Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Кидаю!!!!Даже жва камня!!!!!:pardon::pardon:
    Борисе?Токо честно!!!!
    Вы портрет Ющенко завернули в тряпочку и положили на антресоли?
    Или выбросили в урну????:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мені від цього ні холодно, ні жарко. По-перше, я на 99% впевнена, що Педро і так не повернеться, а по-друге, я терпіти не можу цих двох ******** кандидатів.

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

З глибокою повагою читав Ваші лаконічні дописи, абсолютно згоджуюсь практично з всіма. На сьогодні саме це є головним:
    "Потому что у нас на Востоке Украины уже все решено, увы."
    Вдумайтеся в це... Як так сталося, що купка кримінальних багатіїв "всьо порєшала" за мільони людей труда, які працюючи, створюють той самий ВВП держави, при тому отримають копійки, яких не вистачає на більш-менш сносне життя. ПР тримає людей за бидло. Може в одних, хто працює відбирати, іншим хто байдикує з різних причин, давати кошти на мітингі та концерти. А самий головний, просто має чудове хоббі-футбол, сидить собі на новому стадіоні накупляв негрів і кайфує, купив фактично кубок УЕФА, купив вже здається і самого гаранта, і чхати хтів на все взагалі і на українців і на Україну, на все! На все що не можна продати, або не можна поки що, поки не має влади. А кто будєт вякать-здохнєт на охотє!
    І що чекає тоді на всю країну, як вони дорвуться до влади! Слухаємо Ому, і Новодворську, жінки діло говорять, треба зараз жінку і обирати.

Останнє редагування: 4 лют 2010
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читателю, Ви в своєму репертуарі.
    Для мене Майдан був 50% - ВАЮ і 50% - ЮВТ.
    У 2006-му я твердо визначився, що на наступних виборах ми приведемо до влади ЮВТ. І ми приведемо. Ви сумніваєтеся?
    Бухгалтер передає привітання.

P.S. Портрети я не колекціоную. МакКартні - висить.

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Хм..
    - Мені теж хочеться Тягнибока, як мінімум прем'єром, чи навпаки - президентом, а Юлю прем'єром... - але ж я мовчу, що мені хочеться. Бо є реальність, виходячи з якої нам необхідно будувати нашу долю (і наше сумління також), тому треба чітко бачити мету, та ті шляхи, которими її можливо реально досягти.

Бо: моралісти знають як справедливо - але не мають сили, а політики мають силу, але далекі від чеснот моралі.

Отже, голосувати "проти всіх" - це всерівно що зазначити "людське життя брехливе, всі нещирі, Світ дурний - тому я і піду з цього дурного Світу (проти всіх), не бажаю жити, страждати та боротися, шукати шляхи покращання життя людей."

• Подобається Подобається x 3
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

В книге «Jacula prudentium» (лат.: «Остроты мудрецов»): «Hell is full of good meanings and wishings» – «Ад полон добрыми намерениями и желаниями».Одних желаний и намерений для спасения недостаточно.Сколько было в мире утопий, радикальных движений, революционных программ и прочее, вожди и участники которых опираясь на свой падший разум, хотели доставить «счастье» человечеству! История хранит печально-трагическую память об этом. Так и отдельный человек, желая исполнить свои намерения, которые ему кажутся благими, часто причиняет зло и боль окружающим.Ошибок и заблуждений может быть много, а истина всегда одна. Люди, увлекшиеся ошибочными учениями, уверены в том, что имеют благие намерения, однако лжедуховность, в которой они находятся, ведет их к гибели.

Написал, конечно, не я. Но мысль проста - нельзя связываться с дьяволом, даже при выборе - какой из дьяволов "лучше".

• Подобається Подобається x 2
  7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Добре зауважено, дякую.

Справді - ось проголосує та сімідесятирічна маразматична бабуся пенсіонерка, з голови до п'ят з радянською свідомістю, де перебувала все своє свідоме життя...
    Тай піде собі далі колупатись в огороді неспішно та дивитись серіали вечорами...

А мені, потім, сучасному здоровому чоловікові, працювати, утримувати родину, боротися з негараздами і т.с. - тобто наслідки її голосу ,майже вже не для чого непридатної бабусі - отримувати на власну Долю, відчути на власній шкірі. Так якого дідька маразматична бабуся, з котрої вже що при комуністах, що при капіталістах нічого взяти - прирікає мене жити, (і працювати бо нікуди не дінешся, до пенсії ще далеко) наприклад при комуністах?

Отже, право голосу мусять мати тільки працюючі громадяни, бо їм утримувати родину, дітей, а не бабусям на пенсію.

8. Gron

Gron тафгай

А студенти?
    А яка зп?
    Як у директора по маркетингу, чи мерчендайзера?
    А тих хто в раді, працюючими рахувати?

В по справжньому демократичній країні, за таке, по суду, навіть праонуки нерозрахуються.

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Я б ще наділив таким правом студентів, бо вони є майбутнім нації, і їм будувати "світле майбутнє" (в хорошому розумінні слова) і, прийде час, опікуватися і про нас.

Останнє редагування: 4 лют 2010
  10. Дальневосточник

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Це тому, що вони "опирались на свой падший разум" - бо розум не здатний усвідомлювати істину, суть явищ, речей - повністю, цілком. Розум завжди розрізає , дрібнить будь яку істину на шматочки. Тобто цілковита істина на інших, вищих планах свідомості, в планах надрозуму, надментальна істина - завжди роздрібняється, забрудняється, коли потрапляє в ментал, в розум.

Бо: розум це не джерело знання, розум це тільки організатор знання, всього лишень недосконалий інструмент, непридатний глобально бачити суть явищ та подій.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

- Я маю на увазі громадян працездатного віку - від отримування пашпорта та до відходу на пенсію. І взагалі, голосування то ілюзія. Можна підробити голоси як заманеться. Хоча, на жаль, нічого кращого всерівно на теренах пострадянського простору не може бути, поки що. Я в демократію не вірю, особливо в нашій країні. Але вибору немає, треба дивитись правди в вічі.

Все ж таки - я не бажаю щоб мою долю вирішувала якась совкова бабуся своїм недалеким розумом.

12. Gron

Gron тафгай

Прикольно почитати, що скажуть про Ваше конституційне право, ваши онуки.
    От як би це зробити.....

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ці думки добре відомі, просто люди забувають про них, бо така людська натура, позитивна здебільшого,радіє сонечку, прагне щастя і вірить... Добре. Проясніть несвідомим, за для чого Ви особисто останнім часом фактично агітуєте не ходити на вибори або голосувати проти всіх, знов і знов знаходячи для цього нові та нові цитати та аргументи? Це ж навіть Вашому Буріданову віслюку абсолютно зрозуміло, не можна не їси овес, навіть якщо він у лайні, адже це для нього голодна смерть. Не віриться, що все це Ви робите заради карми, Ви не такий. То ж поясніть, або можу я ...

14. Дальневосточник

Ну вот - признаем непостижимость для человека промысла Божьего - и предоставим исполнится воле Его. :)

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, були колись цехи ремісників і т.п. Думаю найкраще в цьому випадку Такі собі великі люди виходили на сцену і виступали за того чи іншого кандидата, повідомляючи які зміни можуть відбутися, чи ВІДБУЛИСЯ за такого то правління. Чисто як слово великої людини. Але у нашому випадку може бути навпаки. Президент асоціації товариств спілки об'єднання вільних... ніколи не працював руками і можливо ніякого поняття не має в цій галузі яку представляє. знає тільки скільки коштів надійшло від спілок і що цього завжди мало.
    Тому кожен повинен робити свою роботу. Народ голосувати, а АВТОРИТЕТНІ люди рекомендувати за кого. Правда у нас здається таких ще немає (після совєтизації).

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Рибко почитайте можливо Вам подасть.http://www.pravda.com.ua/columns/2010/02/4/4711387/

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Гадаю все ж таки не обирають а призначають, в узкому колі, і не всіх там питають.
    Що до виборщиків, треба подивитися на досвід Сполучених штатів, здається. Взагалі, головне нічого нового не треба вигадувати, треба грамотно копійювати.

18. nikolas

nikolas Well-Known Member

З двох бід,треба вибирати(обирати) найменшу.Моя думка, найменша біда це Юля.
    Треба йти і голосувати,бо буде срака.

• Подобається Подобається x 4
  19. Дальневосточник

Вот постоянно я вижу одну и ту же картну - стол, покрытый красным рядном, комсомольский актив - и Сам серетарь - с оловянными пустыми глазами вещающий - "своими словами\действиями\музыкой etc. ты фактически льешь воду на мельницу врагу\импереализму\фашизму и.т.д."... Ничего личного - но я уже вырос из черно-белого мира. И ленинское - кто не с нами - тот против нас - меня уже не цепляет. Есть такое состояние - совесть. Я не хочу идти против нее. И желаю предостеречь от ТАКого пагубного шага - других. Причем - я не вербую сторонников, не призываю "следовать моему примеру" - я высказываю свою точку зрения на события в моей стране. Вот, собственно, и все. :)

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Він за срібляки....:)

а де твій аватар? :)