Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікаво.. Йуля вже в Орджонікідзе? Чи тепер вже по-барабану, можна справжнє "лице" показувати...

2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Чим далі,тим більше я прихожу до думки,що немає в світі більш не вдячної нації,до своєї батьківщини, ніж ніж ми - українці.Тай нації у нас немає(по суті),є електорат,населення.Помиляюсь, є ще такі люди,в бананових республіках.

• Подобається Подобається x 1
  3. volk

volk Well-Known Member

"Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні!"

Я перепрошую, нехай спочатку наші, типу, обранці перестануть зраджувати своїх виборців, а тоді кидайте звинувачення у нарід! Зрада Україні - це обирати одного з двох злочинців у глупій надії що "все так не буде".

• Подобається Подобається x 6
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

13:00 відбудеться прес-конференція прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО.Про це повідомляє прес-служба уряду

5. VasMT

Плач Ярославни :girl_cray:

6. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Плакать скоро будет Янукович. Он показал как красиво это делает (когда его яйцом подстрелили :))) )

• Подобається Подобається x 3
  7. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Держу я бюллетень в руках,
    Над тяжким выбором горюя,
    Два пункта :
    ВІН ограбит нах...,
    ВОНА изящно обворует.

• Подобається Подобається x 5
  8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Результати виборів на даний момент:

1-й тур:

2-й тур:

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- В данному випадку спочатку буде Янукович - обранець, бандит, "смотрящіє", а вже потім "нехай спочатку наші, типу, обранці перестануть зраджувати своїх виборців" - так що спочатку "Янукович", а потім "нехай".

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Всім треба діяти, бо Янукович набрав максимум - 35% голосів, усі інші, окрім противсіхів - набрала Тимошенко. Все це нахабна підтасовка голосів, чого і слід було чекати. Як в 2004р. Але вони бояться, бо зараз 2010 рік. Вони зондують підгрунття, вагаються...
    - Не вірте Ющенсько-Януковському ЦВК! Захистіть ваш вибір, якщо пролунає заклик!

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відкладено на невизначений термін. Отже схоже з'ясувалися додаткові обставини, і з кожною хвилиною зростає надія. Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання роботі територіальної виборчої комісії округу №2 у Криму під час проведення виборів Президента України.

• Подобається Подобається x 4
  11. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Ну, вот и свершилось...
    Вы, дорогие мои соотечественники, сделали свой выбор. Проголосовали так, как каждый считал верным.

Поэтому теперь я могу озвучить свою точку зрения (она ни на что и ни на кого не повлияет, как, впрочем, и не повлияла бы и раньше). Хотя последний месяц я заходила на ЛФ только, чтобы поставить карму тому, с чьими словами я согласна в принципе или частично.

Если бы у меня было право голосовать, я бы голосовала за Ющенко, хотя и понимала, что много он не наберёт. Это в первом туре.
    А во втором - "против всех"! Ибо голосовать за Кота Базилио или Лису Алису - это "что в лоб, что по лбу".
    Мне стыдно, если президентом моей Родины Украины станет Янукович! Зато сколько злорадства будет вокруг меня от тех, чьи нападки на мою Родину, мою нацию я отбивала, с кем спорила и переубеждала, начиная с середины 2004 года.
    Я не хочу, чтобы президентом стала Тимошенко, которой я не верила даже тогда, когда она ещё "поддерживала" Ющенко. Как вспомню её подхихикивания Путину, понимаю - интуиция меня таки не подвела.

И ещё очень тяжёлый осадок на душе от того, что на ЛФ начались взаимные оскорбления... Паны дерутся - у холопов чубы трещат...

Знаете, я узнала об ЛФ случайно где-то в конце 2006 года. И он стал для меня глотком свежего чистого воздуха. Заходила каждый день, читала, много нового открыла для себя с вашей помощью, форумляне-старожилы, за что вам моя искренняя благодарность! Потом и сама зарегистрировалась, хотя по-прежнему больше читаю, чем пишу, а мнение высказываю с помощь кармы.
    А последние недели больно видеть, как дружелюбные раньше комменты, постепенно превратились в пощёчины друг другу... какая нетерпимость появилась к мнению других...
    Подумайте, кому-то ведь это на руку: "разделяй и властвуй". Не лейте воду на их мельницы!
    В конце концов, жизнь на этих выборах не кончается... (Боже, спаси Украину!)

• Подобається Подобається x 14
  12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Юлія Тимошенко оскаржуватиме результати виборів у разі наявності доказів того, що "продажний" Центрвиборчком сфальсифікував результати виборів. Про це глава уряду заявила 10 січня в інтерв’ю одному з українських телеканалів.Вона підкреслила, що продовжуватиме свою боротьбу доти, доки на виборах в Україні не буде порушуватися питання про фальсифікацію результатів голосування, про висування в кандидати в президенти представників олігархії, про заангажованість засобів масової інформації, щоб можна було без сорому "дивитися в очі світу".
    "Якщо будуть виявлені фальсифікації, якщо ми не зможемо утримати частину продажного ЦВК, якщо ми не зможемо захистити чесні результати і доведемо, що були фальсифікації – ми будемо в суді. І будемо захищати країну від другого нашестя, вибачте, всієї цієї, олігархічної саранчі. Можна з’їсти все, але країну нам треба захистити і зберегти. От в чому справа", - сказала Тимошенко
    весь текст

• Подобається Подобається x 2
  13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Впевнений, що за того ж Ющенка 5 років тому Ви кричали так само завзято, як зараз хулите його.
    Знов на Майдан підбурюєте? Знов тяганина, знов потрачені мільйони, які мали б іти на розвиток економіки, знову, знову, знову... Невже не навчило? Невже розбивши лоба до крові і далі продовжувати бити ним поклони? І заради чого? Навіть, якщо витягнете її на пост, то через кілька років вона стане тим для всих, ким зараз Ющенко.

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А ЯКИЙ розвиток економіки буде?...Чи це буде взагалі розвиток, з такою командою як у Януковича?...

15. VasMT

І це питання задають із самого "серця (центру) Української економіки" ...

Головне щоби не ТАКий, як був - "європейський" :)))

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вам же наср..ти на тих інших 50% що голосували за нього... От так і роздираєте Україну. Самі ж.
    Ваш Ющенко вже Вам щось довів - нехай ще їм Янукович щось доведе....

• Подобається Подобається x 2
  17. - как-нибудь при случае и наличии свободного времени об этом подробнее расскажите, пожалуйста! И о том, с кем как спорили, и о том, кого переубедили, где нападающих на нацию и Родину откопали и чему они теперь злорадоваться будут.

18. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Ну, вот - долго ждать не пришлось. Вы, Невстранец, один их них.

19. - и что, таки нападал на Вашу нацию и Родину? Это лживое утверждение. Ну да ладно, цитат просить не буду - это ж не кармы ставить, у Вас времени не найдётся на поиск (того, чего нет). Проявите лучше фантазию: чему же я, злодей, злорадствовать теперь буду (тщательно скрывая от форумчан)?

20. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Мені МІЙ Ющенко доводив то саме, що й Вам ВАШ. Лист, котрий я процитувала- може Ви писали?

а де твій аватар? :)