НЕльвів'яни про Львів

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем a.ilchenko, 10 січ 2008.

?

Чи були ви у Львові?

1. Був впродовж останніх 2 років

68,8%
  2. Був давно

12,9%
  3. Не був, але хочу побувати

16,7%
  4. Не був і не хочу

1,6%
  1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я с удовольствием пообщаюсь на политические темы , только оглянусь чуть...)
    Пока могу сказать только одно - посещая Львов в первый раз не верила сказкам о злобных высокомерных дядьках з вусами...оказалось - зря, з вусами багато))) Правда, никто меня за мой русский не преследовал и жизни не лишал, а в Криивке на вопрос о москалях и коммуняках супруг дважды указал на меня (избавиться хотел, зараза) - но не вышло...Медовуха крепковата , правда))
    ВЕРИТЬ можно в господа Бога...Марков явно не нимбоносец. Остальное - не тут.

• Подобається Подобається x 6
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У вас погодный геноцид когда прекратится? Инка СМСит: завтра поползу менять билет...

• Подобається Подобається x 1
  3. Luna

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Инка пусть не спешит менять билет,дожди обещают,жара немного спадёт (самой не верится,сейчас просто сауна у нас) .да и пусть солнышком заряжается на весь год, а то у вас же там как не дождь так туман :)
    Ещё вспоминать будет (не злим тихим словом (с) ) :)

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А чим медовуху закусювали?москаликами?чи метром ковбаси?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дебільна погода - або 30 градусів, або злива що з хати не вийти.

7. Luna

А нічим:blush: Мене перед Криївкою добре нагодували, туди повели як на екскурсію....То після медовухи без метрів ковбаси якось вже дійшла до авто....))

• Подобається Подобається x 3
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну то не серйозно :) бути в Криївці,пити медовуху і не спробувати хоч одної страви з такою прикольною назвою ?Ну хоча б "Солодкий перчик партизана " :mocking:

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І покермувала в Одесу.

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Подивилася я на опитування. Хто не був у Львові: Artobstrel, Невстранец, Степаныч... :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Але хочуть побувати. Може на наступне 9 Травня в складі другої експедиції прапороносців.

12. Luna

На той час я ще не кермувала...))
    А от пейсахівку чоловік куштував, то й довелось мені...А шо робить?))))

Мене більш ковбаса приваблювала на дошці, але вже ніяких сил не було)) Особливо після штруделів у кав"ярні - визнаю, що таких в Одесі не їли ніколи. Респект!

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Ну..які їх роки)) Ще будуть.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

Степанич???? Адекватним людям нема чого робити в складі подібних делегацій, як у вас по вулицям шастати та людей бентежити, так і у нас. До чого тут, вибачте, Степанич?

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Так в тому то й справа шо ті прапороносці якісь неадекватні,їх так і пре до Львова шоб розтягнути червону шмату і заспівати гімн держави якої вже нема але дуже хочеться її відновити

• Подобається Подобається x 2
  14. Luna

Неадекватні....В них є своя мета. От як ми всі розуміємо, що неадекватні, то й ставлення має бути відповідне - лікувати треба. Всебічним осудженням - як у Львові, так і в Одесі. До речі...можу впевнено сказати, так воно і є.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Не сказав би шо Одесі їх зустрічають зі штиками в руках

16. Luna

А якщо з розумом? По закону мають право...все. Які штики? Більшість про них просто НЕ ЗНАЄ (на мою думку, Одеса - найаполітичніше місто в світі...), більшість тих, хто знає - засуджують, на форумі це було помітно, хоч більшість повідомлень видаляли, ще частина відкрито сміється, підтримки майже немає. Особисто не знаю ЖОДНОГО, хто підтримав би...
    І взагалі..Покажіть, будь ласка, тему про це - вона ж десь є на форумі. А тут про враження не-львівянки)))

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ага, ось Невстранец скільки років вже стирчить на Львівському форумі, а Львів ще жодного разу своїм візитом не ощасливив, як виявляється...

18. Luna

Не має часу чи бажання?))))
    Я наступного року планую дотягнутись до Закарпатя...не була жодного разу, а цікаво.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ага,дуже добре це показує одеський форум,там за допис українською зразу дістанеш в баню

20. Luna

Хвилину тому написала українською, чекаю..може, відпочину трохи)))
    Не фантазуйте. На мою думку, бурхливі вигадки людей, що страждають на будь-яку фобію (як україно- так і русо-) є дуже шкідливими для всієї країни в цілому.
    Навіщо змальовувати образ проросійської Одеси, якщо вона завжди була багатонаціональним містом? До того ж, куди нам, бідним євреям, тоді смикатись?)))))

а де твій аватар? :)