Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. sl4m

sl4m Well-Known Member

Выборы 07-02-10
    Неожиданная акция протеста состоялась в воскресенье на избирательном участке в Киеве, где планирует голосовать кандидат в президенты Виктор Янукович: участницы феминистского движения проникли в помещение, обнажились и призвали политиков "не насиловать страну", передает корреспондент РИА Новости
    уже местные умельцы потрудились
    вдовесок

• Подобається Подобається x 1
  2. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Татарам в Криму то розкажіть. Думаю вони зрадіють вашій теорії.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Татари в Криму:
    1. не "гості", а корінна нація
    2. в більшості - патріоти незалежної України
    3. Окремі глибоко віруючі татари кажуть, що голосування в Корані не прописане, тож вони не візьмуть в ньому участі.

• Подобається Подобається x 3
  4. sl4m

sl4m Well-Known Member

5. doberman28

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що я сказав щось погане? А Ви що пропонуєте?

7. doberman28

Ні-ні. Я не мав на увазі, що погано сказали. Просто ви надто недооцінюєте етнічно-національний фактор. Я вже навіть не згадую про расовий поділ.

8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Просто тут деякі антинаціональні елементи все намагаються позбавити національної гідності патріотів та нахабно перекрутити в площину імперського шовінізма чи нацизму, гідний націонал-патріотизм, котрий відстоює розбудову саме СВОЕЇ батьківшини, саме за корінними національними чинниками, а не зовнішними факторами різних течій комунізмів чи капіталізмів, і не загарбує інших країн, на відміну від імперіалістів та нацистів, підтримує всі проживаючі нації на теріторії своєї держави, котрі допомагають розвитку добробуту країни й корінної культури нації.

9. doberman28

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

11. sl4m

sl4m Well-Known Member

не знаю как вы, а я смотрю евроньюс
    так там как думаете, что показыват про выборы в украине?
    ... СИСЬКИ
    (см выше)
    вот как страну представляем

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

12. Boris_Kiev

Можу посперечатися.

Останнє редагування: 7 лют 2010
    • Подобається Подобається x 2
  13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

ДРУЗІ НАЦІОНАЛІСТИ, ВСІ НЕБАЙДУЖІ ДО МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ!

З УСІЄЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ СТВЕРДЖУЮ - ЧИННИМ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ СТАНЕ ЮЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА ТИМОШЕНКО - ТАК ЗУМОВЛЕНО ЗВЕРХУ І НІЩО НЕ В ЗМОЗІ ПЕРЕШКОДИТИ ЦЬОМУ.

АЛЕ МИ НЕ ЗНАЄМО ЯКИМ ЧИНОМ І КОЛИ САМЕ ЦЕ СТАНЕТЬСЯ, ТОМУ НЕ МАЄМО ПРАВА ПАСИВНО ВПАДАТИ У ЗНЕВІРУ ТА НІЧОГО НЕ ДІЯТИ. БУДЬТЕ ВПЕВНЕНІ, АКТИВНІ, НІ ЗА ЯКИХ УМОВ НЕ ВТРАЧАЙТЕ ВІРУ ТА НЕ ЗМІНЮЙТЕ СВОЇ ПОГЛЯДИ – СИЛА ТАМ ДЕ ІСТИНА.

П.С. - КОМЕДІЯ НЕ СКІНЧИЛАСЯ, ПОЧЕКАЙТЕ ОСТАННЬОГО АКТА.

• Подобається Подобається x 2
  14. Boris_Kiev

результати паралельного підрахунку БЮТ: 46:46 (Турчинов)

Голова штабу БЮТ Олександр Турчинов оприлюднив дані паралельного підрахунку голосів.

Так, за його словами, оброблено 85,7% дільниць.

"Обробивши 85,7%, процент, який ми маємо - 46% голосів отримала Юлія Тимошенко і 46 отримав Віктор Янукович", - сказав він.

"Мені б хотілося б більш переконливо назвати десяті і соті відсотків. Але я не буду цього робити, я хочу щоб інтрига зберігалась", - зазначив він.

"Найближчим часом ми опрацюємо всі дільниці ітоді будемо мати більш точний результат", - додав він.

http://pravda.com.ua/news/2010/02/7/4732343/

15. sl4m

sl4m Well-Known Member

а по теме... сайт бют был взломан

а еще результаты
    % оброблених протоколів по Україні 14.90
    Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні по Україні 2 720 284
    % виборчих бюлетенів, визнаних недійсними по Україні 1.05
    % виборців, які не підтримали жодного кандидата 4.22

Кандидат Графік % ЗА Голосів ЗА
    Янукович В. Ф. 52.19 1 419 795
    Тимошенко Ю. В. 42.52 1 156 816

16. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

"Можно сказать, что Украине Юлия Владимировна Тимошенко не нужна, люди сделали свой выбор!" і наср..ти на майже 50% українців, на тих що голосували за неї о_О

17. Boris_Kiev

apelsyn
    ще не вечір.
    А поки не вечір - при нагоді уклінно подякуйте усім знайомим крикунам-"противсіхам" та ігнорантам-"неявочникам".

18. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Boris_Kiev, Ви мене не зрозуміли, я обурена словами в листі вище.. Я теж в цих 50%- голосувала за неї і всі "мої". Противсіхів не було жодного, а з неявочників- тільки бабуся неходяча (заяви не написала, щоб додому прийшли). А, і ще чоловік мій не ходив, бо на виборах 17го його в списках не було (місце прописки змінилось 2 тижні назад), а судитись він не хтів.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От біда...!!!
    Що, Боря, не спрацювало? Жаль, що я спеціаліст по диверсіям, а не по провокаціям, як ви. Провів-би з вами "інструктаж" :))) ... Треба було дєньог дати, може і прийшли би, і проголосували... Чи дєньог жалко? А ентузіазізму з 2004-го поменшало, НЄ?

20. Boris_Kiev

Ви вперше бачите тролів і "гумористів з виразкою шлунку"?
    "Іх єсть у нас".
    Поставте в налаштуваннях "Ігнор" і живіть спокійно.

а де твій аватар? :)