вночі намагаюся спати :)
    Проблема спиртного вночі вирішується просто: купуєте собі ящик пива і пакуєте то добро в холодильник :)

13. McAron

McAron Member

mrochkizm
    Дякую, залишилось розвідати "Мандрики" "4friends" і "Білого Лева".
    Всякі нічні клюби також не переношу. Одобрюю ваші вподобання=)

А я притримуюсь прагматичної позиції: Ніщо не ідеально. Такі діла :pardon:. Аналіз будь-чого (в данному випадку міста) має бути прагматичним, а не рожево-окулярним.

14. mrochkizm

4. Інтернет-магазини.
    Залежно що замовляєте і де замовляєте :)

5. Араби-таксисти.
    Оце Вам "фартить"! Я за 10 років життя у Львові навіть на російськомовних таксистів майже ні разу не потрапляла, а Ви умудрилися знайти арабів о_О Чесно? То, мабуть, карма ;)
    Арабів на вулицях є, з медуніверу, але вони власне тіко в Центрі і тусуються. Біля Універу Франка є ще барчик, де вони люблять посидіти. Була наша улюблена кафешка, де ми стандартно в п'ятницю сиділи з 16 до 19 після пар, ще як студенткою була, майже кожної п'ятниці, викупили то араби - стало неможливо там відпочивати.

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

6. Райони
    Стародавня архітектура, до речі, є ще й по Замарстинівській та Хмельницького, навіть в тих місцях, які вже досить добре віддалені від центру - тобто, можна сказати, "на районі". Але там без сліз на те все не глянеш, бо руйнується.

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

Ви, ако айтішник, вже грали Мортал Комбат у Айті-пабі? ;)

15. McAron

McAron Member

Ну раз стільки народу стверджує, то мабуть я таки везучий. раз 5-6 катався на таксі, 2 раза з арабами. А не підкажете, звідки в медунівері вони взялися?

16. mrochkizm

Це не лише у Львові, у Тернополі теж є до фіга арабів у медичних вузах. Напевне, з усіх можливих арабських країн. Негрів і арабів у Тернополі в рази більше, ніж тут, у Львові, до речі. Я думаю, що їм тут вигідно вчитися, бо, швидше всього, дешевше, аніж у їх країнах, а наші медичні вузи гребуть собі прибутки.

17. McAron

McAron Member

Був але не грав) товариші те діло не дуже люблять)

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka Active Member

хочете супермаркет - Операмаркет в Опера-пасажі, але там дорогувато навіть як на супермаркет. А овочі-фрукти і все таке - ринки Добробут і Краківський поруч.
    спальні райони - то зовсім інший світ, знаю людей зі Сихова, які живуть там, працюють, відпочивають і до центру вибираються як до іншого міста:)

бо то центр, дєтка:) співи уночі, салюти, юрби туристів, вищі, ніж в районах, ціни в магазинах і кафе, загазоване повітря - така ціна за проживання в центрі. Для комфортнішого життя є інші райони.
    Ну і про арабів всюди - не зустрічала, хіба пору з Медом, а таксисти-араби - може то був просто дуже засмаглий таксист?
    Хто шукає - той знайде ;)
    думаю подібна ситуація в будь-якому місті, крім Києва

19. Bambook

Bambook Persona non grata

20. mrochkizm

:tongue:

а де твій аватар? :)