НЕльвів'яни про Львів

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем a.ilchenko, 10 січ 2008.

?

Чи були ви у Львові?

1. Був впродовж останніх 2 років

68,8%
  2. Був давно

12,9%
  3. Не був, але хочу побувати

16,7%
  4. Не був і не хочу

1,6%
  1. morze

morze Well-Known Member

Чим Ти з глибшої Росії - тим кращі шанси поступити на службу у Львівську міліцію! А пільги!!! - хай бандити ховаються!!!!!!

Мусор нельвівського походження, завжди отримував півтори ставки пільг, ніж земляк міліціонер(його мать)!!!

Останнє редагування модератором: 9 кві 2012
  2. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Голосуємо за рейс Львів-Брюссель на сайті аеропорту Шарлеруа!

Зараз іде фінальна частина голосування, в якій змагаються переможці попередніх етапів голосувань. Наш головний суперник - турецький Ізмір. З одного ІР можна проголосувати лише двічі, тому голосуємо по черзі на двох сторінках

http://www.charleroi-airport.com/fr/
    http://www.charleroi-airport.com/en/

Розсилайте всім небайдужим. Перемога за нами!

3. Була у Львові двічі. 2 роки підряд в один і той самий день) у нас з подругою традиція кожного року їздити до Львова. Тому що це чудове місто. Як перший раз приїхала, побачила ...полюбила назавжди.
    Коли приїжджали, то обійшли дуже багато музеїв, двічі за одну поїзду відвідали Високий замок. Прогулянка біля оперного театру, відвідування Ратуші.....це без кометнарів....це просто такі емоції...дуже гарно....

Коли другий раз були, то відвідали Єврейське кафе, пишу для туристів....буде можливість - сходіть. Дуже там гарно, атмосфера просто чудова, дуже сподобалось обслуговування.... ну а процес обговорення скільки все таки ми заплатимо....то було весело ......торгувались не довго...але ефективно)

маю надію в цьому році восени приїдемо ще раз))))

• Подобається Подобається x 4
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

пльохо......всьо очєнь пльохо
    тобі би таку зарплату і пільги......оооооо....фігєєш

Останнє редагування: 18 тра 2012
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З Центральнов України люди чомусь завжди більше інших офігивають від Західної України. Мабуть того шо в них немає ні природи Карпат, ні мегаполісів ПІСУАРУ.

6. просто як говорять добре там, де нас немає....
    я не можу сказати що моє місто гірше ніж Львів.....в кожному місті свої плюси і мінуси)
    головне щоб плюсів було більше)))))

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

[MP3]http://vk.com/video75917738_162012326[/MP3]

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

[MP3]http://vk.com/video75917738_162012326[/MP3]

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

http://vk.com/video75917738_162012326

• Подобається Подобається x 1
  7. morze

morze Well-Known Member

Я вам вірю, бо на курси шахтарської професії - найбільше міліціонерів!

8. kitana

kitana Banned

А що Вам заважає? З Києва до Львова нічний потяг. Можна хоч кожного тижня на день приїжджати. :)

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

«Укрзалізниця» скасувала 14 нічних потягів на Львів

10. morze

morze Well-Known Member

Помежи Хюндай, має ходити три Львівських потяги!

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Странно. меня радует, когда про мой город вспоминают с теплом. А вам, такое чувство, что бальзам на душу, лишь бы пакости говорили. Не скажу.

12. morze

morze Well-Known Member

Не усі люди із Сокальщини були у Львові! Я знаю таких трьох людей! Відповідь -а чого туди їхати?

13. morze

morze Well-Known Member

Львів - хоронилище! Позитивна енергія зникає на підступах до міста! Але вторинне відвідування Західної Столиці
    спонукає до організованої відвідуваності, лише втретє - Львів стає бажаним містом, навіть для туриста!
    Європа і Азія направляють у Львів групи туристів, а тут потрібий індивідуальний туризм! Регогучі іншомовні
    не є окрасою Личакова! Пора вводити малі туристичні фірми! Декому цікаво, навіть, як розминаються трамвай і тролейбус!

14. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Морзе! Эпатаж среди тинейджеров есть норма. Вас стремно читать. Гоните еще. Я читаю. У вас в тезисах бодрячок присутствует. До Джеко не дотягиваете, но предела совершенству нет.
    Перекласть на общедоступную?

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

kitana, а на связь выйти?
    Если Вы не будете против, то я в сказке - Львове очень скоро...

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

пан morze, за той доопис шо вище Вітрового хтів вас послати, але якась невідома сила стримала........може страх бану.......

16. morze

morze Well-Known Member

...невідома сила у віртуалі, це цікаво! Туди де Ви посилали, я вже був, тільки нерозумію кому бан світить?

17. Julia Top

Julia Top New Member

А можете порекомендувати якісь невідомі місця Львова, щоб по них помандрувати. не площа ринок і все таке, а справді небанальні?

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

екскурсія підземеллями, але тре буде пошукати фахового екскурсовода

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

29-30 жовтня довелося мені побувати у Львові, а також у Олеському замку і у Підгірцях. Дуже сподобалось. Чудове місто, дуже гостинні та привітні люди. Все просто супер!!! Думаю, що з часом ще приїду і не раз. Дякую!!!

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Допис з майбутнього?о_О Сьогодні ж тільки 27 число...
    А якщо серйозно - то дуже приємно читати такі теплі відгуки про рідне місто:)

а де твій аватар? :)