Неявка на другий тур виборів чи голосування «проти всіх» - є зрада Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SATKUR, 20 січ 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, та навіщо так грубо :sad:

Ви самі нічого не захочете казати...

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы противоречите сами себе. Ваше "против всех" - это голос за Януковича.

• Подобається Подобається x 2
  3. А если больше половины избирателей не придёт, выборы будут действительны? У меня вообще нет желание туда идти выбирать тех, кто уже давно был при власти и ничего не сделал. Хочется новых лиц.

Чому?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мабуть важливіше ніж вам, Рибко. Бо перемога банди з паханом означає крах моїх надій на повернення. І не тільки моїх.

• Подобається Подобається x 5
  5. Педро, хто б не прийшов, в Україні не скоро стане краще, ніж у Австралії. Ну хіба що станеться диво, але в дива я не вірю. І в те, що люди повернуться, я не вірю. Та й житло їм треба, роботу. Треба десь це взяти, створити.

6. Grandfather

Grandfather миється в бані

мислячі і порядні, чесні люди давно висловилися стосовно цих псевдовиборів:

Євген Сверстюк, публіцист:
    ЯКЩО ГОЛОСУВАТИМУ, ТО НЕ ПІДТРИМАЮ ЖОДНОГО
    [​IMG]Сьогоднішні вибори всі формулюють як вибір між меншим і більшим злом. І всі сперечаються, котре зло більше. Смішна ситуація...
    Не йти взагалі – це є позиція, це є право, і будь-яка людина може реалізувати його.
    Я ще не визначився, чи голосуватиму. Для мене дуже важливо було проголосувати в першому турі. У мене були принципи, цінності. Я голосував за Віктора Ющенка. Другий тур – це для мене не є істотним. Якщо й голосуватиму, то не підтримаю жодного – відповідно до мого сумління.

http://www.unian.net/ukr/print/359194

а негідники просувають ТЮлю, не гребуючи засобами:

Обережно: фальшивка
    Євген Сверстюк, 21.01.2010:14.12.00

Мені повідомили, що в Інтернеті на сайті ZIK з’явилася якась політична заява прихильників Юлії Тимошенко, під якою серед інших підписано і моє прізвище.

Звичайно, підробка підпису є справою підсудною, але як судитися зі злодієм, який втік?

Нагадаю, що навіть в часи комуністичного аморалізму я дорого платив за відмову ставити свій підпис, а безкарна влада все-таки не наважувалася підписувати мене під своїми документами.

Мене підписали під незнайомим мені документом. Хіба неясно, що моє викриття тієї фальшивки ставить під сумнів ваші документи взагалі?

До того ж мої опубліковані вимоги до кандидатів у президенти загальновідомі, і будь-які фальсифікації з цього приводу будуть стирчати, як віслячі вуха.

21.01.2010р.
    http://blogs.telekritika.ua/?id=1192

• Подобається Подобається x 3
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

О я бачу Ви не застали часів, коли на уроках забороняли розмовляти рідною мовою і лупили по пальцях, як за царя. Хоч це не по темі.
    Думаю такого вже не буде, проте.

Як Вам колись назначать першу платню (звичайно, якщо Ви собі самі не нараховуватимете) і Вам її бракне - у Вас буде вибір - працювати на олігаполію, або приєднатися до тих, хто втрачає свій бізнес, як пісок крізь пальці. Великий бізнес не любить конкурентів. Буде все по Лєніну (був колись такий непролєтарій) - казарми - жилплощадь - казарми - казарми - казарми... (можуть бути включення - для незгідних - тюряга)

• Подобається Подобається x 5
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

В законе вообще убрали все формы признания выборов несостоявшимися по стране в целом. Оставлена только статья 80 закона.
    http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=6&nreg=474-14
    Неявка избирателей в категорию «недействительности выборов» в эту статью не входит. Выборы будут состоявшимися, даже если на них придёт один человек во всей стране. А если сформулировать ещё более просто, то выборы будут считаться состоявшимися при любой явке и любом «официальном» результате.
    Так что Рыбка ваша неявка = "за Януковича". Как ни крути выбор прийдется сделать самостоятельно.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тут просто, дехто дуже закликає людей ігнорувати вибори, або голосувати проти всіх. На сході теж іде така активна пропаганда?

Вже нікому не цікаве волевиявлення народу ??????????????

• Подобається Подобається x 1
  10. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Але ж краще пізно, ніж ніколи))

11. Що за фантазії?

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Навпаки, багатьом ду-у-же цікаво, щоб люди не прийшли. Просто я вражений такою зацікавленністю.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

В 17-му році були ще не такі фантазії :)

P.S. Комуняки об'єдналися з ПР. Перші другим ще не такі ідеї підкинуть, як 32-33, 39-41, 61. Про групу 239 вже забули? Спитайте в батьків, чому ми відстали від Чехії (майже назавжди...)

14. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Простите, но не соглашусь.
    Допустим есть два кандидата-пидараса. Только один говорит, что любит Украину, другой - нет. Мне претит голосовать за пидарасов. Это по совести. Но компромис состоит в том, что не проголосовав за "любящего Украину" пидараса, можно отдать страну "не любящему". Вот тут и начинаются траблы, поскольку слова любви первого пидараса могут оказаться фикцией. И опять приходится искать хоть что-то хорошее в первом.
    А вы говорите, что компромиса нет.
    Простите за условность.

ПС. Это болезнь нашего общества, что каждые выборы становятся ключевыми или поворотными. Что, вместо природного процесса, как смена эпителия, мы постоянно вершим судьбу страны. И что самое интересное, вершим руками все тех же избранников.)))

• Подобається Подобається x 4
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пане Grandfater, а тут - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=585409&postcount=269
    - люди менш чесні, менш порядні, менш мислячі?
    Я їх бачив не тільки "в ящику", я їх фільмував для Вашого "ящика" протягом кількох років.
    Іноді поведінка людини в буфеті або "курилці" може сказати не менше, ніж "програмні" документи.

Ви, пане Grandfater, шкодуєте, що Ваш фаворит не вийшов на фінішну пряму?
    Що ж, розумію Ваші почуття.
    А Ви зрозумійте почуття інших людей. Котрі у 2004-му працювали, маючи на меті не тільки Фаворита, але й Фаворитку. 50 на 50.
    Кинете в мене камінь?

• Подобається Подобається x 3
  16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Шановний, у Вас манія величі.

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ----------

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

Та сумніваюсь я, що захочете Ви повернутись при будь-якому розкладі. А якщо й повернетесь, то сумніваюсь, що втримаєтесь тут. Хто б не став з них - раю не ждіть.

17. premium

premium Well-Known Member

Рибко, та зробіть добру справу, проголосуйте за Юлю. Хай Pedro в Україну повернеться.

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

Доречі, РАЙем може бути лише українська УкРАЙіна. А русифікована це буде УкРаИНА.

18. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Ось з цих міркувань можна і подумати над можливістю проголосувати за ЮВТ )

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Питання спірне, але має в собі раціональне зерно. При демократії всі мають рівні голоси. Ніби все справедливо, чи не так? Але якщо подивитися на це питання з іншої сторони, то тут також є свого роду нонсенс - голос пияка, наркомана чи бомжа прирівнюється до голосу академіка, визнаного письменника чи іншої шанованої в суспільстві людини. Звичайно, не можна вводити дискримінації людей по таких признаках, але в певних випадках це потрібно враховувати. Візьмімо для прикладу церкву. Римського Папу обирають не віряни, а конклав кардиналів. Можна привести ще немало подібних прикладів. Колись існували певні суспільні стани (по російськи "сословия")-купців, дворян, ремісників тощо. І наприклад купці вибирали з поміж себе свого "ватажка" (чи як там його посада називалася). Навіть на Україні гетьмана обирало козацтво, а не все населення. Все таки мабуть в певних ситуаціях фахівці повинні обирати фахівця. Можливо в цьому підході є якась доля істини. Хотілося б почути про це думку інших форумчан.

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Прем’єр – міністра та інших міністрів призначає ВР. Важко сказати чи в даному випадку (у нас в Україні) фахівці обирають фахівців, але так мало б бути.
    Президента, на мою думку, має обирати народ, так само, як і депутатів. Але депутатів треба вибирати не так, як зараз, коли знаєш тільки першу п’ятірку, а так, щоб або знати всіх, хто є в списку партії, або мажоритарно.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)