Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Давайте взвешивать все "за" и "против" и делать выводы:

• Подобається Подобається x 7
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не одолеть нам возраст никогда,
    Пытаться одолеть его,-мираж, иллюзия, химера,
    И в жизни нашей, как сейчас,... как навсегда,
    Есть беспредел, которому не знамо слово "мера"...

Мікі

• Подобається Подобається x 1
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Давайте!
    Будет, несомненно - до момента опускания бюллетеня в урну с "ЗА". А потом - как с обещаной отменой призыва - "все будут мешать" (плохому танцору....) ;)
    Яник - верный кучмист. Что-бы и кто-бы не говорил о кучме - ничего никому он не сдал. Более того - украинский олигархический капитал совершенно не готов играть на одном поле с российским - ну это даже слепому очевидно! Разве что кто-нибудь сможет доказать суициидальные наклоннсти у наших олигархов... :)

В этих фразах - ВСЕ о главных кандидатах. Одна ДЕЛАЕТ НЕВЫГОДНЫЕ Украине шаги - другой говорит...Надеюсь - разницу не надо пояснять?
    Дадим возможность жульке и дальше делать больно нашей стране? :scratch_one-s_head:

Тоже показательно. Как тут пишут - не прийти или против всех - за кого? ТАК вот - промолчать в той ситуации - тоже в пользу России, увы! :blush:
    При этом - я уже изложил свое видение права народа на свое государство - и думаю абхазы не хуже украинцев - и вправе иметь сове государство - без высочайшего соизволения грузин\русски\гамериканцев etc....

Простите - а куда девается АДМИНРЕСУРС у преидента Тимошенко?!? Она будучи премьером использует его на 150%. Я ведь уже писал - яник ушел в отпуск во втром туре - ждем-с шагов "демократки"....

Результат - бандюк и брехуха.

Вывод - ПРОТИВ ВСЕХ.

• Подобається Подобається x 5
  4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Якщо Вам байдуже, то хоча б не "підсі...айте" інших!

Це ж зрозуміло - при Тимошенко, як мінімум, все як є так і залишиться, гірше ж не буде. Як мінімум, будете жити так, як живете зараз. Займіть цю позицію. А от при Януковичі - бандюки з вами цацкатися не будуть. Розшматують країну, аж пір'я полетить!
    Втратите все, все прийдеться відборювати заново.

• Подобається Подобається x 3
  5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мені не байдуже. Не байдуже що в нас в Україні люди "фанатіють" від політиків так як Ви. Ставтесь до цього спокійніше. І будь то Ю чи Я нам простим людям від того легше не буде. Так само було і при помаранчевому бумі. Коли на Ющенка молилися як на ікону. Пам'ятаю я тоді своїй матері доводив, що то все піар. А вони ж бігали... листівки клеїли... агітували.. Я тепер їй постійно про те нагадую коли мова заходить за політиків і політику.
    З чого це зрозуміло???:dntknw::nea:
    ВОНА Вам особисто обіцяла?:mocking:

• Подобається Подобається x 10
  6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Хоча б з того, що при Януковічу - обов'язково буде гірше, аніж при Тимошенко.

Спокійніше? Коли стовідсоткові бандюки лізуть грабувати країну? Тільки зрадник нації буде ставитися до цього спокійно. Чи може замість політиків, наразі з неба впаде Господь Бог володорювати? Поки що доля країни в людському матеріальному вимірі залежить від політиків. Ви не можете стояти осторонь, якщо Ви є патріот, а не бидло.

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

"Вбивчий" аргумент... :)))

Бачу від Яника Ви недалеко втекли. Навіть висловлюєтесь як він.

"бидло"... Хм... Ну що ж "вєльмі панєжє"... :)

• Подобається Подобається x 4
  8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що є інше слово?

9. STALKER

STALKER Well-Known Member

та шо ви тут розкладаєте по поличках.. то все до одного місця! правди всієї простий народ не знає і ніколи знати не буде.

я знаю лиш одне! "проти всіх" = "за яника" і все...

вам того треба???

10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А вы , простите , кто? Патриот не будет всех граждан своей страны,имеющих отличные от ваших взгляды , именовать быдлом. Наоборот - таки да. Выбирайте.
    Так это про обе стороны можно смело сказать.Вы про какую речь ведёте?И если вы против одной банды,так готовы отдать неньку на разграбление другой?
    Или Юля приятные вашему сердцу слова говорит?Ну так могу вам процитировать

• Подобається Подобається x 4
  11. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Після провалу на Виборах Президента України в 2004 році, Москва вирішила перестахуватися і поставила на дві конячки: на Йулю і на Йанука...
    При любих розкладах Москва перемагає.

12. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Я голосуватиму за Святого Миколая
    Здається у бюлетені є порожня графа

13. Полковник

Полковник миється в бані

Интересная мысль.

14. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вы хотели сказать - чем при Ющенко?
    А, нет, стоп. Это было в 2004.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

ЮЩЕНКО ВИБРАВ СВОГО КАНДИДАТА У ДРУГОМУ ТУРІ
    І шо то дасть?
    Разом з Ющенком і прочіми Ви проголосуєте
    Призначаться НОВІ ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА.
    З А К О Н У К Р А Ї Н И
    Про вибори Президента України

і "наша пісня гарна,нова,починаєм її знову"...:sad:
    Знов вибори..знов гроші на вітер...ой..соррі..на карман..нашим мурашкам-чиновникам......
    Оно вам треба?:nea:

• Подобається Подобається x 2
  16. Андрійович

Андрійович миється в бані

"Ех, поістратітє ви сіли в палітіческой барьбє..."

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

При Тимошенко - Москва не перемагає, а знає своє місце.

18. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Ну, у нас в таком случае вернуть старое название улица Мира. Чем вам Борис ул. Мира не нравится?;)

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Точнее будет звучать фраза :"Москва решила подстраховаться и положить на обоих кандидатов". Потому что при таком решении

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

угу - дійсно показова вулиця.
    там на будинку номер 1 є меморіальна табличка - про миротворчу місію братньої країни нагадує

а де твій аватар? :)