Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это вы к чему написали?
    Напоминаю - повторное голосование, это 07.02.10
    Почитайте закон полностью. Выборы будут считаться несостоявшимися, если оба наберут одинаковое число голосов. Т.е. если монета зависнет в воздухе.

2. night

night Well-Known Member

Для мене не важливо кандидат. Для мене важливо що буде дальше, якою програмою буде слідувати держава, що буде робитися для людей. А ці двоє нічого не зроблять для держави. Все собі положать в кишені. Тому мені байдуже хто з них буде красти. А зробити щоб цього не сталось на жаль не в моїх силах :sad:
    Яке ви бачите продовження ? Я не спорю що Тимошенко набагато краще виглядає в розмові, в висловленні думок і т.д. Але мотиви в неї геть не національні. Влада, гроші є пріоритетом. І не факт що при ній не буде диктат і що вся країна не буде працювати на примху (каприз) цієї жінки. Я нівякому разі не за Януковича. Я просто нізакого.

• Подобається Подобається x 1
  3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Бачите, зараз така ситуація, що хто ні закого, то той автоматично за Януковича.

• Подобається Подобається x 5
  4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Ну, чтобы Янукович не стал президентом я могу свою совесть в день выборов оставить дома, она мне за это еще спасибо скажет :)

• Подобається Подобається x 5
  5. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Ну буде президентом Янукович.
    Яка різниця?

6. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Нет, ну ий Богу, мне нравятся эти патриоты!!!!
    Кто не голосует так как мы хотим тот предатель!
    Как буд-то у них одних монополия на любовь к Родине!

7. андрей-25

А вы не патриот?
    Видеть бывшего зека у власти это проявление любви к родине?

• Подобається Подобається x 6
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кстати о сахаре по 15 и сыре по 90:
    Так что, товарищ, призывающий избрать Я для понижения цен, подумайте откуда ноги растут у ваших цен на сахар и сыр.

• Подобається Подобається x 3
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Яка різниця? Прочитайте... Чи не буде стидно при такому президенті назвати країну вашого походження?

Хіт-парад конфузів Віктора Януковича

Сергій Лещенко

Віктор Янукович є унікальним політиком України. Ніхто з діячів сучасності не дозволяв собі такої кількості публічних помилок, які, втім, жодним чином не позначилися на його рейтингах чи посадах.

Коли попередній американський президент припускався якоїсь обмовки або потрапляв у дурну ситуацію, це тут же називали спеціально вигаданим терміном - "бушизм". В Україні давно напрошується поява визначення "янукізм". Пригадавши тільки київський етап кар'єри Януковича, "Українська правда" склала свій рейтинг помилок фаворита виборів-2010.

1. У власноруч заповненій анкеті, яка подавалася до Центральної виборчої комісії в 2004 році, Віктор Янукович допустив 12 помилок. Найбільш яскравою було написання вченого звання кандидата в президенти - "проффесор".

Це слово назавжди закріпилося за Януковичем як прізвисько.

2. Але виявилося, що це не все. Янукович виявився неспроможним без помилок переписати зі шпаргалки побажання до книги почесних гостей Ради Європи у Страсбургу. В тексті, який зберігається у Франції, пам'ятником безграмотності Януковича фігуруватимуть дві помилки - в написанні слів "премьєр-міністр" та "Европа".

http://www.pravda.com.ua/articles/4b604afcc7c0a/

• Подобається Подобається x 6
  10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Гаразд, припустимо що обоє крадуть однаково, згідно Вашої позиції. Але напевно один з них буде при цьому нищити і без того слабенький розвиток української мови в центрально-східних регіонах і наші діти так і не навчаться використовувати українську і буду я чути аж поки не здохну в громадському спілкуванні на Харківшині російську мову... і т.с. Сумно, для патріота, еге ж... А інший кандидат, згідно Вашого, хоча й краде, але захищає розвиток української мови. То хоча б проголосуйте за українську мову, навіщо ви забираєте її в нас, східняків, своєю байдужістю? Нам то хоча б можна допомогти своїм голосом? Чи чиста совість не дозволяє?

Це в Ваших силах. Чи ні?

• Подобається Подобається x 4
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Есть такой закон?

12. андрей-25

Тоесть вы все таки за Януковича пришли агитировать? :)
    Делайте это не так явно, а то народ ведь заподозрить может :)))
    Сейчас найдется! Десь на форумі, как и статья про "Одноклассники" :)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Sithka Charley

В заглавии поста звучит неявка или голос "против всех" - считать предателями.
    Янус - мне глубоко отвратителен, но не менее отвратительна и ЮВТ. Поэтому буду голосовать против всех либо испорчу бюлетень.
    А патриот я или не патриот - это уже 148 вопрос.

14. андрей-25

И вы все равно отказываетесь понять и признать, что этим "выбором" вы поможете Януковичу?

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А вам бы хотелось, чтоб Sithka Charley помогал Йуле?

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо Sithka Charley гоолосував в першому турі проти всіх, то в другому турі - його голос - пустий звук. Але, якщо він голосував за якусь ідею і її кандидата - тоді він свідомо залишає розклад 35:25 - отже згіден з вибором решти українців.

Думаю питання у вітці стосується лише тих, хто голосував і тих хто хоче щось змінити, але голосувати не йде...

17. андрей-25

Вобще-то хотелось бы чтобы меньше людей помогали Йануковичу :)

18. Sithka Charley

На первом туре голосовал за Тигипка, не самый лучший кандидат, но что-то к боевому кролику вообще нет никакого доверия, про остальных я уже говорил. Теперь..... увольте с. Между этими двумя выбирать не хочу.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

И перекладываю всю ответственность на ваши плечи.
    Не говоря уже о том, что якобы не выбирая, все-равно выбираешь.

20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Я дивуюся, чк дорослі люди не розуміють дитячої математики!

Це всерівно що стрибнувши з літака вибирати - чи користуватись парашутом чи не користуватись (якшо марка парашута не до вподоби), коли іншого не дано - або вибираєш парашут ,потягнув за кільце (поставив галочку там де кільце) або нічого не робиш, проти всіх варіантів дій, і спокійно собі падаєш, напевне. :)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)