НЕльвів'яни про Львів

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем a.ilchenko, 10 січ 2008.

?

Чи були ви у Львові?

1. Був впродовж останніх 2 років

68,8%
  2. Був давно

12,9%
  3. Не був, але хочу побувати

16,7%
  4. Не був і не хочу

1,6%
  1. Romansd

Romansd Well-Known Member

Тут від вас залежить що побачите хочете...
    комусь Криївка і майстерня шоколаду, Мазох-кафе і т.д
    комусь по місту побродити...

2. mebelOpt

mebelOpt Member

Я сам с Днепра! Мечтаю посетить Львов уже много лет)

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

Я сам с Днепропетровска, но про Львов наслышан только хорошими отзывами! Хотелось бы посетить)

3. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Це ж треба, таке "відморозити"! У кожному місті можна знайти і плюси і недоліки, але щоб так упереджено про Львів .... Автору потрібно поіхати до Нью-Йорку і подивитись скільки там сміття і якого розміру там бігають щурі. Відносно спортивних брюк типу Адідас. Одного разу бачив у Парижі в кабаре Мулен Руж російського туриста саме в таких спортивних брюках з лампасами. Ото, скажу я вам, був культурний шок!
    До упереджених. Та загубіть вже нарешті той Львів, дайте людям спокійно жити.
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/chernikov-20111109160648/4f718c9a7099f/

4. Полковник

Полковник миється в бані

Подошли к нему и спрашиваете:"Вы з России", а он Вам отвечает:"Так".

• Подобається Подобається x 1
  5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мне по страшному секрету сообщили, что хозяева "Крыйвкы" - евреи! Куда мир катится?

6. Romansd

Romansd Well-Known Member

так завжди євреї в шинках рулили ;-) все стає на свої місця

7. morze

morze Well-Known Member

Ви, шо, кошовий в Криївці -жид??? Та по Талмуду -смерть іновірцям!

8. morze

morze Well-Known Member

пропоную Криївку написати латинецею! Як зміниться відвідуваність???

9. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Пане полковнику, дуже легко відрізнити російську мову росіян і російську мову украінців. Так само, як різну британську, ірландську, шотландську, індійську, американську і австралійську англійську. Я не стверджую, що всі без виключення росіяни ходять у спортиних штанах з лампасами типу Адідас. Але цей турист був саме з Росіі, оскільки я чув його розмови з іншими учасниками туристичноі групи. У Львові теж дуже легко ідентифікуються туристичні групи з Росіі. По мові і поведінці.

• Подобається Подобається x 3
  10. -
    - что они про Львов говорят?

11. Полковник

Полковник миється в бані

Не.
    Вся группа пьяная, один с гармошкой, второй, обязательно, с балалайкой.
    Мужики в косоворотках и штанах китайских под Адидас.
    Бабы в сарафанах, щёки свёклой накрашены.
    Экскурсовод им про эуропейский город, а они его не слушают, семечки лузгают, выплёвывая на старинную мостовую, и песни матерные орут.

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

Видно ведь было, что не российские туристы!
    Не?
    Читаем:
    Одне можна сказати впевнено: такі випадки ставлення до наших співвітчизників у Європі є непоодинокими. Ми, українці, нічим не гірші за громадян інших держав і повинні активно та наполегливо відстоювати свої права за кордоном, не боячись завдати в більшості випадків абсолютно виправданого та необхідного клопоту представникам іноземних державних органів й установ. Урешті-решт, вони за це отримують зарплату.
    http://www.gazeta.lviv.ua/life/2012/03/22/2099

12. Markodius

Markodius Well-Known Member

Ех) Ось воно, нарешті, помучившись декілька років, я нарешті знову побуваю в цьому прекрасному місті. Хочу потрапити до майстерні шоколаду :) Я б і жив би у вас...:)

• Подобається Подобається x 2
  13. NorthWind

Если иметь во Львове реальную работу, я бы, наверно, мог купиться.
    Только родной Петербург променять?...
    Неа, не смог бы.
    Счастья Тебе, Львов - сказка!

14. zherech

zherech Well-Known Member

А вот с реальной работой,в отличии от кавярень,музеев и т.д. там как раз очень большая напряженка.Так что вряд ли купитесь.

15. NorthWind

Знаю. Жаль ту часть образованного общества, которая от этого страдает.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

як по всій Україні (чи навіть СНД)

17. NorthWind

У нас есть в городе работа. Только свои не пойдут. Ибо либо сам не пойдешь на тяжелый труд.
    Оттого и узбек каждый восьмой. Нравится.

18. Markodius

Я розумію, що всі ми хочимо нормальну, високооплачувану роботу. Але якщо такої взагалі нема то не варто ж кричати, що її взагалі немає. Ось друг ще в грудні закінчив магістратуру, продовжує пошуки роботи і кричить гвалт, що роботи не має ніде. Як виявилося нам не хочеться без досвіду роботи отримувати 3 тис грн, нам 4,5 мінімум подавай...:)

П.С."Наша Галя балувана" :)

19. NorthWind

Робота повинна приносити радість. Ціна вознаграажденія вторинна. Хоч і важлива. Інше питання - є ця робота або її немає.
    Я пересварилися днями з донькою. Їй запропонували роботу в Болгарії після диплома. Я розумію, що не айс, та тут краще не знайде ...

20. Markodius

Ну тут в кого які вподобання, мене в першу чергу приваблює зарплатня. А ідеал це задоволення+висока ЗП, але ("Ні синку, це фантастика") :)

а де твій аватар? :)