НЕльвів'яни про Львів

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем a.ilchenko, 10 січ 2008.

?

Чи були ви у Львові?

1. Був впродовж останніх 2 років

68,8%
  2. Був давно

12,9%
  3. Не був, але хочу побувати

16,7%
  4. Не був і не хочу

1,6%
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Навсіґда.
    А шо, по фейсу взагалі-то не видко?! :ireful1:

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сподіваюсь, що такого не станеться.:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я навіть впевненний! Львів - то ж не Японія, нє?! :)

4. Alias

Та здалася мені вона!:)
    700 км, то ж майже вдома.

• Подобається Подобається x 2
  5. Ну, написали-здалека...

6. egoistka

egoistka Well-Known Member

моє таке ж бажання здійснилося... все у ваших руках!

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

О! А я вже сиджу i думаю де ж я буду писати про свої враження! А от тутечки :)
    Отже, загалом - СУПЕР! Менi так сподобалось, ну просто СУПЕР СУПЕР СУПЕР!!!!!!
    Всi мене питали одне й те саме запитання - що змiнилось. I напревеликий подив усiх, я вiдповiдала "майже нiчого"! Що дiйсно змiнилось: повсюди новi банки, на кожному кроцi аптека та офiс нотарiуса, i ДУЖЕ разило очi що на кожному кутi були отi блимаючi вивiски "Роял гральнi автомати" починаючи вiд Сихова i до Левандiвки.
    З'явилось бiльше машин, ну i тi новi (для мене) маршрутки. Менi капiтально повезло що ми жили бiля Санти Барбари на Сиховi i там була зупинка напевно 15ти маршруток, i я могла без черги вiльно сiсти в будь яку маршрутку i доїхати напевно у будь яку частину мiста.
    Мiй чоловiк не мiг надивуватись гостиприїмностi Львiв'ян. Просто був в шоцi що нас приймали як королiв де б ми не були. Трохи страждав що в маршрутцi було жарко. Я казала дякувати що то не лiто...
    Що менi найбiльше сподобалось, це напевно безлiч кафе та кав'ярень, де можна не нав'язливо пити або тiльки каву, або тiльки до кави, або просто пиво... i не обов'язково замовляти їдження. Бо в нас такого нема, як ресторан - то ресторан, якщо кафе - то суто кава i якесь
    недобре печеня, якщо бар щоб просто пити - то не для дам... Що менi найбiльше НЕ сподобалось, це дорожнiй рух, власне як всi їздять. У мене, чесно кажучи ставався мiкро iнфаркт кожного разу коли мене кудись везли. Найлiпше було їхати в 2-3 ранку в таксi коли нiкого на дорогах немає, i вiд центра до Сихова таксi довозив нас за 10 хв :) прям бетмени.
    Нiхто нiгде не хамив, на кордонi я пройшла без найменшого стресу, всi дуже приємнi були i це при тому що по дорозi назад нас нiхто не "проводжав". Бо всетаки нас "зустрiчали" i тодi звичайно нiяких питань не виникало. Але назад теж все було спокiйно, привiтно i приємно. Я не знаю чому багато тутешнiх Українцiв так гонять коли їздять туди, що все так погано, i все так зле, i все таке сяке i розтаке. Я їхала сподiваючись на найгiрше, а вийшло як найлiпше. I то повiрте я пишу правду, бо я або б написала так як є, або нiчого би не писала.
    Може було пару моментiв що я була роздратована, але то таке, житейське, що може трапитись усюди.

• Подобається Подобається x 22
  8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ви знаєте, першу справжню каву я скуштував у Львові. Приготовлену в "турках", на пісочку. Це було в кав'ярні напроти цирку в далекому 1975 році. Після того не вживаю розчинної. Тому й асоціюється Львів з кавою. Ще з пивом. Львівське на той час було найкращим пивом в Україні. А про Львів як місто Вам краще повідають львівяни. Хоч я притримуюсь думки, що краще раз побачити. Львів одне з моїх любимих міст (найлюбиміше все таки Рівне).

• Подобається Подобається x 11
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А я люблю Рим..., деколи. :morning1:

10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

теж не погано:)

11. Alias

Читаю дописи, а сльози самі котяться..Я всього три дні була у Львові за запрошенням Українського Католицького Університету але тих трьох днів вистачило, щоб закохатися у місто(спочатку закохалася у львів"янина:))
    Сподобалось все!Єдиним мінусом була тільки мінусова температура:)Але ми забігали погрітися в магазинчики, кав"ярні і ніхто нам нічого не говорив, не бурчав"понаїхали тут":)Люди привітні, залюбки спілкувалися , а ще відкрилася неправда про львів"ян:))ми не помітили , щоб на нас косо дивилися через нашу російську мову.

• Подобається Подобається x 18
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А можна я напишу кілька слів, як корінна львівянка?:blush:

У звязку з моєю колишньою роботою, я побувала майже в усіх містах України...І кожне з них вирізняється чимось своїм, особливим, що притаманне тільки йому і більш нікому...Я закохана в багато міст України та взагалі Європи...Але де б я не була і яку красу не бачила мене як магнітом тягне до такого рідного мені міста Лева...і не тільки через те, що це моя Батьківщина, а через те, що Львів - це моя душа...Воно мене розуміє і підтримує...воно подарувало мені життя...тут промайнуло моє дитинство і юність....воно подарувало мені справжнє кохання, а зараз допомагає пережити мені мою біль...Я ЛЮБЛЮ ЛЬВІВ....

• Подобається Подобається x 14
  13. А я не люблю свой родной Киев. Никаких приятных ощущений у меня с ним не связано.

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну то переїжджайте до ЛЬВОВА!:)

• Подобається Подобається x 1
  15. Solomon

Solomon Well-Known Member

Вітаю! Дякую Вам за теплі слова про Львів. :give_rose: Для мене це важливо оскільки я сам міста Лева та й ще екскурсовод..)) Так що роблю все можливе, щом чим більше людей сюди приїзджало і з собою забирали мали лише найкращі враження. Чесно- в нас також придурків вистарчає і не тільки за кермом: мені всі шофери іноземці говорять - в вас їздять одні шахіди і джигіти.... До Львова або літом або сонячною осінню... Зимою теж але це мертвий сезон, зате на свята ми бавимось... оооваааа_ від Романа до Йордана Український Рамадан!!!
    З повагою.

• Подобається Подобається x 11
  16. Легко сказать...Не была я там, не знаю...:dntknw:

17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну то ласкаво просимо тут побувати!:preved:

• Подобається Подобається x 4
  18. Я ещё полностью завишу от родителей. Да и времени у меня нет.:sad:

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

По сравнению с донецкими водилами львовские - ангелы. Кроме конечно маршрутников, такие же безбашенные

20. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Напевне ви не довго тут були та не всюди:smile:Але дуже рада що ваша поїздка пройшла як найкраще і ви залишились з найкращими враженнями.
    На рахунок машин і руху по місту ви повністю праві.:good:Я сказала чоловіку що напевне ніколи за руль не сяду-стільки обезбашених на дорогах(що водіїв що пішоходів:)

а де твій аватар? :)