Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. nikolas

nikolas Well-Known Member

То може вже пора переставати бути хохлами.Один приклад,бензин.Я пам"ятаю пару років назад у Франції подоржчала соляра,то далекобійники і фермери всі дороги поперекривали,а нам чим дорожче тим краще.Скільки можна жити девізом "моя хата скраю...",тому нас і тарабаня всі кому не лінь,або хто хитріший.

• Подобається Подобається x 5
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

смешались кони люди .... то что сидел - не нравится, то что сотрудничал с властями - не нравится, совок - не нравится, совок сажающий Януковича - нарвится, чего ж бодай си хлёпцам тре?

• Подобається Подобається x 1
  3. premium

premium Well-Known Member

Анекдот

Василь Противсіх заявив, що буде голосувати за Януковича.

P.S. Доречі це правда.

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Другий анекдот.У пресі з"явиться об"ява Василь Противсіх поміняв прізвище з Противсіх-на Василь Язаянуковича.

• Подобається Подобається x 4
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нінравицця він мені...:dntknw:
    Та й орієнтація не дозволяє....:nea:
    Юля красівша...:good:
    О...:sorry:

6. doberman28

doberman28 Well-Known Member

7. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Коrдон, так кордон.. Финские хлопцы от украинских мало отличаются...))

8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Повний список розглянемо пізніше. А поки, що нагадую по темі:

9. nikolas

nikolas Well-Known Member

Цілком згідний,кандидат за якого я голосував не пройшов,і в другому турі вирішив голосувати проти всіх,але потім передумав.Думаю Юля все таки краще за Януковича.Я не хочу більше жити в Російській провінції,і не хочу щоб другою держ.мовою була російська і т.д.Н-е Х-о-ч-у!!!Той ,хто не прийде на вибори,той зрадник.

10. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Ату робяты, хватайтя Кука,
    Кто уплетёт его без соли и без лука,
    Тот сильным добрым, смелым будет вроди Кука.

Блин, финал, кругом одни предатели.
    Тот предатель, тот предатель, одни "свидомые" Д'Артаньяны. Просто пипец какой-то.

Н-да уж, как говорил небезизвестный пират Сильвер:
    И как это их маменьки умудрились выпустить их в море. В море!
    (Блин, понятно что в этой стране ничего толкового не будет)
    Десяток "пионеров" обозвут всех предателями и потом растреляют остальных. После чего пересорятся между собой. Растреляют половину. после перережут друг друга.
    Если это означает быть украинцем, быть патриотом, то увольте-с, я не желаю быть капитаном у таких идиотов.
    Я пас джентльмены в мире ещё столько мест где я не был.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навіть кави не попєте?:nea:

• Подобається Подобається x 3
  12. Gron

Gron тафгай

Нє, воно ж пірат. Тільки вино ром.
    Правда руськомовний, тому Гжелка.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Gron
    що там в Одесі відбувається?

Відвідали би "присутні місця" та нам би розповіли.

Цікаво, що Ома напише.

14. Gron

Gron тафгай

Чекаєте від мене "репортаж с петлёй на шее"?
    К вечору, якщо щось цікаве побачу, бо крім виборів, в неділю багато чого бажається зробити.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Угу.
    Наверняка, она шла на Выборы, а её за руки схватили русскоязычные сталинисты и не пустили на Избирательный Участок.

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот уж - действительно = весь мир сошел с ума....
    Национал-патриот Украины - это полу-еврей+полу-армянин... А я всегда считал, что это рафинированный украинец - считающий свои гены...Как я ошибался.... :)))

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дальневосточнику,
    якби я влаштовувався до Вас на роботу - мене не тр***ла би Ваша національність. А тільки факт, який Ви топ-менеджер і наскільки Ви порядна людина.
    І Вас би не тр***ла би моя національність. А тільки фаховий рівень і відсутність шкідливих звичок. Нє?

Я працював "під євреями" (близькими до Коломойського; правда, безпосередній директор - українець). Кайф, ностальнічні спогади.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Пане Борис! Я работаю сейчас в израильской фирме. И очень доволен. Я ведь - о другом. О национал-патриотах - и их маниакальных идеях "чистоты крови" (почитайте некоторые ветки на нашем форуме - средневековье! Исследуют геном, чтобы доказать свою "исключительность") - и при этом объявляют "предателем" отказывающегося голосовать за полу... - и полу-... (без малейшего следа украинской крови)... Есть с чего крышей двинуться... :)
    Кстати - Борис! у нас тут кто-то провокации устраивает...
    30 минут назад в Лутугинском районе прекращено голосование на участках № 88 (Лутугино), № 95 (с. Успенка) и №№ 120 и 121 (с. Роскошное). Прибывшие на участки представители милиции заявили, что по их данным, помещения участков якобы заминированы.

Милиция ссылается на поступившие анонимные звонки и отказывается давать информацию о предпринимаемых мерах по выявлению преступников. Всего на данных участках должны проголосовать около 10 000 избирателей. В настоящее время ведется эвакуация участков. При этом милиция не в состоянии обеспечить сохранность избирательной документации и урн для голосования, а также оперативное обследование участков на предмент наличия взрывных устройств. В Луганской области есть лишь одна группа специалистов-взрывотехников.

Это со cxid.info - там моя дочь работает...Надеюсь - "дозорные" уже там? И разъяснят, кто именно устраивает ТАКие провокации? Я думаю - профФесор - больше некому. За жульку там не голосуют. ;)

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- У ВАс справді дах зсунувся... Хм.. А до чого тут кров? Націонал-патріот це стан свідомості, кров тут ні до чого. Є величезна купа корінних (кровних, якщо Вам так більше до вподоби) українців котрі не є націонал-патріотами, а що гірше - навіть навпаки, роблять все проти батьківщини-ненькі, агресивним невіглаством кидають її на поталу людям,і без грама сумління в свідомості... .

І якраз, наприклад єврей, чи грузин чи росіянин може народитися в Україні і бути патріотом української нації, де склалася його доля й життя. Що з того що він грузин? Тільки національність фізичного тіла, а як соціальна одиниця, мешканець України він допомогає корінної нації ставати на ноги, розбудовувати країну, і не бажає щоб його батьківщину де він народився, чи землю котра пригріла, захистила його - рокрадали бандити, де постраждають усі хто мешкає на теренах України, будь то українці, грузини, євреї, росіяне і т.п.

20. Андрійович

Андрійович миється в бані

Що правда, то правда. Одна Юліна попка вже чого варта! :)))

а де твій аватар? :)