НЕльвів'яни про Львів

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем a.ilchenko, 10 січ 2008.

?

Чи були ви у Львові?

1. Був впродовж останніх 2 років

68,8%
  2. Був давно

12,9%
  3. Не був, але хочу побувати

16,7%
  4. Не був і не хочу

1,6%
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Гарний сюжет, але надто вже оптимiстичний, штучний i натянутий. Я розумiю, що Львiв найкраще мiсто на планетi, для мене також - але ж реально на речi дивитись треба.
    В Европi кожне друге захудале мiстечко на 30 тисяч населення архiтектуру i шарм не менший запропонувати може. А про "вiртуальний центр туризму" i його авторитет бабусям втирати можуть, всеодно що апрос на мнагакласснiках провести.
    Нашi як завжди витягують за вуха i передають кутi меду.

• Подобається Подобається x 1
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вы - не романтик.
    Это не плохо, и не хорошо. Это - данность. Пусть.

3. Dilizhans

Dilizhans New Member

Заплатить за такси 80 грн... Это наверное, экскурсия по городу была. Я ночью "с руки" взял машину и от Подголоском до вокзала за 25 грн . доехал. А днем вообще хорошо - каждые 5 минут во все стороны ходят маршрутные автобусы всего за 2 грн.

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Видно, що ви у Львові були дуже-дуже давно і то проїздом...
    Бо ви явно своє твердження витягнули за вуха, передавши куті меду ;)

5. morze

morze Well-Known Member

Цікавий феномен Львова - допоки не звернешся до чужого як пройти,(проїхати,дістатись,номер трамваю)!
    доти вважаєш себе одним із Львівських Левів!

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зараз в нас гостять друзі з Кривого Рогу.
    Приїхали до Зорянки.
    Вчора мама їх водила на екскурсію.
    Кажуть,контраст між Львовом і їх містом настільки разючий,що аж ошелешує.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Сергій зняв на відео ото.

http://youtu.be/GcesIVNCOLE

• Подобається Подобається x 5
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

по магазинах? :)))

8. Romko

По церквах...
    [​IMG][​IMG]

Просто показувала Львів

• Подобається Подобається x 3
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вау!
    Дай Бог здоров"я Вашій мамі! :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Опять какой-то крест в асфальт в центре Города воткнули.
    Когда это рогульство прекратится?

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Полковник, то в Москві рагульство, бо восхваляють вбивць, які нищили ті хрести і церкви.

12. Romko

Я знаю,що росіяни на вид розпяття реагують неадекватно.
    Вони поклоняються мощам антихриста,що в них на красній площі валяються.

Цей хрест стоїть біля церкви Андрія.
    Бернандини.
    Біля Галицького базару.
    Стоїть вже років з 20,відколи відреставрували костел Бернандинів,знищений комуняцькими окупантами.

13. Romko

Вид з заходу

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 3
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  16. Romko

Москвичі у Львові

17. McAron

McAron Member

Такі справи: переїхав з друзями з Києву у Львів узимку. Тут маленька передмова. За 2 тижні до цього приїхали по запрошенню друга на пару днів сюди, добре погулявши, вранці, перед від*їздом, вражені Львовом, сьорбаючи якусь настоянку в "М*ясі та справедливості", вирішили, що "Раз живьом! Переїзжємо сюди!" (благо ми айтішники і нам різниці великої немає звідки працювати).

Тепер про місто. Спочатку все немов в казці. Дійсно місто домашнє, привітне. Вийдеш на вулицю - хоч не хоч портапиш то якогось генделика чи кав*ярні з блекдже... особливим духом та привітними офіціантками.
    З туристичної точки зору місто зашибісь, тим більш поселилися в центрі і бачимо лише красиву частину Львова.

Потім, уже трошки звикнувшись, сприймаєш місто не як турист, а як житель. Тут то і з*являються мінуси:

• Важко знайти де нормально закупитись продуктами. Після києва незвично. Адже в якому б не був районі, в радіусі 1-2км. знайдеться великий супермаркет (а то й не один) , тут же треба заводити машину і дуть на окраїну в Ашан чи Метро. Допускаю що в спальних районах такої проблеми нема.
    • Спальні райони. Нічого спілного з центром, нагадує київську борщаговку, пост-совковість аж пре. Ну благо рідко туди заносить=)
    • Насправді львів виявляється геть не таким "українським", як здається. Багато народу (здається процентів 30) говорить російською. До чорта арабів. І арабів-таксистів. У вихідні на вулиці українську мову фіг зустрінеш - т.к. туристи заполоняють. Потім під вікнами уночі співають пісні, (хоча мене це забавляє, декому - не подобається)
    • Важко знайти цілодобові заклади. (магазини, кафешки...) Ну це й мало кому потрібно в принципі=)
    • Інтернет магазини "плужні"... Доставка займає пару днів, т.к. везеться все, *як не дивно* з києва.
    Це все я до чого... Порівнявши Київ і Львів висновок такий: У львові жити приємніше і дешевше, у києві - зручніше. Що вибрати -не знаю) В ідеалі - сумістити і те і друге у якійсь Празі =), хоча, мабуть і там є свої ньюанси.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

з центру до "Арсену " на Чорновола, 10 хвилин рачки

а ви шо , думали в Сихові побачити мури 12 століття?

Львів багатонаціональне місто... забудьте, ви не в мононаціональному Києві

в нас трохи воюють з пияцтвом

а до Львова які претензії? махнув до Кийова, отримав за 15 хвилин
    нє нє, вертайте взад до Кийова, нам і своїх плугів вистачає

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

о_ОДе ви їх знаходите? Не скажу, що їжджу на таксі дуже часто, але за останні років 8 постійно траплялися виключно україномовні львівські хлопаки.
    Їх до чорта хіба на дискотеці в Метро ну і в медінституті.
    Мабуть, у вас таке враження складається через проживання
    на вихідних там справді шалений туристичний потік.
    Факт. Центр більше орієнтований на туриста з його кафешками, ресторанами та різноманітними розважальними закладами, аніж на людину, яка там проживає.
    До Арсену на Зеленій значно ближче їхати;)

• Подобається Подобається x 2
  20. McAron

McAron Member

KARABIN

Як забурлило...) До критики спокійніше відносьтесь:facepalm:

та нє, хоча б шось на зразок Троєщини. Там хоч ті само будинки-коробки, але трохи все осучаснено. Страшних під*їздів майже не лишилось.

Ну так хай воюють(алкоголь то купити як раз не проблема, алко-маркети в кожному мікро-районі). Я частіш вдень сплю, а вночі живу. Мені зручніше по магазинам пошастать саме вночі. Крім того нічний львів має свій шарм... без тисяч туди-сюди бігаючих туристів. Так от погулявши вночі хочеться зайти в кав*ярню (чи таки попить пивка), але фігушки.

Та по суті ніяких - попит народжує пропозицію. Але для порівняння в Харкові, Дніпропетровську, Донецьку такої проблеми нема. Тут, судячи з усього, товар потрібний мені мало кому більш здався.

А на рахунок супермаркетів - від мене до найближкого 40хв. вірячи гуглу.

а де твій аватар? :)