Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

За двома зайцями, або кому на що сподіватися у другому турі

Мдя....
    Ющенко показує свої пріоритети?

• Подобається Подобається x 1
  2. micasa

micasa миється в бані

Вiн переможе! Хотя бы потому, что я НЕ ХОЧУ покупать сахар по 15 гривен, а голландский сыр - по 90!

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тоді будете купляти цукор по 30, а російський сир по 200. Якщо ВІН переможе.

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо при пенсії 25k...? Пофіг... Як казав мій брат: - Я не хочу більше заробляти. Я хочу більше отримувати ;)

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Якщо 25k грн., то це звичайно добре, а якщо копійок, то можуть виникнути певні труднощі. :)))

6. micasa

micasa миється в бані

особенно в тему слово РОССИЙСКИЙ! Такой ненавязчивый национал-фашизм...

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мама каже: не піднімайте мені розмір пенсії. Зробіть так, щоби на неї можна було жити, а не виживати... Як в тості - Щоби грошей ставало!

• Подобається Подобається x 2
  8. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

голосуватиму "не підтримую жодного кандидата"!!!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

то є правильно, але у ситуації, що склалося, це дорівнює "голосуватиму за Януковича"

• Подобається Подобається x 4
  10. КривоРожец

а це смертельно?

за Януковича голосувать соромно, за Тимошенко - страшно.

• Подобається Подобається x 5
  11. micasa

micasa миється в бані

Гениально!
    но что сильнее у большинства населения ? Страх или стыд? Страх,господа, страх...
    И поэтому тоже победит Янукович.

12. КривоРожец

пробачте, але ваша агітація тут і зараз, що мертвому припарки. Можливо без емоцій і надриву будемо спілкуватися?:)

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ого, яка українофобія! За одно слово РОСІЙСЬКИЙ написане в Україні на українському форумі українцем - його вже звинувачують в национал-фашизме! Ну, написав слово "російський" - вже націонал, зрозуміло, але ж чого фашизм?!

---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

- ну й дурень.

14. Андрійович

Андрійович миється в бані

Коли ввижається націонал-фашизм в назві сорту сиру російський (так само як голландський, естонський, костромський, буковинський ітд.) це вже серйозно. Без профільного лікування, боюсь, не обійтись. :haha:

• Подобається Подобається x 9
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

16. syavych

syavych копач

17. night

night Well-Known Member

Особисто я не збираюсь йти голосувати за когось з двох крадіїв і брехунів. І принцип з двох зол менше обирати тут не доречний. Країна в будь якому випадку розділилась на два табори. І хто б не переміг, інша сторона буде не задоволена. Нас чекає поливання брудом з сторони програвшого свого опонента. Посилання на фальсифікації. Знову буде маніпулювання нашою свідомістю. От ми всі думаємо хто буде президентом, слухаємо їхні обіцянки. А що ми отримаємо в кінці...Населення яке підтримує Януковича сподівається на російську мову як мінімум. А він цього не зробить. Бо це чергова маніпуляція і задурювання мозгів. В той час як Тимошенко розказує протилежне про українську мову в західних регіонах. Така ж маніпуляція. І це тільки одна з сфер. І якщо порівняти двох кандидатів то кожний з них робить те саме. Просто один на заході а інший на сході. Ті ж методи, ті ж слова, лише в ракурсі інтересів даного регіону. Так за кого тоді голосувати якщо обидва кандидати одинакові...

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну, расклад тут уже сто раз давали. Т.е. вы голосуете за Я?
    Фишка в том, что если бы был пунктик о том, что при каких-то результатах голосования (низкая явка, низкий процент) оба кандидата сходят с дистанции и продолжает второй эшелон, к примеру, то смысл в ваших действиях был бы. А так - это иллюзорное умывание рук, в результате которого вы отдаете свой голос за совершенно определенного кандидата.

• Подобається Подобається x 8
  19. КривоРожец

та зрозуміло:
    Стаття 85. Повторне голосування.
    .....
    16. Якщо до бюлетеня для повторного голосування було внесено дві кандидатури, обраним Президентом України за підсумками повторного голосування вважається кандидат, який за підсумками повторного голосування одержав більшу, ніж інший кандидат, кількість голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

Зато совість чиста. Чи для вас це нічого не означає?

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так де ж вихід? Зарити голову в пісок? Чи ближче серцю українця - моя хата зкраю?
    Бачите, при президенті Тимошенко я бачу продовження для України. При президенті Януковичу - ні. Він може перетворитися на пожиттєвого.
    Не має значення чого - президента, пахана чи губернатора Малоросії.
    Я десь запостив в Сльози за совком статтю яка була надрукована в газеті День. Про Донецьк... Велика ймовірність, що при президенті Януковичу і в Львові будуть подібні порядки.
    Тоді буде не до сміху.

а де твій аватар? :)